İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ahmet İhsan Akşen

Amerikan park sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor bence. Geçen i30 öle kafa kafaya geldik, sinyal vermiş ama belli olmuyordu amerikan park yüzünden.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

Amerikan park sürüş güvenliğini tehlikeye atıyor bence. Geçen i30 öle kafa kafaya geldik, sinyal vermiş ama belli olmuyordu amerikan park yüzünden.

Talip abinin modülleri öyle değil abi.Sinyal verdiğin zaman komple yanıp sönüyor.Sonra tekrar amerikan park moduna geçiyor.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Talip abinin modülleri öyle değil abi.Sinyal verdiğin zaman komple yanıp sönüyor.Sonra tekrar amerikan park moduna geçiyor.

o zaman sıkıntı yok tabi ama çoğunluk 10 liralık dirençle hallediyor sıkıntı oluyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İbrahim Can

o zaman sıkıntı yok tabi ama çoğunluk 10 liralık dirençle hallediyor sıkıntı oluyor :)

Gerek yok onlara.Ayrıca on-off tuşu sayesinde tüv'de de sıkıntı yaşamıyoruz :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bugün aracı Periyodik muayeneye soktum, kahretsin, yine kusursuz geçtim, 2 sene sonra bir daha deneriz artık  :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Bugün aracı Periyodik muayeneye soktum, kahretsin, yine kusursuz geçtim, 2 sene sonra bir daha deneriz artık  :p

Anladılar tabi sadece araba olmadığını uber damgası vurup gönderdiler geçmiş olsun ali abi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

o zaman gelsin haram beygirler,emisyon değerleri :p 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

o zaman gelsin haram beygirler,emisyon değerleri :p

he vallahi :)

Ondan önce farları değişmem lazım, bosch plus 90 larla kör kör geziyorum yahu :)

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Çok temizdi kirlettim [emoji4]

Hakkını ver hakkınııı, o çamuru ben normal yolda yapıyorum kardeş   :tongue:

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Hakkını ver hakkınııı, o çamuru ben normal yolda yapıyorum kardeş   :tongue:

Vallahi hakkını verdim bugün hemde nasıl :)

Abi Bu gün girdiğim yerlere iki çeker değil çoğu dört çekerler giremezdi, ne yazık ki hem kullanıp hem çekemiyor insan:) 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Vallahi hakkını verdim bugün hemde nasıl :)

Abi Bu gün girdiğim yerlere iki çeker değil çoğu dört çekerler giremezdi, ne yazık ki hem kullanıp hem çekemiyor insan:) 

Yani çekenlere bir taş mı bu şimdi haaa  :D  anladın sen onu...  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Yani çekenlere bir taş mı bu şimdi haaa  :D  anladın sen onu...  :biggrin:

Abi sörvayvırcı adamlarla gidersen biri çeker biri sürer,bide zevk alırlar. Bizim muavinlerde iş yoktu, Girme,Aha devrilecek, Bu araba burdan inmez, burdan çıkmaz yapmaa durr aha battı ,aha kaldık burda vsss... hep panik . Adamlar görmemiş :):):):p

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Yıkamacıya piyasa fiyatının iki katından fazla para verdim

. Yıkarken sövmesin diye :)

tarihinde Erol Eser tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Abi sörvayvırcı adamlarla gidersen biri çeker biri sürer,bide zevk alırlar. Bizim muavinlerde iş yoktu, Girme,Aha devrilecek, Bu araba burdan inmez, burdan çıkmaz yapmaa durr aha battı ,aha kaldık burda vsss... hep panik . Adamlar görmemiş :):) :):p

:D   bunların üzerine benle yolculuk edenler tansiyon hastası oluyor üstelik, ahanda uçtuk ahhha kırıldı şase ....  :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Park sensörlerini yenisiyle değiştirdim,cam rüzgarlıklarını taktım,ön silecekleri değiştirdim,vites körüğünün çevresine krom şerit çektim,cam suyunu tamamladım 3,79 TL den karnını doyurdum flaş belliklteki video kılipleri yenisiyle değiştirdim oyyy çok yoruldumm :blush:  :fiuw:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan ŞEN

Baskı balata ve bilyayı değiştirdim, gaz kelebeğini  temizlettim.. İşçilik dahil (150) 575  lira verdim, şimdi de internetin başına geçmiş çok mu verdim diye araştırma yapıyorum.. çekiş arttı rölanti de devir saatinin dans etmesi kesildi. Yalnız vites kolu halatları bükülmüş dedi 'değiştirelim' dedim 'gerek yok' dedi. Bilgilerinize ...

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
(düzenlendi)

Mazot filitresini değiştim...ilanın son günüydü bi adam aradı...56 500 verdi satmadım..(57.000 diye konuştuk sonra yan çizince satmadım) .ilandan da kaldırdım...ohh kafam rahat...

tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tamer Terzi

Dün aracıma yaptıklarım ! (26.12.2014);

Aracımda olmayan ve bir süredir kafama takılan ayak aydinlatması konusunu okuyunca bir heyecanla ben yaparım diye aşağıya indim,

ve tepedeki lambadan hat almak için once lambayı söktüm (sökerken lambanın bir tırnağı kırıldı ama tekrar takinca sorun olmuyor)

ve sağ ön direğin plastik kaplamasını da söktüm ( sökerken burdaki tutan tırnakardanda 2 tane kırıldı umarım takarken sorun olmayacak),

Ayak kısımdaki duyları buldum, bunları sökmek icin biraz kafa yordum ama kırmadan nasıl sökülmesı gerektiğini cözemedim, kırmamak için işi devam etmekten vazgeçtim ,( buradada bir kırık beni baya demoralize ederdi)

Bugün aracim için yapmaya çalıştıklarım (27.12.2014)

Konu hakkindaki Formdaki konular bir kez daha okudum ama aracımı daha daha da zedelememek için işe benim tarafımdan devam edilmesinin uygun olmayacağına karar verdim,

Forumdan Serka Toker bey tanıdik bir elektirikçi önermesi için aradım ve bir eletirikçi tlfonu aldım, arkadaşla görüştüm yarın için sözleştik, (serkan beye tekrar tşkler)

Yarın araım için yapacaklarim (28.12.2014)

Elektirikçi arkadaşla gorüsecez ve "ayak aydınlatması " maceramı sonuçlandıracağı

(Bu akşam formu karıştırırken bu kadar kırıktan sonra elektirikçi arkadaşı bulmuşken arka kısımadamı yaptırsammi diye düşünmeye başladım)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...