İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Koray Demir

Tescil belgesi çok pahalı yazık ya bir kağıt parçası 92 lira...

Arabayi iki sallama alt takım kontrolü ve far silecek açıp kornaya basmaya 160 lira az mı?
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Kitap okuma ledlerini değiştirdim.<br />f0529c837e8f23ea1c320f90cfb26ef5.jpg<br />5d832c137c3baf826ef6cf79403e0856.jpg<br/>

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

İç dış temizlik yapıldı.....ONgrRsC.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Arka lastığe batan civi çıkarılıp yama yaptırdım.

Yorum bağlantısı
Misafir

Geçen gün boş konsol atmıştım onun yerini doldurduk bugün. :)

Navix Ford uyumlu double din teyp aldım

3f80a358d1d9cf55c47223acf8e2ac42.jpg

770a3d3f8a855e72c9a29a13cb751d34.jpg

43ff8bb6ec154d3aa531d426e25b257a.jpg

73772f381046d961c3a0b784cd67e551.jpg

09cd80020f264fbc4c3b5027feef63ca.jpg

Hız olacak çok akıcı, ses kalitesi eski 6000cd den daha iyi diyebilirim. Navigasyon olarak igo var tabiki çok iyi, tv hepsinde olduğu gibi çekmiyor malum karasal, radyo çekim kalitesi yüksek hep söylenen olumsuzlukların hiç birini cihazda görmedim. Tuş ışıkları kırmızı maalesef ama olsun submarine de kirmiziydi uyum sağladı diğer yesiller ile :) ileride belki hepsini kırmızı yapma şansım olur

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

farlarla uğraştım biraz :) epey işi var.

Yorum bağlantısı
Misafir

elo nun karşılama, uğurlama rölesini almıştım, bu gün taktırabildim, bildiğimiz ; beni eve götür.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
(düzenlendi)

Geçen gün boş konsol atmıştım onun yerini doldurduk bugün. :)

Navix Ford uyumlu double din teyp aldım

Hız olacak çok akıcı, ses kalitesi eski 6000cd den daha iyi diyebilirim. Navigasyon olarak igo var tabiki çok iyi, tv hepsinde olduğu gibi çekmiyor malum karasal, radyo çekim kalitesi yüksek hep söylenen olumsuzlukların hiç birini cihazda görmedim. Tuş ışıkları kırmızı maalesef ama olsun submarine de kirmiziydi uyum sağladı diğer yesiller ile :) ileride belki hepsini kırmızı yapma şansım olur

Bu tip double larda aklıma takılan ses kalitesi idi o da geçer not aldı sayende. Ilerideki fikirlerini de bekliyorum Güle güle kullan :) tarihinde K&#246ksal Yılmaz tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Bu tip double larda aklıma takılan ses kalitesi idi o da geçer not aldı sayende. Ilerideki fikirlerini de bekliyorum Güle güle kullan :)

Herkes genelde şikayet ederdi ancak Lokman abi de aynısını aldi, aynı yazılıma ve iç ozellige sahip ancak oval tip olanı da Göksel abi kullandı yorumları aldim, Göksel abidekini bizzat dinledim. Bence kalitede düşüş kesinlikle yok. Bende ses sistemi de var iki midtiz bi bass olmak üzere. Çok keyifli oldu ses kalitesi bence tavsiye ederim. Müsait zamanda kullanım video sunu da çekerim :) focusa yakışır abi ;)
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

ses kalitesini bugün Fatih Keskin'de onayladı Köksal  :good1:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Eksik listesine eklendi o zaman(bahara butce ayarlarim sanirim) hatta foruma takilmayan bir arkadasimda da focus var senin arabaya ne yaparsan aynindan isterim der, 2 tane alacagiz gibi gorunuyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Köksal alacağın zaman haberleşelim. gittigidiyorda 690 tl. herşey dahil, montaj hariç, link vermiştim galiba en uygun fiyat. oradan alırsın. İsmail berke kamera ve anten fiyatı koyuyor, montajlarıda hiç iyi değil.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Köksal alacağın zaman haberleşelim. gittigidiyorda 690 tl. herşey dahil, montaj hariç, link vermiştim galiba en uygun fiyat. oradan alırsın. İsmail berke kamera ve anten fiyatı koyuyor, montajlarıda hiç iyi değil.

Tamamdır abim yazdım aklımın bir köşesine :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Benzinli aracimda varligindan tamda emin olamadigim egr valfini sokup temizlemek istedim Fakat bulamadim.nerde bu egr acaba ?:))))

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bugün olmayan aracıma hydrax ve nasiol zr53 sipariş ettim :)

Arabaya ne oldu Mert, hayırdır?

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

abi mtv yüzünden plaka ocak ayına kaldı. Bu cumada resmi tatil olunca iş pazartrsiye kaldı

Heee, anadım, neyse daha heyecanlı olacak desene :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Araç içi kamerayı monta etim,yıkadım cilaladım,reislerin yeni koltuklarını montaj ettim,eh karnını doyurdum ve araçta isofix olduğunu keşvettim  :bravo:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Hasan Aksüt

Otoparktan çıkarıp zaman aşımından bakım yaptırdım. Çatlayan kafalık ekranını tamir ettirdim. Satmam lazım ama hanım izin vermiyor. :)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Torpido söküldü ve şerit led monte edildi, aydınlatma canlandırıldı. Resimler arabamın konusunda :)

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez

Aküyü elimde bulunan bir ısı izolasyon malzemesi ile izole ettim, önümüzdeki hafta çok soğuklar olacak bakalım performansı ne olacak.

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

bugün kendisiyle birlikteliğimizin 1. yılı şerefine mum ışığında romantik bir akşam geçiriyoruz.

şaka şaka 

bugün kendisiyle birlikteliğimizin 1. yılı şerefine; 

yıkandık paklandık

89P1DV.jpg

6lrnPW.jpg

rm696N.jpg

6450 km hatırına karnımızı 170 tl ye tıka basa doyurduk hem de indirimli tarifeden, tam bir sene önce 4.96 - dün 4.27 - bugün 4.18

qmjBj5.jpg

ZAMdMa.jpg

süresi dolan trafik sigortamızı sompo-japan sigortadan 550.08 tl ye yeniledik

süresi dolan kaskomuzu axa sigortadan 726.82 tl ye yeniledik

iki hafta önce 1. yıl bakımımızı alnımızın akıyla geçtik

7V7A8N.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa AYSAN

ben de motorda elimin girdiği yerlerdeki yağ ve toz kalıntılarını temizledim. çok güzel oldu. ayrıca MAF sensörünü temizledim. ama aklıma takılan bir şey gördüm. hava filtresinden geçip MAF sensörünün ordan devam eden hattın sonrasında T şeklinde olan bir ucu turboya giden boruda yağ vardı. bunun normal mi yoksa sıkıntılı bir durum mu olup  olmadığı konusunda bilgisi olan arkadaşım varsa yardımcı olabilir mi?

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...