İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mehmet Yeter

Dün aracıma yaptıklarım ! (26.12.2014);

Aracımda olmayan ve bir süredir kafama takılan ayak aydinlatması konusunu okuyunca bir heyecanla ben yaparım diye aşağıya indim,

ve tepedeki lambadan hat almak için once lambayı söktüm (sökerken lambanın bir tırnağı kırıldı ama tekrar takinca sorun olmuyor)

ve sağ ön direğin plastik kaplamasını da söktüm ( sökerken burdaki tutan tırnakardanda 2 tane kırıldı umarım takarken sorun olmayacak),

Ayak kısımdaki duyları buldum, bunları sökmek icin biraz kafa yordum ama kırmadan nasıl sökülmesı gerektiğini cözemedim, kırmamak için işi devam etmekten vazgeçtim ,( buradada bir kırık beni baya demoralize ederdi)

Bugün aracim için yapmaya çalıştıklarım (27.12.2014)

Konu hakkindaki Formdaki konular bir kez daha okudum ama aracımı daha daha da zedelememek için işe benim tarafımdan devam edilmesinin uygun olmayacağına karar verdim,

Forumdan Serka Toker bey tanıdik bir elektirikçi önermesi için aradım ve bir eletirikçi tlfonu aldım, arkadaşla görüştüm yarın için sözleştik, (serkan beye tekrar tşkler)

Yarın araım için yapacaklarim (28.12.2014)

Elektirikçi arkadaşla gorüsecez ve "ayak aydınlatması " maceramı sonuçlandıracağı

(Bu akşam formu karıştırırken bu kadar kırıktan sonra elektirikçi arkadaşı bulmuşken arka kısımadamı yaptırsammi diye düşünmeye başladım)

Tamer abi durum değerlendirmelerinizi bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Tamer Terzi
(düzenlendi)

Tamer abi durum değerlendirmelerinizi bekliyorum.

Aracımin Ayak aydınlatmasının aktif hale getirilmesi işlemi başarıyla tamamlandı.

Bu gün işi yapan elektrikçi arkadaş işlemi yaparken anladım ki Bir cesaret ile tek başına yapabilirim heyecanım son derece yanlışmış. Yani daha önce işlemi hiç görmeyen birinin sorunsuz işlemi tamamlayabilecegıni düşünmüyorum. Onun için işi bilen biri şart bence.

Arka kısımlara ise aydınlatma yaptırmadım. Daha sonra arka kısima tepe lambası montaji düşünüyorum.

tarihinde Tamer Terzi tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Güle güle kullanın tamer hocam bu tür işlerde genelde elektrikçiler pek girmek istemiyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tamer Terzi
(düzenlendi)

Öncelikle teşekkürler,

Güle güle kullanın tamer hocam bu tür işlerde genelde elektrikçiler pek girmek istemiyorlar.

Evet , haklısınız, bana da yardimcı olan arkadaş forum üyesı bir arkdaştı zaten, umarım sizde işibilen birini denke getirisiniz tarihinde Tamer Terzi tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Zekeriya Kahraman

3 gündür hasta yatıyorum. Arabanın rengini unuttum.  :unsure2:

Emre bey geçmiş olsun sanırım Grim siniz salgın var antibiyotik fazla kullanmayın 

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Emre bey geçmiş olsun sanırım Grim siniz salgın var antibiyotik fazla kullanmayın

Antibiyotik bu kez kullanmadım Zekeriya abi, doktor da vermedi sağolsun.

Yatarak atlatmaya çalışıyorum. Teşekkür ederim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Hafta sonu çok şey yapıldı :)

Kapıkolu içi submarine aydınlatma, kaput amortisörü,zemin aydınlatmalı aynalar,otomatik kapı kilidi aktifleştirilmesi,3.stop çakar modülü

Ayrıntılı anlatım ve resimler aracımın konusunda;

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/256888-forumun-yeni-f%C4%B1rt%C4%B1nas%C4%B1-34yc-4187/page-44#entry2567952

Birkaç resimde burada olsun. :)

TSp5Flhl.jpg?1

rL9ViJOl.jpg?1

• Beğen 6
Yorum bağlantısı

Naylonun gündüz farlarını led olan ile değiştim, çok zalim oldu

0c9fe232f73f88aafdfd00ed16df458b.jpg

Yönetime şikayet etmek lazım, gözleri kör ediyor , olmaz böyle şey  :tongue:

zalim değil, zalım olmuş bu  :biggrin:  :good1:

Bende bugün arabanın, yağını-filtresini ve hava filtresini değiştim, üstüne birde bıcıbıcı yaptırdım, cillop oldu :)

cKrcdrU.jpg?1

Maşallah :nazar:  bu ne güzellik. ah mercekli bixenonlarrrrr :blush:

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya

Hafta sonu çok şey yapıldı :)

Kapıkolu içi submarine aydınlatma, kaput amortisörü,zemin aydınlatmalı aynalar,otomatik kapı kilidi aktifleştirilmesi,3.stop çakar modülü

Ayrıntılı anlatım ve resimler aracımın konusunda;

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/256888-forumun-yeni-fırtınası-34yc-4187/page-44#entry2567952

Birkaç resimde burada olsun. :)

TSp5Flhl.jpg?1

rL9ViJOl.jpg?1

Kaput amartisorunu kaça yaptirdiniz? Birde daha ayrintili resim koyabilir misiniz?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar

Gazına miniminnacık fazla dokundum. 57 km ile radara girip 172 tl ceza yedim.... 

Yorum bağlantısı

Gazına miniminnacık fazla dokundum. 57 km ile radara girip 172 tl ceza yedim....

Geçmiş olsun.En azından yeni tarifeden yırtmışsınız[emoji6]
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

10 binde bir rot balansa sokardım, unutmuşum bugün soktum, hata çıkmadı :) şimdi şöyle 300-400 km. kadar bir gezip geleyim :)

Yorum bağlantısı
Tamer Yıldırım

Muayenesini yaptırdık, işlem ücretleri biraz fazla geldi ama 2 yıl rahatız.

Muayene Ücreti Tuvturk : 160,20 TL

Eksoz Muayenesi           : 35,00 TL

Ruhsatta muayene yeri kalmadığı için tescil belgesi değişimi : 92,50 TL

Toplam :  287,70

Sis farı yönü hatalı diye hafif kusur yazmışlar, sis farlarının yönü nasıl ayarlanır bilemedim.

rbSFTiC.jpg?1

lKGoIKD.jpg?1

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Daha 2 gün önce bende aldım, 10 sene rahatız, zaten o zamana araba gider artık, 92.5 harbiden kazık  :angry:  3-4 saatte sıra bekledik tarifikte  :angry:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...