İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Alper Başdemir

16 Mayıs için muayene randevusu aldım. Hakkımızda hayırlısı :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdal Aydın

Tam olarak şu an bostancı sanayide film çekiliyor camlara :-)

Yorum bağlantısı
Murat Gök

İc dis el emegi ile yikandik.. Meguiars ile cilalandik.. Biraz isinalim diye bi carsi turu yapip yerimize donduk... :)

ee5e1f6538e6fb1b86c7295cd0e7b231.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Yarın ALLAH 'ın izniyle fiestama fena şeyler yapacağım onun hazırlını yaptım. yetmedi bir denek fiesta buldum onada pasta  ve cila atacağım makinayla  hahaha ilk deneme ya bismillah  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Güzelce iç dış yıkama ciladan sonra tam eve sağ salim ulaştık deyip şükrederken park etmeye çalışanın biri park edemeyip duran araca arkadan ufak dokunuşlar sergiledi [emoji34] Kaçamadan yakaladık...

481d29c34ec217e54243912e82e17457.jpg

b75b3577feec3ccdbe5009875d5faed2.jpg

08cf283068e2f592ed7a35de92624a8a.jpg

c58da8f0b370b20c9f1d2339ab7f6183.jpg

d53cba25fc14382bc120cdbe83815387.jpg

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek
  Koray Demir yazdı:

Güzelce iç dış yıkama ciladan sonra tam eve sağ salim ulaştık deyip şükrederken park etmeye çalışanın biri park edemeyip duran araca arkadan ufak dokunuşlar sergiledi [emoji34] Kaçamadan yakaladık...

481d29c34ec217e54243912e82e17457.jpg

Geçmiş olsun. Sizin boyada bir sıkıntı olmamış onun boyası size geçmiş, kolayca temizlenir hiç iz kalmaz.

Oralar Balgat'a benzer. Doğru mudur?

Yorum bağlantısı
Koray Demir
  Emre Şimşek yazdı:

Geçmiş olsun. Sizin boyada bir sıkıntı olmamış onun boyası size geçmiş, kolayca temizlenir hiç iz kalmaz.

Oralar Balgat'a benzer. Doğru mudur?

Teşekkürler. Pasta ile temizleyince çok az pütür ve boyada nokta kadar açıklık kaldı. Evet doğrudur balgat 10 nisan polis merkezinin arkası hemen.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Akşam akşam can sıkıntısından boyası dökülmüş jant göbeklerini arabanın rengine boyadım bakalım beğenecekmisiniz

• Beğen 5
Yorum bağlantısı

patlayan ön iki sachs amortisörlerim yerine trw marka olanları taktırdım.iç aks körüğü yenilendi,amortisör istinat takozları da parçalanmış onlar da değişti,lastikler ön-arka yapıldı,acıkmış doyuruldu,biraz da gezdirildi :)

Yorum bağlantısı

Değişmemiş miydi zaten Mert abideyken amartisörler?

Bahadır Demir yazdı:

patlayan ön iki sachs amortisörlerim yerine trw marka olanları taktırdım.iç aks körüğü yenilendi,amortisör istinat takozları da parçalanmış onlar da değişti,lastikler ön-arka yapıldı,acıkmış doyuruldu,biraz da gezdirildi :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

10 bin km periyodik bakım yapıldı  :D

2. 5000 km. olduğundan yine hava filtresi değişti...

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin
  Serhan Gürbüzol yazdı:

Akşam akşam can sıkıntısından boyası dökülmüş jant göbeklerini arabanın rengine boyadım bakalım beğenecekmisiniz

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
  Celalettin Süğürtin yazdı:

Sen yaparsın da güzel olmaz mı be☺ Çok güzel yakıştırmışsın Komple boyayıp üstü kapanan yazıyı nasıl ortaya çıkardın?

Şimdi bak abi boyadıktan sonra yakın gözlüğünü takıyorsun ardından meyve bıçağını alıp ufak ufak kazıyorsun kabarık olan logoyu ve sonuç ortada :D  Hatta bittikten sonra üzerine varsa vernik yoksa ki ben öyle yaptım kızımın tırnak parlatıcısından sürüp yerine montaj yapıyorsun ;):good1:

Ve sonuç abi

4224e8b2b98ec6324921aa2e293c7f50.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
  Bahadır Demir yazdı:

Ozan Altundal yazdı:

Değişmemiş miydi zaten Mert abideyken amartisörler?

Mert yeni değiştirmişti, nasıl patlattın?

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin
  Serhan Gürbüzol yazdı:

Şimdi bak abi boyadıktan sonra yakın gözlüğünü takıyorsun ardından meyve bıçağını alıp ufak ufak kazıyorsun kabarık olan logoyu ve sonuç ortada :D  Hatta bittikten sonra üzerine varsa vernik yoksa ki ben öyle yaptım kızımın tırnak parlatıcısından sürüp yerine montaj yapıyorsun ;):good1:

Ve sonuç abi

Bu güzel açıklama için teşekkür ederim kardeşim. Bende de dört tane var bunlardan. Jantları aldığımda üzerinde gelmişti. Boyaları gitmiş olduğundan yüzde on iskonto ile 90 liraya yenilerini alıp eskileri belki lazım olur diye bir kenara atmıştım. Bu yöntemle ben de bir boyama çalışması yapayım. Yakın gözlüğümü takıp :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol
  Celalettin Süğürtin yazdı:

Bu güzel açıklama için teşekkür ederim kardeşim. Bende de dört tane var bunlardan. Jantları aldığımda üzerinde gelmişti. Boyaları gitmiş olduğundan yüzde on iskonto ile 90 liraya yenilerini alıp eskileri belki lazım olur diye bir kenara atmıştım. Bu yöntemle ben de bir boyama çalışması yapayım. Yakın gözlüğümü takıp :)

:D

Selçuk Bakış yazdı:

Sanırım bu işin püf noktası, yakın gözlüğü [emoji4]

:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...