İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Okan Tansel

Abi makine ile cektirirsin artık, geldi mi makine?

geldi kardeşim o resmini gönderdim satıcı yollamadı bende ilk resmidekini aldım daha monta etmedim sonuçları sana bildirecem 1900w olanı aldım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Serhat
(düzenlendi)

Bugün polisaj günüydü. Mondiye yapamadım ama vakit yetmedi :)

41541271af5b46a913fe6c5197657614.jpg

9caf9add25cd2ea91667c0ad174d6d02.jpg

tarihinde Mustafa Serhat tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Akü son demlerini yaşıyordu uzun süredir star-stop çalışmıyor.70 ah varta start-stop akü alıp değiştirdim.michelin lastiklerim 2 senesini doldurmuş olmasına rağmen yol tutuşu nerdeyse hiç kalmamıştı.petlas mı contimi derken 4 adet continental Conti Premium Contact 5 aldım.aracın konforu yol tutuşu çok değişti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

cd723d4c5f5399ca39cbf5448719222b.jpgb68b727ea7502463eb692a3bb9859524.jpgda995bf6c00b297fd9e94e5d13f33910.jpg

Bakım ve Temizlik yaptım

Bu arada bagaj perdesi çok iyi oldu.ea86526e6390682f2ef0518a85e79fa9.jpg31af448e6ed645114f3c9e4168be0dc5.jpg

693c92e873b0a386c285a9988b46ca63.jpg3c3cd5c128dd9541c2d7cfea358ee860.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Yeni MF bezimle arabayı kuruladım, tek seferde tüm araba, sıkmak yok, zaten sıksanda su çıkmıyor, ancak 2 araba silersem birazcık  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten

Yeni MF bezimle arabayı kuruladım, tek seferde tüm araba, sıkmak yok, zaten sıksanda su çıkmıyor, ancak 2 araba silersem birazcık  :D

Ürünün linki varmı ali abi bizde alalım.
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

uzun yol öncesi kontrol amaçlı ön düzen, rot ve far ayarı yaptırdım, lastik basınçlarını 33 yaptırıp karnınıda doğurup otoparkımıza çektim.

Hayırdır, istikamet neresi[emoji6]
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Mamooth mu o :)

Mamut postu kardeş, yarım kova suyu emer yerinden kalkmaz  :D

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Kötü bir şey yoktur inşallah?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Vasfi Gişten
Teşekkürler bendede Meguiars WATER MAGNET var ama çok çabuk deforme oldu makinada yıkamaya pek gelmedi bunu temizlemek için makinaya atabiliyor muyuz ?
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Ankaraya abi

Hacettepe

Hayırdır Sadık,umarım kötü bişey yoktur....  :(

Mamut postu kardeş, yarım kova suyu emer yerinden kalkmaz  :D

Wuuhuuu :)  Bi bunu kullanmamıştın be kardeşim  :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

bronşial arter embolizasyonu abi. eşimde akciğer yapı doku bozukluğu nedeniyle hemoptizi oluşuyor. anjio ile 3. kez operasyon yapılacak.

Allah yardimciniz olsun tez zamanda sagligina kavussun insaallah
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Atarsın, sadece azıcık deterjan koy, çok sıcak olmasın ve asla yumuşatıcı kullanma, ben elde yıkarsam kovada el sabunu ile yıkıyorum bu arada...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

bronşial arter embolizasyonu abi. eşimde akciğer yapı doku bozukluğu nedeniyle hemoptizi oluşuyor. anjio ile 3. kez operasyon yapılacak.

Sadığım çok çok geçmiş olsun yengemize acil şifalar diliyorum.Yapa bileceğimiz bişey varsa başımla bereaber  :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Çok geçmiş olsun, acil şifalar...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Abi çok geçmiş olsun Acil şifalar dilerim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş

Geçmiş olsun, eşinize acil şifalar dilerim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Teşekkür ederim abilerim kardeşlerim. Allah razı olsun[/quote

Geçmiş olsun abi, yapabilcemiz bişey olursa haber ver abi, bana yakın.

Yorum bağlantısı
Misafir

Abi çok geçmiş olsun,acil şifalar diliyorum.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...