İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Emre Şimşek

Ghia'da ki Sony cd almıyordu içine. Cd'yi görüp içeri alan mekanizmanın kablosu kopmuş. Üstün lehim bilgim ile onardım. Elimi de yaktım. Ama sonuç harika oldu. Açmişken yine ekran ve sensör temizliği de yaptım. :)

Ekranı ben de temizlemek istiyorum, teyibi nasıl çıkarttınız?

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Yarın köye gidiceğim için lastik havallarını kontrol ettim. Malum bozuk yol + 18 jant büyük risk.
Köyden gelincede iç dış birgüzel yıkamayı düşünüyorum.

Yorum bağlantısı

Serhan abimin gönderdiği çift Seger marka kornamızı taktık.. Kutu içinden 1 torba sigortada çıktı. Çok sağol abim. Allah razı olsun. Çok deli sesi oldu kornanın.. :good1:

Sonra ufak paslı yerler için rötuş boyası yaptırdım. Kısmetse haftaya boyarız. :)

e111bb598f3f15456bdb42fe490fe6a7.jpg

5dc2376f21e6cbcc3d00a2ba9af69182.jpg

Buda milyonda bir denk gelecek bir kare.. ;)

50cc8e06fbb38a58fa645a63f0c65e07.jpg

Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı
(düzenlendi)

Kışlık lastiklerimizi ve yeni jantlarımızı taktık :)3fceb5ffab5b9fd1a2ce74c2fa295ecb.jpg6a17c453ea7f0010914688ab195d8ad1.jpg

tarihinde Abdullah Aladı tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Serit ledden plaka aydinlatma yaptim

Eskisi ve yenisi.

Güzel olmuş ama bu plakayı okumaya yetmez :D

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Kışlık lastiklerimizi ve yeni jantlarımızı taktık :)3fceb5ffab5b9fd1a2ce74c2fa295ecb.jpg

Titanyum jantları yazlıklarda mı kaldı?

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Hydrax ile Reloaded tadında bir detay günü yaptım. İç mekanı detap ile temizleyip Gtechniq C6 Matte Dash ile korumaya aldık :p

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Abdullah Aladı

Titanyum jantları yazlıklarda mı kaldı?

Aynen titanium jantları ve lastikleri depoya kaldırdım.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Serhan abimin gönderdiği çift Seger marka kornamızı taktık.. Kutu içinden 1 torba sigortada çıktı. Çok sağol abim. Allah razı olsun. Çok deli sesi oldu kornanın.. :good1:

Sonra ufak paslı yerler için rötuş boyası yaptırdım. Kısmetse haftaya boyarız. :)

Güzel günlerde güle güle kullan kardeşim :):good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Babamın aracına titanium Sony teyp takıldı. Teybi sağolsun Lokman abim yolladı :)

0cc6a5a91d84d2579c8d22eddd74ec40.jpg

94afa84263cb07a4e94e34f331e6789d.jpg

Klima paneli bulursam onu da titanium yapmayı düşünüyorum. Ya da Şubatta Oktay abiye gidip klima panelini turuncu yaptıracağım. :) ama böyle de değişik oldu :)

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Gösterge panelinde el atmanız gerekecek o zaman tam olacak :) kolay gelsin

Yorum bağlantısı

Bütün bunların yerine teyibin rengi değişse ne güzel olur :)

Eski teybin rengi güneşte görünmüyordu. Bu renk daha etkili güneşte :) Teybi açmaktansa klima paneli rengi turuncu (kırmızıya yakın bir renk yada) olsa daha iyi olur sanırım :unsure2:

Gösterge panelinde el atmanız gerekecek o zaman tam olacak :) kolay gelsin

Onu da düşündüm fakat şöyle bir tereddütüm var. Ne kadar yerinde bir tereddüt bilmiyorum ama :) Şimdi titanium göstergelerde eğer araçta esp varsa gösterge menüsünden on/off yapılıyor. Fakat bizim araçta esp için tuş var. Yani gösterge takıldığında tuş işlevi gider mi yoksa esp on/off işi göstergeden mi yapılır :)

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

2009 titaniumda da tuş var, sonrasında menüye alındı diye biliyorum :) gösterge değilde yazılım ile alakalıdır bence.

Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit

Eski teybin rengi güneşte görünmüyordu. Bu renk daha etkili güneşte :) Teybi açmaktansa klima paneli rengi turuncu (kırmızıya yakın bir renk yada) olsa daha iyi olur sanırım :unsure2:

Onu da düşündüm fakat şöyle bir tereddütüm var. Ne kadar yerinde bir tereddüt bilmiyorum ama :) Şimdi titanium göstergelerde eğer araçta esp varsa gösterge menüsünden on/off yapılıyor. Fakat bizim araçta esp için tuş var. Yani gösterge takıldığında tuş işlevi gider mi yoksa esp on/off işi göstergeden mi yapılır :)

Göstergeleri cam ve sunroof tuslarını birde klimayı Sony'ye göre yaparsanız harika olur abi :p

Hayirlisi olsun bu arada :)

Yorum bağlantısı
Onur Ilgın

Merhabalar,

Aklımdaki herşeyi tamamladığım an resimlerini paylaşacağım. Aracım mavi 2010 Fiesta. Bugün yaptıklarım;

Amerikan park Modülü

Osram cool blue hyper 5000k beyaz ampül

Çok güçlü plâka aydınlatma beyaz

İç tavan lambaları beyaz aydınlatma

Mühürlü App plâka

1,5 numara 3m cam filmi

Yapılacaklar;

Sis farı ve sislere osramın 5000k beyaz ampülü

Spoiler

Difüzor

16" jant lastik

Spor yay 3,5

Yorum bağlantısı
Yaşar Balcılar

1.6 tdci mondeo 2.yıl 30000 bakımı, 1.5 tdci fiesta 1.yıl 15000 bakımı yaptırıldı.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...