Alper Başdemir 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 16 Mayıs için muayene randevusu aldım. Hakkımızda hayırlısı 1 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Tam olarak şu an bostancı sanayide film çekiliyor camlara :-) Yorum bağlantısı
Murat Gök 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 İc dis el emegi ile yikandik.. Meguiars ile cilalandik.. Biraz isinalim diye bi carsi turu yapip yerimize donduk... 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 9 Mayıs 2015 Paylaş 9 Mayıs 2015 Yarın ALLAH 'ın izniyle fiestama fena şeyler yapacağım onun hazırlını yaptım. yetmedi bir denek fiesta buldum onada pasta ve cila atacağım makinayla hahaha ilk deneme ya bismillah 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 Güzelce iç dış yıkama ciladan sonra tam eve sağ salim ulaştık deyip şükrederken park etmeye çalışanın biri park edemeyip duran araca arkadan ufak dokunuşlar sergiledi [emoji34] Kaçamadan yakaladık... Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 Koray Demir yazdı: Güzelce iç dış yıkama ciladan sonra tam eve sağ salim ulaştık deyip şükrederken park etmeye çalışanın biri park edemeyip duran araca arkadan ufak dokunuşlar sergiledi [emoji34] Kaçamadan yakaladık... Geçmiş olsun. Sizin boyada bir sıkıntı olmamış onun boyası size geçmiş, kolayca temizlenir hiç iz kalmaz. Oralar Balgat'a benzer. Doğru mudur? Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 Emre Şimşek yazdı: Geçmiş olsun. Sizin boyada bir sıkıntı olmamış onun boyası size geçmiş, kolayca temizlenir hiç iz kalmaz. Oralar Balgat'a benzer. Doğru mudur? Teşekkürler. Pasta ile temizleyince çok az pütür ve boyada nokta kadar açıklık kaldı. Evet doğrudur balgat 10 nisan polis merkezinin arkası hemen. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 10 Mayıs 2015 Paylaş 10 Mayıs 2015 (düzenlendi) Resmi eklerim derimki devamı burada ( http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/268086-sipari%C5%9F-formu-imzalandi/page-6) 10 Mayıs 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 12 Mayıs 2015 Paylaş 12 Mayıs 2015 İç Dış Ultra Detaylı Temizlik Yapıldı araba sıfır km kıvamına geldi neredeyse:) Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 An itibariyle bitirdim. Güzel oldu gibi bakalım kullanımda nasıl olacak Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Ufakta olsa tatlı bir dokunuşta bulundum ... 3 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Dun yazliklari taktirdim ve periyodik bakima goturdum. 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 13 Mayıs 2015 Paylaş 13 Mayıs 2015 Akşam akşam can sıkıntısından boyası dökülmüş jant göbeklerini arabanın rengine boyadım bakalım beğenecekmisiniz 5 Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 patlayan ön iki sachs amortisörlerim yerine trw marka olanları taktırdım.iç aks körüğü yenilendi,amortisör istinat takozları da parçalanmış onlar da değişti,lastikler ön-arka yapıldı,acıkmış doyuruldu,biraz da gezdirildi Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Değişmemiş miydi zaten Mert abideyken amartisörler? Bahadır Demir yazdı: patlayan ön iki sachs amortisörlerim yerine trw marka olanları taktırdım.iç aks körüğü yenilendi,amortisör istinat takozları da parçalanmış onlar da değişti,lastikler ön-arka yapıldı,acıkmış doyuruldu,biraz da gezdirildi Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 10 bin km periyodik bakım yapıldı 2. 5000 km. olduğundan yine hava filtresi değişti... Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Serhan Gürbüzol yazdı: Akşam akşam can sıkıntısından boyası dökülmüş jant göbeklerini arabanın rengine boyadım bakalım beğenecekmisiniz Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Celalettin Süğürtin yazdı: Sen yaparsın da güzel olmaz mı be☺ Çok güzel yakıştırmışsın Komple boyayıp üstü kapanan yazıyı nasıl ortaya çıkardın? Şimdi bak abi boyadıktan sonra yakın gözlüğünü takıyorsun ardından meyve bıçağını alıp ufak ufak kazıyorsun kabarık olan logoyu ve sonuç ortada Hatta bittikten sonra üzerine varsa vernik yoksa ki ben öyle yaptım kızımın tırnak parlatıcısından sürüp yerine montaj yapıyorsun Ve sonuç abi 4 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Bahadır Demir yazdı: patlayan ön iki sachs amortisörlerim yerine trw marka olanları taktırdım.iç aks körüğü yenilendi,amortisör istinat takozları da parçalanmış onlar da değişti,lastikler ön-arka yapıldı,acıkmış doyuruldu,biraz da gezdirildi Ozan Altundal yazdı: Değişmemiş miydi zaten Mert abideyken amartisörler? Mert yeni değiştirmişti, nasıl patlattın? Yorum bağlantısı
Misafir 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Hüseyin Sönmez yazdı: Mert yeni değiştirmişti, nasıl patlattın?Çok sarsıldı zaar araba Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 14 Mayıs 2015 Paylaş 14 Mayıs 2015 Serhan Gürbüzol yazdı: Şimdi bak abi boyadıktan sonra yakın gözlüğünü takıyorsun ardından meyve bıçağını alıp ufak ufak kazıyorsun kabarık olan logoyu ve sonuç ortada Hatta bittikten sonra üzerine varsa vernik yoksa ki ben öyle yaptım kızımın tırnak parlatıcısından sürüp yerine montaj yapıyorsun Ve sonuç abi Bu güzel açıklama için teşekkür ederim kardeşim. Bende de dört tane var bunlardan. Jantları aldığımda üzerinde gelmişti. Boyaları gitmiş olduğundan yüzde on iskonto ile 90 liraya yenilerini alıp eskileri belki lazım olur diye bir kenara atmıştım. Bu yöntemle ben de bir boyama çalışması yapayım. Yakın gözlüğümü takıp 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Sanırım bu işin püf noktası, yakın gözlüğü [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 15 Mayıs 2015 Paylaş 15 Mayıs 2015 Celalettin Süğürtin yazdı: Bu güzel açıklama için teşekkür ederim kardeşim. Bende de dört tane var bunlardan. Jantları aldığımda üzerinde gelmişti. Boyaları gitmiş olduğundan yüzde on iskonto ile 90 liraya yenilerini alıp eskileri belki lazım olur diye bir kenara atmıştım. Bu yöntemle ben de bir boyama çalışması yapayım. Yakın gözlüğümü takıp Selçuk Bakış yazdı: Sanırım bu işin püf noktası, yakın gözlüğü [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts