Koray Demir 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Tescil belgesi çok pahalı yazık ya bir kağıt parçası 92 lira...Arabayi iki sallama alt takım kontrolü ve far silecek açıp kornaya basmaya 160 lira az mı? 2 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Kitap okuma ledlerini değiştirdim.<br /><br /><br/> 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Can 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Arka lastığe batan civi çıkarılıp yama yaptırdım. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Geçen gün boş konsol atmıştım onun yerini doldurduk bugün. Navix Ford uyumlu double din teyp aldım Hız olacak çok akıcı, ses kalitesi eski 6000cd den daha iyi diyebilirim. Navigasyon olarak igo var tabiki çok iyi, tv hepsinde olduğu gibi çekmiyor malum karasal, radyo çekim kalitesi yüksek hep söylenen olumsuzlukların hiç birini cihazda görmedim. Tuş ışıkları kırmızı maalesef ama olsun submarine de kirmiziydi uyum sağladı diğer yesiller ile ileride belki hepsini kırmızı yapma şansım olur Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 farlarla uğraştım biraz epey işi var. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 elo nun karşılama, uğurlama rölesini almıştım, bu gün taktırabildim, bildiğimiz ; beni eve götür. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 (düzenlendi) Geçen gün boş konsol atmıştım onun yerini doldurduk bugün. Navix Ford uyumlu double din teyp aldım Hız olacak çok akıcı, ses kalitesi eski 6000cd den daha iyi diyebilirim. Navigasyon olarak igo var tabiki çok iyi, tv hepsinde olduğu gibi çekmiyor malum karasal, radyo çekim kalitesi yüksek hep söylenen olumsuzlukların hiç birini cihazda görmedim. Tuş ışıkları kırmızı maalesef ama olsun submarine de kirmiziydi uyum sağladı diğer yesiller ile ileride belki hepsini kırmızı yapma şansım olur Bu tip double larda aklıma takılan ses kalitesi idi o da geçer not aldı sayende. Ilerideki fikirlerini de bekliyorum Güle güle kullan 1 Ocak 2015 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Bu tip double larda aklıma takılan ses kalitesi idi o da geçer not aldı sayende. Ilerideki fikirlerini de bekliyorum Güle güle kullan Herkes genelde şikayet ederdi ancak Lokman abi de aynısını aldi, aynı yazılıma ve iç ozellige sahip ancak oval tip olanı da Göksel abi kullandı yorumları aldim, Göksel abidekini bizzat dinledim. Bence kalitede düşüş kesinlikle yok. Bende ses sistemi de var iki midtiz bi bass olmak üzere. Çok keyifli oldu ses kalitesi bence tavsiye ederim. Müsait zamanda kullanım video sunu da çekerim focusa yakışır abi Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 ses kalitesini bugün Fatih Keskin'de onayladı Köksal 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Eksik listesine eklendi o zaman(bahara butce ayarlarim sanirim) hatta foruma takilmayan bir arkadasimda da focus var senin arabaya ne yaparsan aynindan isterim der, 2 tane alacagiz gibi gorunuyor 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 1 Ocak 2015 Paylaş 1 Ocak 2015 Köksal alacağın zaman haberleşelim. gittigidiyorda 690 tl. herşey dahil, montaj hariç, link vermiştim galiba en uygun fiyat. oradan alırsın. İsmail berke kamera ve anten fiyatı koyuyor, montajlarıda hiç iyi değil. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Ocak 2015 Paylaş 2 Ocak 2015 Köksal alacağın zaman haberleşelim. gittigidiyorda 690 tl. herşey dahil, montaj hariç, link vermiştim galiba en uygun fiyat. oradan alırsın. İsmail berke kamera ve anten fiyatı koyuyor, montajlarıda hiç iyi değil. Tamamdır abim yazdım aklımın bir köşesine 1 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 2 Ocak 2015 Paylaş 2 Ocak 2015 Benzinli aracimda varligindan tamda emin olamadigim egr valfini sokup temizlemek istedim Fakat bulamadim.nerde bu egr acaba ?))) Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 2 Ocak 2015 Paylaş 2 Ocak 2015 Çok pis temizlettim http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/239631-beyaz-fiestam-33-cbl-25/page-5#entry2570278 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Bugün olmayan aracıma hydrax ve nasiol zr53 sipariş ettim Arabaya ne oldu Mert, hayırdır? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 abi mtv yüzünden plaka ocak ayına kaldı. Bu cumada resmi tatil olunca iş pazartrsiye kaldı Heee, anadım, neyse daha heyecanlı olacak desene Yorum bağlantısı
Okan Tansel 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Araç içi kamerayı monta etim,yıkadım cilaladım,reislerin yeni koltuklarını montaj ettim,eh karnını doyurdum ve araçta isofix olduğunu keşvettim Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Otoparktan çıkarıp zaman aşımından bakım yaptırdım. Çatlayan kafalık ekranını tamir ettirdim. Satmam lazım ama hanım izin vermiyor. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Torpido söküldü ve şerit led monte edildi, aydınlatma canlandırıldı. Resimler arabamın konusunda Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 Aküyü elimde bulunan bir ısı izolasyon malzemesi ile izole ettim, önümüzdeki hafta çok soğuklar olacak bakalım performansı ne olacak. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 3 Ocak 2015 Paylaş 3 Ocak 2015 bugün kendisiyle birlikteliğimizin 1. yılı şerefine mum ışığında romantik bir akşam geçiriyoruz. şaka şaka bugün kendisiyle birlikteliğimizin 1. yılı şerefine; yıkandık paklandık 6450 km hatırına karnımızı 170 tl ye tıka basa doyurduk hem de indirimli tarifeden, tam bir sene önce 4.96 - dün 4.27 - bugün 4.18 süresi dolan trafik sigortamızı sompo-japan sigortadan 550.08 tl ye yeniledik süresi dolan kaskomuzu axa sigortadan 726.82 tl ye yeniledik iki hafta önce 1. yıl bakımımızı alnımızın akıyla geçtik 3 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 (düzenlendi) Kurşun döktürmeye karar verdim [emoji14] Her an herşey olabiliyor İstanbul da http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/257993-Forumun-Tek-Blazer-Mavi-Focus'u-(Sanırım--)#entry2571597 4 Ocak 2015 tarihinde Ahmet İhsan Akşen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa AYSAN 4 Ocak 2015 Paylaş 4 Ocak 2015 ben de motorda elimin girdiği yerlerdeki yağ ve toz kalıntılarını temizledim. çok güzel oldu. ayrıca MAF sensörünü temizledim. ama aklıma takılan bir şey gördüm. hava filtresinden geçip MAF sensörünün ordan devam eden hattın sonrasında T şeklinde olan bir ucu turboya giden boruda yağ vardı. bunun normal mi yoksa sıkıntılı bir durum mu olup olmadığı konusunda bilgisi olan arkadaşım varsa yardımcı olabilir mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts