İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Okan Tansel
(düzenlendi)

Çok yoruldun kolarım tutmuyor ama sonunda mest oldum bu arada kati tavsiyemdir sakın sıfır araç aldığınızda aldınız yere boya koruma yaptırmayın yalan kuş pisli izlerini çıkartana kadar canım çıktı

nasiol clean-zr53 uyguladım jantlar ve tavana yetmedi 

resimlerin devamı  burada ( http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/266667-ailemizin-yeni-minik-arac%C4%B1/ )

yGc0JeX.jpg

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Motor kaputunu açtım yağına suyuna baktım.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Çok yoruldun kolarım tutmuyor ama sonunda mest oldum bu arada kati tavsiyemdir sakın sıfır araç aldığınızda aldınız yere boya koruma yaptırmayın yalan kuş pisli izlerini çıkartana kadar canım çıktı

resimlerin devamı  burada ( http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/266667-ailemizin-yeni-minik-arac%C4%B1/ )

yGc0JeX.jpg

RPstDiA.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Nasiol nasıl ama :)

eline sağlık...

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

resimlerin devamı burada ( http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/266667-ailemizin-yeni-minik-arac%C4%B1/ )

yGc0JeX.jpg

hocam aracın konforu yol tutuşu falan nasıldır yakıt tüketimi kaç lt acaba
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Nasiol nasıl ama :)

eline sağlık...

on numara abi ALLAH razı olsun dahada ürün tanımam başka 

hocam aracın konforu yol tutuşu falan nasıldır yakıt tüketimi kaç lt acaba

Merhaba kardeşim dışarıdan gördüğün gibi içeride bildiğin fiesta konforu ,yol tutuş binek araç gibi zaten sabit donanımlarla dolu esp ve benzeri gibi yakıt tüketim kış olmasına nazaran şehir için ve otoyok karışık 5,3 ile 5,5 litre arası daha üst litreye hiç çıkmadı 

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Tipi çok güzel geliyor bana. Ne var ki ticari kategoride olduğundan bir ara sınırlandırma getirmişlerdi. Şimdilerde bunlar binek olarak tescil edilebiliyor mu?

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

on numara abi ALLAH razı olsun dahada ürün tanımam başka

Merhaba kardeşim dışarıdan gördüğün gibi içeride bildiğin fiesta konforu ,yol tutuş binek araç gibi zaten sabit donanımlarla dolu esp ve benzeri gibi yakıt tüketim kış olmasına nazaran şehir için ve otoyok karışık 5,3 ile 5,5 litre arası daha üst litreye hiç çıkmadı

maşallah çok iyi test sürüşüde yapmıştım beğenmiştim ve en üst donanımı özelliklede koltuk ısıtması aklımı karıştırıyor:)
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Tipi çok güzel geliyor bana. Ne var ki ticari kategoride olduğundan bir ara sınırlandırma getirmişlerdi. Şimdilerde bunlar binek olarak tescil edilebiliyor mu?

Evet abi edilebiliyor. Aslinda titanium plus cok guzel arac. :)
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

evet abi ediliyor lakin 13000 TL gibi fazla fiyata alıyorsun ticari olmasını bana göre değil lakin kişilere göre tek sıkıntısı yıllık vize ve 90 km hız sınırı bence her araç yıllık girmeliki bakımsız araba kalmasın piyasada. o otomobil geçsin diye verilen 13 binlirayı 10 yılda amorti edemezsin ben hesapladım 10 yıl bile kullansan ticari olarak hatta hız sınırı aşımı için yılda 5 kere ceza bile ekledim yinede o parayı amorti edemedim her yıl bakım candır iyidir ;):D  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Tavan aydınlatması led yapıldı

güle güle kullan Ferhat.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ferhat Bulut

güle güle kullan Ferhat.

Çok teşekkür ederim lokman abim.saygilarimla.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır

742485e9b9aee739078a197d661d8672.jpg

Hangisi Orijinal ?

479179aa7c0bea1995c027562c7f01b4.jpg

cbc9a038cff66c5dcac0f00a83b9f823.jpg

d7dc6bc7d46b3648f7228f9febf2c93b.jpg

Öncesi;

036aa7dd3f64810b4d18264730d069d2.jpg

Sonrası;

d4eee8366d213cdbb08ebf8296ec9550.jpg

Osram W5W Park Ampulü

4dddda48730b7cfa7f57f5052d651cda.jpg

Yorum bağlantısı
Tamer Geveci

Kışlıkları çıkardım yazlıkları taktım .

Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Yamulan diskler tornaya sokuldu. Tüvtürk muayenesi yapıldı. Sonrasında ise bir güzel yıkandı.

Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Murat bey keşke torna yaptırmak yerine değiştirseydiniz. TRW disklerin takımı 150-160 lira cıvarında. Zaten onları çıkarttırıp tornalattırmak için 70-80 lira harcamışsınızdır. Yine de hayırlı olsun. Bu arada, siz alternatör kasnağını değiştirebildiniz miydi?

Yorum bağlantısı
Şener KIRMIZI

Arka tampon eki boyadım ve genel temizlik..

nANp2N.jpg

kj8p0m.jpg

mGNaYR.jpg

rgNp21.jpg

9VrAdO.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erdem Terzioğlu

Ben bugun arabama hicbisey yapamadim ;( hep yapanlar yazcak degil ya yapamayip da uzulenler de yazsin :) arabayi yikayamadim bile ;(

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...