İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Şahin Topaloğlu

Bakalit arka tampon buldum boyamaya verdim.... :yes:

Yorum bağlantısı
Canberk Eken

Bluetooth to aux modülünü almıştım. Kontağa bağladım. Artık orjinal ghia sony'den telefonda ki ve youtube da ki müzikleri kablosuz dinleyebiliyorum. :)

Detay verebilir misin biraz? Ya da konusu varsa orayı kurcalayım :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan

Dün akşam üzeri yıkattım. Sabah böyle uyandık....c49aea28eb728c77eefe6f842643e981.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir

Tamponun alt kısmını mat siyah boyattım. Bence oldukça güzel oldu. Öncesi 2464170215014d39c3f9c55db8054bfc.jpgSonrasında d71621bd7b56ccb2ce86346bb99874e4.jpgf6eebecdcc8895f4a1314cc2d99fdf31.jpg

Yorum bağlantısı
Önder Kuru

Termostat ve contalari değiştirdik. El emegimizle yaptık. Uzun suredir aklımda olan bir şeydi hararetin oynaklığı. Ancak 2 tip(biri düz tip ucuz olan yani 60 tl diğeri elektrikli 240 tl) termostat olması ve hangisinin olacağı konusundaki belirsizlik bekletti beni. Düz olduğunu öğrenip ve kendimiz yapabiliriz gazına gelince sabahtan hallettik...

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu uygulamayı bizim bebeğin poposuna uygulasak günde 20 ıslak mendil kar ederiz. [emoji1]

Güzel olmuş güle güle kullanın.. [emoji106]

Ürün ile ilgili link vs var mı ?

Yorum bağlantısı
Misafir

Bu uygulamayı bizim bebeğin poposuna uygulasak günde 20 ıslak mendil kar ederiz. [emoji1]

Güzel olmuş güle güle kullanın.. [emoji106]

Ürün ile ilgili link vs var mı ?

:D :D :D

pişik kremi için verirsin mendil parasını

Yorum bağlantısı
Misafir

lastikçi kaldırıma o kriko sistemini nasıl kurmuş

buna hakkı yok

Barış abi kaldırım o noktanın aşağısından başlıyor yani hizası aşağıda hatta fotoğrafın sol üst köşesinde bir parça gözüküyor..
Yorum bağlantısı
Buğra Höngül

:D :D :D

pişik kremi için verirsin mendil parasını

Kesinlikle sizin bebeğe başka bi çözüm lazım :) halılara uygulayın yazın salın gitsin bebeği üryan :)
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...