İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Sarı halojene tahammülüm yok...

d75b19f7f5bc38d214e8b4f40a59f2b2.jpg

b6b55790dd8494d4407e741b0d7456dd.jpg

4dec19a36e9ec2727a1232a671b62b65.jpg

18eb486e662ab5dd2b231fec679ca581.jpg

cf53ddc0c8d2acfe8adafbd7b06d7d72.jpg

d9258b1f0ff9bb8818b82181948f3e16.jpg

e6f078940bcb99eb88c953e78db7728a.jpg

Hazır işe girişmişken torpido lambasınıda hallettim. Elimde T10 led olmasına rağmen yine yassı olsun istedim. Işığın yönü bu led ile daha etkili oluyor. Küçük bir modifikasyon ole tam istediğim gibi oldu...

89c133d1e1636396aea64bc01f78ec33.jpg

903e9ceadea13e92e3bb4c6da3fb2c64.jpg

b1894eea538b033e67277868e116ea7b.jpg

f9963b531ffb0e88b2c0deb8bf81f481.jpg

a6b91e59540ae93b2ce20ca404e1bdbd.jpg

d6773503426276b45cbc4ad90f2cdbba.jpg

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Custom ışıldayacak ta arkadaş bir araçta bukadar aydınlatmamı olur yahu [emoji23][emoji23][emoji23]
8da6fcadc4375cc17133e7add64adf1c.jpg
68f2d30adaa10556bdb9afc2ab32bffe.jpg

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

Custom ışıldayacak ta arkadaş bir araçta bukadar aydınlatmamı olur yahu [emoji23][emoji23][emoji23]

Abi customu satmıyor musun sen yoksa yeni sahibine bir kıyakmı olsun dedin :) 

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

ne güzel usb bellek gibi. keşke tak-kullan olsa ampuller.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Abi customu satmıyor musun sen yoksa yeni sahibine bir kıyakmı olsun dedin :)

Kardeşim Malum siteden ilanı kaldırdım çoktan. formdan arkadaşımız çıkarsa isteyen  veririm dışarıya pek veresim yok satana kadar benim cilalarım, eklerim coştururum huyum fena    :biggrin: ilginç insanlar arıyor mesala arkadaşın biri aradı careveliyle farkları ne dedi sanki araç danışmanıyım amaaaa verdim arasındaki bağlantıyı  :D  :D  :D

ne güzel usb bellek gibi. keşke tak-kullan olsa ampuller.

:D  :D  :D

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Kardeşim Malum siteden ilanı kaldırdım çoktan. formdan arkadaşımız çıkarsa isteyen  veririm dışarıya pek veresim yok satana kadar benim cilalarım, eklerim coştururum huyum fena    :biggrin: ilginç insanlar arıyor mesala arkadaşın biri aradı careveliyle farkları ne dedi sanki araç danışmanıyım amaaaa verdim arasındaki bağlantıyı  :D

En güzeli abi bak keyfine kısmet :) Sorma 80.000 deki focusu satarken mesajla motorunda üfleme varmı diyenler bile olmuştu bana abi  :D

Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Bugün sırf Tuncay Usta ile tanışmak amacıyla yanına gittim. Arabaya ids yi bağladı, her yerine baktı. Arabamın yazılımını güncelledi, yağını, antifirizini kontrol etti. Gelmişken henüz 4000 km. önce değişen hava filtresini de değiştirdik. Bir de deneme sürüşüne çıktık. Bir problem olmadığını söyleyerek ayrıldım yanından.

Forumda Tuncay Usta hakkında yazılanlar gerçekten de abartı değilmiş. Çok ilgili ve bilgili bir kişi. Tanıştığımıza çok memnun oldum. Ankara'da olan arkadaşlara da tavsiye ederim.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

En güzeli abi bak keyfine kısmet :) Sorma 80.000 deki focusu satarken mesajla motorunda üfleme varmı diyenler bile olmuştu bana abi  :D

Deseydin eski üfürükçüler dendir diye  :D  :D

Bugün sırf Tuncay Usta ile tanışmak amacıyla yanına gittim. Arabaya ids yi bağladı, her yerine baktı. Arabamın yazılımını güncelledi, yağını, antifirizini kontrol etti. Gelmişken henüz 4000 km. önce değişen hava filtresini de değiştirdik. Bir de deneme sürüşüne çıktık. Bir problem olmadığını söyleyerek ayrıldım yanından.

Forumda Tuncay Usta hakkında yazılanlar gerçekten de abartı değilmiş. Çok ilgili ve bilgili bir kişi. Tanıştığımıza çok memnun oldum. Ankara'da olan arkadaşlara da tavsiye ederim.

:bravo:  :bravo:  :good1:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Osman Ünal

Golf ün ilk yıl bakımını yaptırdım 6490 Km, 590 Tl. yuh diyorumda başka da bir şey diyemiyorum. Arka sileceği değiştirmişler, neden diye sordum iz bırakıyormuş. Kardeşim bu araba 1 yıldır doğru düzgün güneş bile görmüyor kapalı otoparkta yatıyor ne ara bozuldu dediğimde ses yok. Neyse yapacak bir şey yok.

Das Auto birde üstüne üstlük dsg, bu araba bende kaldığı sürece bu servisler beni daha çoooook öper gibime geliyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Bir önceki bakımda castrol 5-30 konulan yağı mobil 5-30 ile değiştirdim.Araba huzura erdi resmen :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

direksiyon ve vites topuzu deri kapladim resimlerini yakinda eklerim ayrica bagaj amortisörlerini degistirdim. son olarak immobilizeri kirdim [emoji30]

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Bir önceki bakımda castrol 5-30 konulan yağı mobil 5-30 ile değiştirdim.Araba huzura erdi resmen :)

Bende hep casttol kullanırdı ama bu sefer mobil aldım.fakat bir farklılık gormedim.sizin kastettiğimiz ne tam olarak?

Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci

Bende hep casttol kullanırdı ama bu sefer mobil aldım.fakat bir farklılık gormedim.sizin kastettiğimiz ne tam olarak?

Benim araçta castrol var iken gürültülü çalışıyordu ve performansı eskiye göre kötüydü.9000 km o şekilde kullandım.Mobil e geçince araç ciddi anlamda sessizleşti ve performans artışı oldu.Performans artışının daha çok hava filtresi değişimi ile ilgili olduğunu düşünüyorum tabi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Sağ arka lastikdeki vidayı çıkarttırdım, lastik havalarını kontrol ettirdim   :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tugay Aydın

İlk defa mondeo'ya binen arkadaşıma arabanın nasıl 2 3 ve 4. viteslerde kafa kaldırdığını gösterdim. Artık oda bir Mondeo sever :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

İyi gunlerde kullanin. Biraz parlak olmus sanki :)

Teşekkürler. Zamanla kirlenir sanırım. [emoji16]
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...