Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Tepinme şu motorun üstünde diyom da. Kime diyom. [emoji16] 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Ve soketlere bak diyeli 2 ay 3 gün 2 saat oldu. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Ve soketlere bak diyeli 2 ay 3 gün 2 saat oldu. Ve soketlere bak diyeli 2 ay 3 gün 2 saat oldu. Yazmıyom yaa bu ne böyle Yazmıyom yaa bu ne böyle Yazmıyom yaa bu ne böyle Her yazdığım 4 defa gidiyor. Her yazdığım 4 defa gidiyor. Her yazdığım 4 defa gidiyor. Her yazdığım 4 defa gidiyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Deneme Sorun bendeymiş Sorun bendeymiş Sorun bendeymiş Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 chip ayarını düşürsünler emmi, turbo gidecek Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Tekrar deneme Tekrar deneme Tekrar deneme Tekrar deneme Tapatalk bozuk. Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Tekrar deneme Tekrar deneme Tekrar deneme Tekrar deneme Tapatalk bozuk. Tapatalk bozuk değil sürümünuzde veya işletim sistemi uyum sorunu var. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Bugün ne değişti ?Bir aydır aynı sistemi kullanıyoruz. Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Haziran 2015 Paylaş 9 Haziran 2015 Tahminimce site online kullanıcı yoğunluğuna göre tepki veriyor da olabilir. Ben en fazla foruma baglanilamadi sorun devam ederse vs uyarısı alıyorum. Sunucuya bağlanıyor dediği anda iletiniz gitmiş oluyor. Yorum bağlantısı
Misafir 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 Tapatalk bağlantısı bu ara stabil değil, eski sürümü kullanıyorum Sani abinin verdiği linkten, bende de gönderirken donuyor, girip tekrar çıkınca tekrar gönderiyor. Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 10 Haziran 2015 Paylaş 10 Haziran 2015 kış lastiklerini değiştirdim artık daha az yakıcaz Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Lütfen yorum yapınız. Bugünkü bakımın faturası. Fiyatlar çok şişik geldi ama işçiliğinden çok çok memnun kaldım. Ek olarak polen filtresi ücretsiz olarak kaliteli bir filtreyle değişti. Kullanılan yağ da bu. Öve öve bitiremedi. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Sadece yağın fiyatı fazla gibi geldi. Diğerleri normal gibi. yağı kendin dışarıdan alıp gideydin bi 100 lira cepte kalabilirdi. http://www.n11.com/shell-helix-hx8-synthetic-5w30-4-lt-motor-yagi-P32293396?cid=601002&gclid=CjwKEAjw4-SrBRDP483GvreDr2ASJAD5sCIu9XPDLns6KWnnR0ON0ZEN_2fXktjpB2geav9ggqutYBoCsNjw_wcB Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 demek lazım olan şeyleri kendiniz alsanız bu bakım 200 e patlayacaktı size Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Yorumlar için teşekkür ederim. Sadece yağın fiyatı fazla gibi geldi. Diğerleri normal gibi. yağı kendin dışarıdan alıp gideydin bi 100 lira cepte kalabilirdi. İki gün önce konuşurken ben mobil1, castrol derken lafımı kesti sen hiç merak etme bende çok iyi bir yağ var. onlardan da iyi dedi bir şey diyemedim. Yalnız o gün sorduğumda 5 litreliği 180 lira dedi benim araba ne kadar alıyor dedim "4 litre" dedi ve ekledi "1 litresini düşeriz". Düşmemiş. Düşmediğini de fark ettim ama adamın psikolojisini bozmak istemedim. Anlaşılan işçilikten az aldığı parayı parçadan çıkartmış. Öyle düşünüyorum. demek lazım olan şeyleri kendiniz alsanız bu bakım 200 e patlayacaktı size Bundan sonrakine kendim alacağım yağı ve filtreyi bakalım ne olacak. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Yorumlar için teşekkür ederim. İki gün önce konuşurken ben mobil1, castrol derken lafımı kesti sen hiç merak etme bende çok iyi bir yağ var. onlardan da iyi dedi bir şey diyemedim. Yalnız o gün sorduğumda 5 litreliği 180 lira dedi benim araba ne kadar alıyor dedim "4 litre" dedi ve ekledi "1 litresini düşeriz". Düşmemiş. Düşmediğini de fark ettim ama adamın psikolojisini bozmak istemedim. Anlaşılan işçilikten az aldığı parayı parçadan çıkartmış. Öyle düşünüyorum. Bundan sonrakine kendim alacağım yağı ve filtreyi bakalım ne olacak. İşçilikte normal. Çok az değil. Mazot filtresini değiştirdiğine emin isen.. Ama yukarıda link verdim. Yağ yaklaşık 80 Tl.. Diğer filtrelerde çok iyi bir marka olmalı ki 40 Tl olsun. Yoksa hava ve yağ filtreleri 10-25 Tl arası filan.. Burada faturayı sadece yağ kabartmış gibi.. http://www.n11.com/shell-helix-hx8-synthetic-5w30-4-lt-motor-yagi-P32293396?cid=601002&gclid=CjwKEAjw4-SrBRDP483GvreDr2ASJAD5sCIu9XPDLns6KWnnR0ON0ZEN_2fXktjpB2geav9ggqutYBoCsNjw_wcB Ha birde son kalem mazot katlısı mı acaba? Oda fazla ve gereksiz gibi olmuş.. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Mazot filtresini değiştirdi. Hepsi Bosch marka. Ama yağdan öyle böyle değil sağlam geçirmiş. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Mazot filtresini değiştirdi. Hepsi Bosch marka. Ama yağdan öyle böyle değil sağlam geçirmiş. Gidip haklarını oku bence.. Aklı başına gelsin. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Gidip haklarını oku bence.. Aklı başına gelsin. Şimdi arayacağım. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Aradım. Usta yağdan %7-8 kadar kazandığını söyledi. İnternetteki fiyatları duyunca mutlaka o işin içinde bir iş vardır dedi. Ben de dedim ki ya senin tedarikçin fazla yazmış ya da sen. O da tedarikçisine çok güvendiğini anlattı. Kendisinin de çok az kar ettiğini söyledi. Ben de biraz damar yaptım abi bak ben bir defa alıyorum sen kolilerce alıyorsun o yağ işini bir araştır dedim. Ben bunları yazarken bir daha aradı ve DPF katkılı doğalgazdan üretil yağın fiyatına internetten baktığını söyledi. 184 liradan 134 liraya düşmüş dedi. Sana bundan kattık dedi. Halleştik. 1 litre farkını da bir dahaki bakımda halledeceğiz inşallah. Adam öyle ezildi ki ben utandım ya. Yorum bağlantısı
Misafir 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Aradım. Usta yağdan %7-8 kadar kazandığını söyledi. İnternetteki fiyatları duyunca mutlaka o işin içinde bir iş vardır dedi. Ben de dedim ki ya senin tedarikçin fazla yazmış ya da sen. O da tedarikçisine çok güvendiğini anlattı. Kendisinin de çok az kar ettiğini söyledi. Ben de biraz damar yaptım abi bak ben bir defa alıyorum sen kolilerce alıyorsun o yağ işini bir araştır dedim. Ben bunları yazarken bir daha aradı ve DPF katkılı doğalgazdan üretil yağın fiyatına internetten baktığını söyledi. 184 liradan 134 liraya düşmüş dedi. Sana bundan kattık dedi. Halleştik. 1 litre farkını da bir dahaki bakımda halledeceğiz inşallah. Adam öyle ezildi ki ben utandım ya. Ezilsin. Hak aramakta utanılacak birşey yok. Edebiyat yapmış. MAdem sana bu Shell kutusunu gösterip bundan koyduk demiş.. Sallamasın. İşaretli yerleri tamamen sallama.. İyi olmuş. Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten 11 Haziran 2015 Paylaş 11 Haziran 2015 Yağdaki fiyat farkı iyi niyetle yaklaşılcak gibi değil 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts