Misafir 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 Sarı halojene tahammülüm yok... Hazır işe girişmişken torpido lambasınıda hallettim. Elimde T10 led olmasına rağmen yine yassı olsun istedim. Işığın yönü bu led ile daha etkili oluyor. Küçük bir modifikasyon ole tam istediğim gibi oldu... Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 (düzenlendi) Custom ışıldayacak ta arkadaş bir araçta bukadar aydınlatmamı olur yahu [emoji23][emoji23][emoji23] 25 Kasım 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 Custom ışıldayacak ta arkadaş bir araçta bukadar aydınlatmamı olur yahu [emoji23][emoji23][emoji23] Abi customu satmıyor musun sen yoksa yeni sahibine bir kıyakmı olsun dedin Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 Custom ışıldayacak ta arkadaş bir araçta bukadar aydınlatmamı olur yahu [emoji23][emoji23][emoji23] ne güzel usb bellek gibi. keşke tak-kullan olsa ampuller. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 (düzenlendi) Abi customu satmıyor musun sen yoksa yeni sahibine bir kıyakmı olsun dedin Kardeşim Malum siteden ilanı kaldırdım çoktan. formdan arkadaşımız çıkarsa isteyen veririm dışarıya pek veresim yok satana kadar benim cilalarım, eklerim coştururum huyum fena ilginç insanlar arıyor mesala arkadaşın biri aradı careveliyle farkları ne dedi sanki araç danışmanıyım amaaaa verdim arasındaki bağlantıyı ne güzel usb bellek gibi. keşke tak-kullan olsa ampuller. 25 Kasım 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 Kardeşim Malum siteden ilanı kaldırdım çoktan. formdan arkadaşımız çıkarsa isteyen veririm dışarıya pek veresim yok satana kadar benim cilalarım, eklerim coştururum huyum fena ilginç insanlar arıyor mesala arkadaşın biri aradı careveliyle farkları ne dedi sanki araç danışmanıyım amaaaa verdim arasındaki bağlantıyı En güzeli abi bak keyfine kısmet Sorma 80.000 deki focusu satarken mesajla motorunda üfleme varmı diyenler bile olmuştu bana abi Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 25 Kasım 2015 Paylaş 25 Kasım 2015 Bugün sırf Tuncay Usta ile tanışmak amacıyla yanına gittim. Arabaya ids yi bağladı, her yerine baktı. Arabamın yazılımını güncelledi, yağını, antifirizini kontrol etti. Gelmişken henüz 4000 km. önce değişen hava filtresini de değiştirdik. Bir de deneme sürüşüne çıktık. Bir problem olmadığını söyleyerek ayrıldım yanından. Forumda Tuncay Usta hakkında yazılanlar gerçekten de abartı değilmiş. Çok ilgili ve bilgili bir kişi. Tanıştığımıza çok memnun oldum. Ankara'da olan arkadaşlara da tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 26 Kasım 2015 Paylaş 26 Kasım 2015 En güzeli abi bak keyfine kısmet Sorma 80.000 deki focusu satarken mesajla motorunda üfleme varmı diyenler bile olmuştu bana abi Deseydin eski üfürükçüler dendir diye Bugün sırf Tuncay Usta ile tanışmak amacıyla yanına gittim. Arabaya ids yi bağladı, her yerine baktı. Arabamın yazılımını güncelledi, yağını, antifirizini kontrol etti. Gelmişken henüz 4000 km. önce değişen hava filtresini de değiştirdik. Bir de deneme sürüşüne çıktık. Bir problem olmadığını söyleyerek ayrıldım yanından. Forumda Tuncay Usta hakkında yazılanlar gerçekten de abartı değilmiş. Çok ilgili ve bilgili bir kişi. Tanıştığımıza çok memnun oldum. Ankara'da olan arkadaşlara da tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 27 Kasım 2015 Paylaş 27 Kasım 2015 antifirizi ölçtürdüm.ankara için yeterli denildi.ellemedim. Yorum bağlantısı
Osman Ünal 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Golf ün ilk yıl bakımını yaptırdım 6490 Km, 590 Tl. yuh diyorumda başka da bir şey diyemiyorum. Arka sileceği değiştirmişler, neden diye sordum iz bırakıyormuş. Kardeşim bu araba 1 yıldır doğru düzgün güneş bile görmüyor kapalı otoparkta yatıyor ne ara bozuldu dediğimde ses yok. Neyse yapacak bir şey yok. Das Auto birde üstüne üstlük dsg, bu araba bende kaldığı sürece bu servisler beni daha çoooook öper gibime geliyor. 2 Yorum bağlantısı
Bekir Bilge 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Polo nun yıllık bakımı 4800 km de 530 tl indirimli Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Bir önceki bakımda castrol 5-30 konulan yağı mobil 5-30 ile değiştirdim.Araba huzura erdi resmen 1 Yorum bağlantısı
Muhammet Ergün 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Yağmurun altında yikatim. konsolu sildim . Yorum bağlantısı
Misafir 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 direksiyon ve vites topuzu deri kapladim resimlerini yakinda eklerim ayrica bagaj amortisörlerini degistirdim. son olarak immobilizeri kirdim [emoji30] Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Bir önceki bakımda castrol 5-30 konulan yağı mobil 5-30 ile değiştirdim.Araba huzura erdi resmen Bende hep casttol kullanırdı ama bu sefer mobil aldım.fakat bir farklılık gormedim.sizin kastettiğimiz ne tam olarak? Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Bende hep casttol kullanırdı ama bu sefer mobil aldım.fakat bir farklılık gormedim.sizin kastettiğimiz ne tam olarak? Benim araçta castrol var iken gürültülü çalışıyordu ve performansı eskiye göre kötüydü.9000 km o şekilde kullandım.Mobil e geçince araç ciddi anlamda sessizleşti ve performans artışı oldu.Performans artışının daha çok hava filtresi değişimi ile ilgili olduğunu düşünüyorum tabi. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 28 Kasım 2015 Paylaş 28 Kasım 2015 Sağ arka lastikdeki vidayı çıkarttırdım, lastik havalarını kontrol ettirdim 2 Yorum bağlantısı
Tugay Aydın 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 İlk defa mondeo'ya binen arkadaşıma arabanın nasıl 2 3 ve 4. viteslerde kafa kaldırdığını gösterdim. Artık oda bir Mondeo sever 1 Yorum bağlantısı
Misafir 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 Yıpranan kaput izalatörünü kendi çabalarımla onardım.. Yorum bağlantısı
Murat Gök 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 İyi gunlerde kullanin. Biraz parlak olmus sanki Yorum bağlantısı
Misafir 29 Kasım 2015 Paylaş 29 Kasım 2015 İyi gunlerde kullanin. Biraz parlak olmus sanki Teşekkürler. Zamanla kirlenir sanırım. [emoji16] Yorum bağlantısı
Recommended Posts