İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Devir daimi değiştirmedin mi ?

Sıkıntı çıkarsa değiştiririz dediler abi.Sağlammış o yüzden değişmedi. 45.000 de alternatör kayışı değiştiği için o da değişmedi.

Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin
(düzenlendi)

Fiyat iyi gibi geldi bana

Allah kaza bela vermesin.

tarihinde Mustafa_Şahin tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Fiyat iyi gibi geldi bana

Allah kaza bela vermesin.

Teşekkürler abi. bana da iyi gibi geldi başka şehirlerdeki fiyatları duyunca :) 750-1000 lira arası fiyat alanlar vardı.

Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin

hazır mazot ucuzlamışken fulleyim dedim, sonra vazgeçtim 150 TL lik alayım dedim. depo dolarken kartla ödemeyi yaptım, 146 TL de pompa attı. 3 TL'lik daha bastık, 1 TL mi nakit geri aldım. [emoji3] mazot ucuzlayınca haliyle bünye bozuldu, hesabı tutturamadık eyimi :D

Abi aynı olayı bende düşündüm biraz ucuzlamisken lamba yaniyordu dedim makina atana kadar doldur dedim 180 lira aldı 100 km sonra bidaha doldurcam bakalim 47 küsür litre falan galiba 180 civarı tuttu benim
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Naylonun gündüz farlarını led olan ile değiştim, çok zalim oldu

zalim değil, zalım olmuş bu  :biggrin:  :good1:

Bende bugün arabanın, yağını-filtresini ve hava filtresini değiştim, üstüne birde bıcıbıcı yaptırdım, cillop oldu :)

cKrcdrU.jpg?1

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 8
Yorum bağlantısı
Nihat Palolu

yanlış biliyorsunuz, onu ford esirgemiyor, otosan ucuza mal etmek için öyle sipariş talep ediyor.  ;)

Sadık abi, bu ışıklar Amerika'da zorunlu.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

zalim değil, zalım olmuş bu  :biggrin:  :good1:

Bende bugün arabanın, yağını-filtresini ve hava filtresini değiştim, üstüne birde bıcıbıcı yaptırdım, cillop oldu :)

cKrcdrU.jpg?1

ALLAH kaza bele vermesin harika  :nazar:  :nazar:  :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

zalim değil, zalım olmuş bu [emoji3] :good1:

cKrcdrU.jpg?1

Maşallah
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

yanlış biliyorsunuz, onu ford esirgemiyor, otosan ucuza mal etmek için öyle sipariş talep ediyor.  ;)

Araç burda üretiliyordu ama yurt dışına gönderilen modellerde standart veya ek donanım seçeneği daha fazla.

Gerçi bir yandanda iyi oluyor, eksikleri tamamlayınca diğerlerinden bir farkın oluyor  :biggrin:

Biri kısa far diğeri uzun far gibi olmuş :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

zalim değil, zalım olmuş bu [emoji3] :good1:

Plakaya bak 90 model kaderine terk edilmiş otomobil plakası mübarek [emoji14]

Abicim aracın boyası rengi herşeyi muntazam ancak su Plakaya artık en acilinden el at nolursun :)

Maşallah diyelim :nazar:

Yorum bağlantısı
a53b97a197b6f77a1fe1c653e3a42843.jpgcfa789ca4610375a7a10c40fdd8e0017.jpga0ebe85453fbc86b46894061784e4133.jpg898c2f9c5a46bbbf1ba5f727523330f3.jpgf6b20be6846619bf17aee72531195aec.jpg9fa4f0939b13f78429c1aa481c06000c.jpgBugün iç dış yıkayıp boya korumayı yaptım kurtulduk çok güzel oldu boyle olacağını tahmin etmedim biraz kullanalım kışı temiz geçirmiş iz bakın iyi olmusmu bir notlama yapalım herkese teşekkürler He birde tampon köşeleri ve kapı açma yuvalarına çizilmez flim çektim
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

Evin yatanina bi güzellik yapalim dedim... Deri direksiyon yaptirdim...418332b341fa358121cdb67dead0709c.jpg46efdac048e758b47dcb2376fa98db76.jpg

Emektarda yeni lastiği ne kavuştu...sagolsun kardeşimin sansizligi sonucu lastiği yarillinca bu hale geldi...uzun bir gündü...57ff0ac3c1ed855ecffc7100ea0cf2bd.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Ağzına kadar dolduran ... Pompacisi yüzünden mazot akmisti depo kapağından, dün yağmurda onu yıkadim, elim değişken ufak bir kuş pisliginide yikamistim, bagaj kapağının yarisini. Bugünkü hali, sonax turuncu cilalı şampuan etkisi :)

75cde76f74b796435f3bac244e7ec4a0.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

kısa farları açık unutmuşsun abi :D  :D  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sezgin Demirezen

2010 model fiestama 2013 model focusun silicek memesini taktım artık benımkılerde puskurtmeli oldu azıcık dısarı fıskırııyor ama olsun otekinden ıyı oldu :)) otokoçtaki abilerimin sabrı icin tesekkurler ::))) tak cıkar dene cıkar yapmaktan 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

2010 model fiestama 2013 model focusun silicek memesini taktım artık benımkılerde puskurtmeli oldu azıcık dısarı fıskırııyor ama olsun otekinden ıyı oldu :)) otokoçtaki abilerimin sabrı icin tesekkurler : :))) tak cıkar dene cıkar yapmaktan 

Hayırlı olsun maliyeti ne kadar?

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Ghia'da ki Sony cd almıyordu içine. Cd'yi görüp içeri alan mekanizmanın kablosu kopmuş. Üstün lehim bilgim ile onardım. Elimi de yaktım. Ama sonuç harika oldu. Açmişken yine ekran ve sensör temizliği de yaptım. :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı

Hayırlı olsun maliyeti ne kadar?

Aliexpresste 3-5 $ orası var focus3 fiskiyesi. Aliexpress ürün tavsiyesi başlığına link atmıştım abi simdi mobilim
Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle

Deposu fullendi.Yetkili serviste Kızdırma bujileri değişti.

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Aliexpresste 3-5 $ orası var focus3 fiskiyesi. Aliexpress ürün tavsiyesi başlığına link atmıştım abi simdi mobilim

Tamam o konuyu gördüm, türkiyede servisten aldın sandım ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yaşar Balcılar

Mondeonun sileceklerini degistirdim, 3 gun oncede bagaj kapagini otomatik acilir hale getirmistim.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...