İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Serhan Gürbüzol

Bugün bir şey yapmadım, servisten haber bekliyorum siparişi verilen çamurluk geldi bugün boyanıp yarın takılacak inşallah  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan ŞEN

Dün  sıfır petlaslarla buzda kızaklayıp defalarca spin attıktan  sonra bugün kasko yaptırdım. Conti TS850 için fiyat aldım. Petlaslar için müşteri arıyorum :)

Yorum bağlantısı
Serkan ŞEN

İki haftalık petlasları 200 e elden çıkardım  , contileri taktım (600tl) . Dışarısı buz deneme fırsatım da oldu . Sonuç mükemmel!! Almanlara bir puan daha yazmanızı rica ediyorum :) Hitlerin de dediği gibi 'Dünya tek bir devlet olsa sanayisi Almandan, ordusu Türkten, o..usu Fransızdan olurdu ' :)

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

İki haftalık petlasları 200 e elden çıkardım  , contileri taktım (600tl) . Dışarısı buz deneme fırsatım da oldu . Sonuç mükemmel!! Almanlara bir puan daha yazmanızı rica ediyorum :) Hitlerin de dediği gibi 'Dünya tek bir devlet olsa sanayisi Almandan, ordusu Türkten, o..usu Fransızdan olurdu ' :)

oTosu fransızdan değil mi?  ;)  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Bekir  Bilge

hocam sizinkisi 1.2 tsi mı ? Birde indirimi nasıl aldınız sanırım internetten randevu alınca indirim oluyormuş

Mert, evet 1,2 tsı Polo araç, kasko yu bayide yaptırınca böyle bir indirim veriyorlarmış, birde kart verdiler bundan sonraki işlemler de o kartta para puan birikecekmiş Zaman Zaman'da kendileri hediye puan yüklüyor dediler göreceğiz bakalım...

Yorum bağlantısı
Gencay Bengli

* Uzun araştırmalarım sonucunda BF Goodrich marka kış lastiği aldım. 195x50x16 

* 3. kışa girecek olan aküyü ( ölçüm aleti olmadığı için) Gauge menüsünden kontrol ettim. 

* Fiesta spefikasyonunu karşılayan Antifiriz ilavelerini yaptım.(lpgli araç olduğu için arada ufak ufak eksiltmeler var)

* Cam suyuna antifiriz ilave ettim.

* 3. kışa girecek olan silecekleri de değiştirdim. Eskileri atmadım sert kış görürsem onları takmayı düşünüyorum. Yeniler fazla deforme olmasın.

* Ampullerden ve sigortalardan birer yedek takım hazırladım.

* Buz çözücü sprey aldım.

Kışa hazırlık ağırlıklı olarak araç için bunları yaptım. Allah kimseye kaza bela vermesin.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Yıkadım, 1 saat sonra yağmur yağdı ve çamur içinde kaldı :)

Mustafa araba nerede ben göremiyorum. 

şu parlak olan mı üzerinde yansımalar olan :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Yıkadım, 1 saat sonra yağmur yağdı ve çamur içinde kaldı :)

Haftada 3 defa araba yıkarım, yağmur yağmadığı zamanlarda beni ararlar '' arabayı yıkasana bir yağmur yağsın '' diye  :D  :D

Hayırlısı diyelim kardeşim  ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat

Araba yok yerdeki suyun yansıması o  :D

Bir gün beraber parlatalım

Mustafa araba nerede ben göremiyorum. 

şu parlak olan mı üzerinde yansımalar olan :D

Haftada 3 epey iddalı abi Maşallah sana :)

Yağmur bizi bekliyor gerçekten, oysa yıkamadan hava duruma bakmıştım 3-4 gün yağmur yok gibiydi :)

Haftada 3 defa araba yıkarım, yağmur yağmadığı zamanlarda beni ararlar '' arabayı yıkasana bir yağmur yağsın '' diye  :D  :D

Hayırlısı diyelim kardeşim  ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Haftada 3 epey iddalı abi Maşallah sana :)

Yağmur bizi bekliyor gerçekten, oysa yıkamadan hava duruma bakmıştım 3-4 gün yağmur yok gibiydi :)

Apartman da yöneticiyim, kapıcı bile ikinci günün sonunda soruyor suyu açayım mı diye  ;)  o derece yani...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

Uzun süredir aklımda olan arka plakalığı kırarak söktüm ve plakanın siyah çerçevesini asetonla temizledim. Ön ve arka silecekleri geçen kış değiştirmiştim bu kış yine değiştirdim. 

2NrWdE.jpg

o8jq5X.jpg

Sileceklerle beraber sipariş verdiğim silikon spreyi gördüğüm ulaşabildiğim bütün oynak plastik aksam ve kapı lastiklerine bol bol sürdüm ama tam yetmedi gibi keşke iki tane sipariş verseymişim  :nea:

VX08OB.jpg

Ve son olarak şoför tarafı emiyet kemeri yükseklik ayarıdan bir parça kırılıp elime düşmüştü uzun zamandır B sütununu söküp yapıştırmak istiyordum bu güne kısmetmiş o da.. 

Lgy8M0.jpg

O90N0z.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Aracım bugun iyice beyaz oldu [emoji39]

bi köpük, bi kar, bi flash tv.. senin de işin zor be emre  :)

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

bi köpük, bi kar, bi flash tv.. senin de işin zor be emre :)

başa gelen çekilir [emoji12][emoji12][emoji12][emoji3]
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

6e4c946963d98179bf4654bbcd58e2bc.jpg

Aracım bugun iyice beyaz oldu [emoji39]

Emre bey botları da giymişsiniz bugün. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...