Murat Gök 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Ben ustanizi hic samimi bulmadim acikcasi da takdir sizin... 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Ben ustanizi hic samimi bulmadim acikcasi da takdir sizin... Tavsiye ile gittiğim bir usta. Yalan söylediyse günahı boynuna fakat işçiliğinden çok memnun kaldım. Bir dahakine yağımı alıp giderim inşallah. O zaman sorun da kalmaz 1 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Tavsiye ile gittiğim bir usta. Yalan söylediyse günahı boynuna fakat işçiliğinden çok memnun kaldım. Bir dahakine yağımı alıp giderim inşallah. O zaman sorun da kalmaz inşallah o zamanda işçiliğe 180 yazmaz 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Uzun bir aradan sonra TAM 100 TL karşılığı bayağı çok mazot aldım 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 inşallah o zamanda işçiliğe 180 yazmaz o zaman daha sonrakine kendim yaparım işçiliğini. gidecek usta kalmadı memlekette yahu. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 o zaman daha sonrakine kendim yaparım işçiliğini. gidecek usta kalmadı memlekette yahu. çok zor memlekette bırakın güvenecek ustayı güvenecek insan kalmadı ,herkes kendini düşünür oldu toplum çok bozuldu nereye gidiyoruz bilmiyorum.. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Plaka lambasını değiştirirken tamponun içine kaçırmıştım sağ taraftaki duyu İki gün öyle gezdikten sonra elimi tamponun arasına soktum ve duyun tamponun içinde sallandığını gördüm. Duy yerinden saldım ipi her ne kadar elim sığmasada düğüm attım duya ve çektim yukarı Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Şimdi arayacağım. Emre,o yağın fiyatı ne kardeşim ? 7 litre bile bu fiyata satılmıyor. Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 İşçilikten cok memnun kaldim demissiniz ama bunlarda pek iscilikde yok yani yag ve filtre degisimi. İyi iscilik agir bakimda sorunun ne oldugu bilinmeyen durumda ortaya cikar bence. Yorum bağlantısı
Tamer Terzi 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Bu gün tuncay ustayı ziyaret ettik, Sadece 1060 devirde değişik bir titreşim ve hırıltı vardı, kırılmış bir civatadan kaynaklanmıs ve sağolsun tuncay usta sorunu giderdi, Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Emre,o yağın fiyatı ne kardeşim ? 7 litre bile bu fiyata satılmıyor. Abi bir daha kendi yağımı kendim alıp götüreceğim. Ya bir tane düzgün her şeyden anlayan, işini severek yapan, dalavere yapmayan, fiyatları makul tutan bir usta bulamadım bu yörede. Bir yer var adam çok dürüst ama sadece Şahin'den anlıyor. Bir yer var kendi çok iyi fiyatları uygun ama kendisi sadece patron, 3 ayda bir ustası değişiyor ustaları çok kötü. Birisi yağı pahalıya alıyor(inanıyorum) pahalıya satıyor(katkı da çok pahalıydı). Servise gittim periyodik bakıma 900tl ödedim (arabayı sattım halen taksit ödüyorum). Birisi daha varmış eh diyorlar lakin onda sıra çok oluyor. Bir tane de Sabri Usta var, adamın hası ama bana 300km. Bu gidişle 10 bin km'de bir İzmir'e gidip geleceğiz İşçilikten cok memnun kaldim demissiniz ama bunlarda pek iscilikde yok yani yag ve filtre degisimi. İyi iscilik agir bakimda sorunun ne oldugu bilinmeyen durumda ortaya cikar bence. İşçiliğinden şöyle memnun kaldım. Normalde ustalar çıkardıkları parçaları doğru düzgün temizlemezler. Bu adam çıkardığı bütün parçaları gerekli gereksiz plastik aksamları bile gerek sprey gerek yıkayarak tertemiz yaptı. Çok şükür ki balata spreyi falan yazmadı. Her ay bir koli balata spreyi alıyormuş standart her bakım yaptığı araçta kullanıyormuş, maliyete (doğrudan) yansıtmıyormuş(yağ fiyatına ekliyormuş). Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 11 Haziran 2015 Yazar Paylaş 11 Haziran 2015 Vespamı muayeneye götürdüm kusursuz geçti..... Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 Sol stop lambası kırıktı, park lambaları, far yükseklik ayarı ve park devresine bağlı olan iç lambalar yanmıyorduSol stop lambasını değiştirdim, park devresini besleyen sigorta atmış onu da değiştirdim çalışmayanların hepsi çalıştı ama sigorta neden atmış onu bulamadım. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 Sabah Linea ile yanından geçerken şöyle bir baktım. Yerinde duruyor. 15 gündür yatışta. Bugün akşam Adana-Mersin/Mersin-İskenderun/İskenderun-Adana toplamda 600 km civarı yol yapayım da bir rahatlasın. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 Abi bir daha kendi yağımı kendim alıp götüreceğim. Ya bir tane düzgün her şeyden anlayan, işini severek yapan, dalavere yapmayan, fiyatları makul tutan bir usta bulamadım bu yörede. Bir yer var adam çok dürüst ama sadece Şahin'den anlıyor. Bir yer var kendi çok iyi fiyatları uygun ama kendisi sadece patron, 3 ayda bir ustası değişiyor ustaları çok kötü. Birisi yağı pahalıya alıyor(inanıyorum) pahalıya satıyor(katkı da çok pahalıydı). Servise gittim periyodik bakıma 900tl ödedim (arabayı sattım halen taksit ödüyorum). Birisi daha varmış eh diyorlar lakin onda sıra çok oluyor. Bir tane de Sabri Usta var, adamın hası ama bana 300km. Bu gidişle 10 bin km'de bir İzmir'e gidip geleceğiz İşçiliğinden şöyle memnun kaldım. Normalde ustalar çıkardıkları parçaları doğru düzgün temizlemezler. Bu adam çıkardığı bütün parçaları gerekli gereksiz plastik aksamları bile gerek sprey gerek yıkayarak tertemiz yaptı. Çok şükür ki balata spreyi falan yazmadı. Her ay bir koli balata spreyi alıyormuş standart her bakım yaptığı araçta kullanıyormuş, maliyete (doğrudan) yansıtmıyormuş(yağ fiyatına ekliyormuş). Gerçekten ayıp etmiş. Ben 480 TL ye ağır bakım yaptırıyorum. (Triger + Yağ ) Hayırlısı olsun. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 12 Haziran 2015 Paylaş 12 Haziran 2015 (düzenlendi) ağır bakım yağ ve klima gazı 500 e halletmiştim 1 ay önce Gerçekten ayıp etmiş.Ben 480 TL ye ağır bakım yaptırıyorum. (Triger + Yağ )Hayırlısı olsun. 12 Haziran 2015 tarihinde İsmail Avcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 (düzenlendi) Hafta sonu babamın arabasını ve benim mondeoyu bir güzel kırkladık koltuklar yıkandı ardından iç, dış ve motor temizliği, bayağı da bir spor oldu valla. 13 Haziran 2015 tarihinde Serhan Gürbüzol tarafından düzenlendi 10 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 13 Haziran 2015 Paylaş 13 Haziran 2015 Bugün kasko ve trafik sigortası yaıldı. F-Kasko 633+150 TL. Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 14 Haziran 2015 Paylaş 14 Haziran 2015 Dün Uğur kardeşimle beraber teskoyu yeniden hayata kazandırdık Yorum bağlantısı
Tahir İlter 15 Haziran 2015 Paylaş 15 Haziran 2015 Cumartesi günü yetkili servisi ziyaret ettik. Motor yağı, filtreler,buji, 520 gr klima gazı 258 lira tuttu. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts