İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Arda Bülent Güzel

Aynen valla yapacam elektrik ucuz nasılsa :D :D

Sen ne zaman yaptın bakam bunları. Hani benim torpidoya yapacaktık ayıp oluyor haaaa
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Sen ne zaman yaptın bakam bunları. Hani benim torpidoya yapacaktık ayıp oluyor haaaa

Aaaa torpidoda ışık yokmu  :p

Yorum bağlantısı
Alper Başdemir

Bugün 2006 dan beri değişmediğim fren hidroliklerim tamamen değişti,serviste yaptık, çıkan yağ nem kaptığından performans kaybı doğal olarak vardı, şimdi güzel oldu, çıkan yağda tertemizdi, genelde siyahlaşma olurmuş :)

Sonradan arka helezon alt lastik takozlarını taktık, ülkedeki tek alt lastik takozu olan Fiesta ben oldum sanırım  :D

Güzel duruyor, ama bana denk gelme Gen5 uzunlarımı yakınen görmüş olursun, siste xenon, olmadı şimdi  :i-ih:

Gündüz farı niyetine takılı Ali abi  :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Aaaa torpidoda ışık yokmu :p

Varrr sadece led istedim. Sizce olmama ihtimali varmiiii ali beyyy
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Varrr sadece led istedim. Sizce olmama ihtimali varmiiii ali beyyy

Bimem Ford bu, olmaz bizde olur  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Hoparlör namına ne varsa taktım. Amfi, bas, tss-20 bildiğin diskotek. :D  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

İş yerine arabayla gitmiştim, bitirir bitirmez işler patladı iyimi. Sesini duyamıyoruz ki yapalım [emoji4] ne zaman dersen ayıp ettin.....
Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

İş yerine arabayla gitmiştim, bitirir bitirmez işler patladı iyimi. Sesini duyamıyoruz ki yapalım [emoji4] ne zaman dersen ayıp ettin.....

Yarinnnn
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Bakıma götürdüm 930 lira yedi guzum.

20141212_181633_zps589a7a82.jpg

deli para, indirim olmadan servis fena...

Kaç model araba, yasin 4 katı parça indirimi olması lazım, suan geçerlidir, soylemezseniz ses etmezler yalnız....

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

2006 model. 

%35 indirim yapıldı. 

Telefondan yılı görememişim, pardon, benimkiyle aynı yaşta, bu indirimli hali demek, amaniiin  :shok:

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Telefondan yılı görememişim, pardon, benimkiyle aynı yaşta, bu indirimli hali demek, amaniiin  :shok:

Yok Ali abi bu faturada yazan fiyatlar indirimsiz halleri :)

1400 küsürden 930'a indi. Ama çok kazık ya, bir tane O ring'e 80 TL yazıyorlar. Bir daha götürmem herhalde.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

İki rot demiri 444 lira yazıyor yanlış gormediysem. Ne ki onlar? Birde niye değişti?

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

İki rot demiri 444 lira yazıyor yanlış gormediysem. Ne ki onlar? Birde niye değişti?

Ya onda katakulleye geldik. Rot kolu dediği arkadaki Z rotlar. Normalde orijinalini internetten alıp burada bir ustaya taktıracaktım taş çatlasa 150 lira tutacaktı.

Ama servis beni aradığında rot kolu deyince benim aklıma direkt ön tekerlere dönme kuvvetini ileten parça geldi ve 444 liraya çok uygun gibi düşünüp değiştirin dedim. Yani kendi uyanıklığımın(!) kurbanı oldum. 444 lira indirimsiz hali, %35'ini düşersek 290 liraya geliyor.

Değitirme sebebim arkalardan ses geliyordu, şimdi kesildi. Yani zaten bozuk olacağını biliyordum.

Servis ilk emir kağıdını verdiğinde oradan sadece cam suyunu sildirdim, kendim doldururum dedim ama sanırım parasını almasalar da cam suyu koymuşlar sağolsunlar. 10 lira kar ettik  :crazy:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

C-max 2 haftadir babamla antalyadaydi. Cok yagmur yagdigi zaman arac neredeyse kapisina kadar suya magruz kalmis. Allah tarafindan birsey olmamis. Bugun sanayiye goturdum tesisat motor vs hepsi kontrolden gecti. Sis farinin teki yanmiyordu o degisti. Bagaj switchi su almis calismiyordu o degisti. Gitmisken de cakmakligi kontaga baglattim arac ici kamera icin. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Taktak

Eren bu ledler çok guzel olmuş. İşık şiddeti gayet guzel ve aydınlık olmuş

Yorum bağlantısı

Eren bu ledler çok guzel olmuş. İşık şiddeti gayet guzel ve aydınlık olmuş

Sıra bizede gelecek abi :D Ama bizim ön tarafla arka taraf farklı. ön taraf bu ledlerden arkalar dipsiz olandan.

Yorum bağlantısı
Fatih Taktak

Sıra bizede gelecek abi :D Ama bizim ön tarafla arka taraf farklı. ön taraf bu ledlerden arkalar dipsiz olandan.

O da olur kardeşim Lokman abiye sordum aldığı ledleri acele etme emmi yeni birşeyler bulmuş onlara bakalim dedi takipteyim yani orayı da
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...