Sani Gerşon 21 Ocak 2013 Paylaş 21 Ocak 2013 Yine yaklaşık 40km uzaktaki servise götürdüm tıkırtım için, bütün hafta orada kalacak. Bakalım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 Sat kurtul Al Vw rahat etsin kulaklar Ayni paraya ayni donanimi versin, tabiiki alirim. Satacaj kadar sikintisi yok, yoksa coktan sutlamistim. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 halk arabasına olan gıcıklığımdan dolayı renaulta binmeyi tercih ederim:). Doğuş otomotiv benim üzerimde nasıl bir etki yaratıysa anlamıyorum:) bu zamana kadar hiç vw firmasına ait aracım bile olmadı ne babam kullandı nede bir akrabam:) valla ben doğuşla muhattap değilim rahatım o yüzden Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 yıkattım ve arabam bölümünde tanıttım. . . 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 Ayni paraya ayni donanimi versin, tabiiki alirim. Satacaj kadar sikintisi yok, yoksa coktan sutlamistim. Donanım olarak belki tatmin etmez ama, malzeme kalitesi sessizlik tokluk gerçekten çok önemli. Yeti'den sonra Golf 6 aldık gerçekten Golf denilen kadar varmış. Aynı grup araçta olsa ayrı bir özendikleri belli. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 Donanım olarak belki tatmin etmez ama, malzeme kalitesi sessizlik tokluk gerçekten çok önemli. Yeti'den sonra Golf 6 aldık gerçekten Golf denilen kadar varmış. Aynı grup araçta olsa ayrı bir özendikleri belli. Donanım istiyorum ben Yorum bağlantısı
Ali Eren 22 Ocak 2013 Paylaş 22 Ocak 2013 Bugün yine binip okula gidip geldim. Bi de çarşıya gittim. Yol da kendisine bol bol iltifat ettim. 3-4 gündür İlker abiye yaptırdığım koltuk kılıflarını hala taktıramadım. Bugün nihayet koltukları sildirdim. Bir iki gün içinde kılıfları taktırırım inşallah. Sonunda kılıflar pazar günü takıldı fotolar 5.sayfada. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/219227-gitti-fiesta-geldi-focus-33ayv72/page__st__80__p__1621166#entry1621166 Yorum bağlantısı
Misafir 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Hava filtresi ile, Bagaj amortisörü aldım. Bugün değiştireyim... Ertan abiye çok gülmüştüm başıma geldi Yorum bağlantısı
Taner Gündüz 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 yok ya bi hafta sürmez en fazla bi gün basit iş koltukları söktünmü sıkıntı yok 3 kişi profesyonelce daha öncedende eğer tecrübe yaşadıysa bu konuda 15 saatte işi çözebilirsin. bu arada tüm plastik aksam ve koltuklar alt taban sökülecek. sökme takma bitümself komple tabana döşeme plastik aksamlara ve tabana akustik sünger döşeme orçun ben ve htş olarak geyik muhabbetle beraberinde 1 arabayı 15 saatte bitirdik. benim arabayı ise sabahlayarak... kolay değil ama tek başına yapılıcak işlerde değil. sökersin de takabilirmisin bilemem çok kolay sökersin kolayda takarsın yeterki tüm civataları bir arada tutan mıknatıslı bir tabağın olsun. bituself 10m olanı 45tl 1m2 akustik firex sünger 21.75 tl akustik süngeri gereken yere kullanırsanız bütün plastiklerin altına 1 m2lik tabaka yetiyor.yetmeseydi 2. katmanı alıcaktım fakat sadece metale temas eden yerlere kullandığımdan tam yetti. bituself için kapı içleri çamurluklar ve arka bagaj içine yaptım yarısından çoğu duruyor oda tahminim zemine tam yeticek. çünkü komple kaplamaya gerek yok bazı yerlerde araçta kendinden zaten rezonans kesici mevcut genişliği kaç cm di o bitümselfin _? Yorum bağlantısı
Emre Gülşen 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Erkan tekrar hayırlı olsun, alanda satanda hayrını görsün... Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Ben değil ama Servet abi'm benim leğeni kontrole gitti. Bağırsaklarını topluyorlarmış Bugün arabamı sattım malesef.. http://www.sahibinde...111791085/detay Hayırlı olsun Erkan, daha iyileri senin olsun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 23 Ocak 2013 Paylaş 23 Ocak 2013 Ön balataları değiştim..motocraft balataları 125 aldım...Göstergeyi söktürdüm...Ampullerini değiştim... Yorum bağlantısı
Misafir 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Hava filtresi ile, Bagaj amortisörü aldım. Bugün değiştireyim... Ertan abiye çok gülmüştüm başıma geldi Dün akşam değiştirdim. Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 24 Ocak 2013 Paylaş 24 Ocak 2013 Bu sabah biraz gaza gelerek beraber çalıştığım kimyagerin meganesinin kapı fitillerinin içine serum hortumu taktım. Araba yok bende bir şeylerle uğraşmadan duramıyorum kimin arabası denk gelirse dalıyorum bir yerlerden 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 Bu sabah biraz gaza gelerek beraber çalıştığım kimyagerin meganesinin kapı fitillerinin içine serum hortumu taktım. Araba yok bende bir şeylerle uğraşmadan duramıyorum kimin arabası denk gelirse dalıyorum bir yerlerden oguzhan, fitilleri söküpdemi sokdunuz serumu, yoksa üsdündemi? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 oguzhan, fitilleri söküpdemi sokdunuz serumu, yoksa üsdündemi? Aldığım hortum biraz kalındı üzerinde olmadı mecbur söküp taktım. Yırtıklar vardı soğuk ve sesten şikayetçiydi şimdi gayet memnun oldu. 100 Tl fitil yerine 8 Tl, 16m hortum baya avantajlı oldu Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 Aldığım hortum biraz kalındı üzerinde olmadı mecbur söküp taktım. Yırtıklar vardı soğuk ve sesten şikayetçiydi şimdi gayet memnun oldu. 100 Tl fitil yerine 8 Tl, 16m hortum baya avantajlı oldu Sesten kasıt nasıl bir sesti? Bir de takılan hortumın kalınlığı falan biliniyor mu? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 Sesten kasıt nasıl bir sesti? Bir de takılan hortumın kalınlığı falan biliniyor mu? Yırtıklardan gelen rüzgarın sesi ve kapı kapanırken çıkan tokluk sesi Kalınlık olarak kesin bir şey diyemem nalburdan baktım göz kararı bu olur dedim aldım Artan parçadan laboratuvarda var pazartesi ölçerim resimlerim Sani. Yorum bağlantısı
Onur Ozdemir 25 Ocak 2013 Paylaş 25 Ocak 2013 yağı,filtreleri,balatayı değiştirdim krom egzoz ucu taktırdım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts