Mehmet Kaya 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 o kırmızı düyme nin fonksiyonu göstereyim gel de Sonrada pöçük ısmarlarım:) İnşallah [emoji106][emoji106][emoji17] Yorum bağlantısı
Ali Önal 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 Banyo yaptırdım sonrada arka farları çıkarıp temizledim. Yorum bağlantısı
Mustafa AYSAN 7 Aralık 2014 Paylaş 7 Aralık 2014 biraz yakıt aldım. yeter artık ona bir hafta Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Her ne kadar yağmur, çamur olsa da güzelce yıkadık. Torpidodaki evrakları toplarken kenardan çıkan son stickerımızı bulunca, para bulmuş gibi sevindim. Yorum bağlantısı
Emre Demir 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Osram NB unlimited ampuller takıldı far ayarı yapıldı . Mis oldu aydınlatma. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Xenon ampülleri değiştim ve ayar yaptım. http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/241682-2003-y%C4%B1ld%C4%B1z-c320/?p=2547870#entry2547870 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 kış lastikleriniz takıldı artık daha güvenliyiz lastiklerle beraber bir abimin hediyesi olan beyaz abarth jantlar da takıldı yakıştı mı bilmiyorum ana türkiyede sadece benim puntomda olduğunu biliyor olmam bana yetti 2 Yorum bağlantısı
Övgü Gürşen 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 çoooook güzeller. sportline'da halojen farlar varmış gibi görünüyor. her iki renk de çok güzel maşallah. bu arada benim araba da mineral beyaz oldu seninki gibi Erdem. görmeden imzaladım ama umarım güzeldir. adam da dolma koluna rolexi çakmış hemen. Kapılar için altlara ve yanlara kapı koruma şeridi taktım kaldırıma vs sürtünme olmasin olursa da korusun diye iyi niyetle bir şey belirtmek istiyorum. bu tip uygulamalar özellikle kışın da etkisiyle içlerinde uzun süre su/nem ve tuz tutuyorlar. bunun neticesinde de hızla paslanma gerçekleşebiliyor. özellikle iç kısımda kalan macunlu birleşim noktaları için tam bir kabus olmalı. ben de biraz önce doğmamış çocuğa don biçmek misali, hiç üzerinde görmeden hatta kendilerini bile görmeden, İstanbul'dan telefonla jant aldım daha teslim edilmemiş arabaya. üzerinde 17" geliyor da benim kışlıklar 18". lastik alacağıma jant aldım. ölçü tam tutmasa da kötü lastik almaktan iyidir diye öngörüyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Biraz performans düşüklüğü hissediyordum ilk başlarda selenoidden suphelensek de sonuç egr çıktı. Meğer mekanik olarak iptal edilmemis egr. Maf sensoru temizlendi. Araç eski haline geri döndü yine kuvvetliyiz Bu şekilde kurum dolmuştu. Ayrıca el freni ayarı yaptırdim Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 (düzenlendi) Ozan hocam bizim 1.4lerde de egr valfi tam olarak nerede ve temizliğini nasıl yaparız? Ayrıca şu ana kadar sizin araca performans için neler yaptırıldı? 8 Aralık 2014 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Ozan hocam bizim 1.4lerde de egr valfi tam olarak nerede ve temizliğini nasıl yaparız? Ayrıca şu ana kadar sizin araca performans için neler yaptırıldı?1.4 lerde egr çok basit iptal ediliyordu ama tam bilmiyorum Ali abi iyi bilir anlatmıştı. Performans için Yazılım Downpipe Egr iptali yapıldı Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 1.4 lerde egr çok basit iptal ediliyordu ama tam bilmiyorum Ali abi iyi bilir anlatmıştı. Performans için Yazılım Downpipe Egr iptali yapıldı Bunları nasıl yaptığınızla ilgili özel mesajla bilgilendirebilir misiniz? Teşekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 8 Aralık 2014 Paylaş 8 Aralık 2014 Bunları nasıl yaptığınızla ilgili özel mesajla bilgilendirebilir misiniz? TeşekkürlerAçıkçası bu işlemleri ben değil Süha abi yaptı. Buradan da yazabilirim. Yazılım herhangi bir yazılım yapılan yerde yaptirilir Downpipe da katalitik konvertör sökülüp yerine duz boru ile yapıldı Yorum bağlantısı
Misafir 9 Aralık 2014 Paylaş 9 Aralık 2014 Park sensörünü taktım.gündüz ledi bağladım.fren ampulündeki temassızlığı hallettim.Detaylar http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/263997-4-Çeker-Kervanına-Katıldım-(Karaoğlan) Yorum bağlantısı
Mustafa_Şahin 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 Sis ampüllerini değiştirdik Benim sisler çok cansız yanıyor tavsiye edebileceginiz model? Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 Forza aldık Göksel Yaman tavsiyesi ile 1 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 Forza aldık Göksel Yaman tavsiyesi ile Ne kadara ayiptir sorması Yorum bağlantısı
Ahmet İlbasmış 11 Aralık 2014 Paylaş 11 Aralık 2014 Focus 1 in gri olan icteki paneli boyamak icin sokecektim ancak fan ayar dugmesi ve hiz dugmesini soktum ancak sicak soguk secimi olan dugmeyi sokemedim.varmi bi yolu yordami? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Bugün 2006 dan beri değişmediğim fren hidroliklerim tamamen değişti,serviste yaptık, çıkan yağ nem kaptığından performans kaybı doğal olarak vardı, şimdi güzel oldu, çıkan yağda tertemizdi, genelde siyahlaşma olurmuş Sonradan arka helezon alt lastik takozlarını taktık, ülkedeki tek alt lastik takozu olan Fiesta ben oldum sanırım Sis ampüllerini değiştirdik Güzel duruyor, ama bana denk gelme Gen5 uzunlarımı yakınen görmüş olursun, siste xenon, olmadı şimdi 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Mondiyi aldığımdan beri bagaj aydınlatması yanmiyordu, bugün arka tarafı darmadağın ettik ve kablo kopukmuş, bagaj acma motorunun oradan lambaya kadar ek yaparak düzelttik şimdi yanıyor. Yarında led aydınlatmasını takayim gündüz gibi olsun [emoji4] 3 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Mondiyi aldığımdan beri bagaj aydınlatması yanmiyordu, bugün arka tarafı darmadağın ettik ve kablo kopukmuş, bagaj acma motorunun oradan lambaya kadar ek yaparak düzelttik şimdi yanıyor. Yarında led aydınlatmasını takayim gündüz gibi olsun [emoji4] Stadyum gibi aydınlatırsın sen şimdi orayı ağam.. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 12 Aralık 2014 Paylaş 12 Aralık 2014 Stadyum gibi aydınlatırsın sen şimdi orayı ağam.. Aynen valla yapacam elektrik ucuz nasılsa :D Yorum bağlantısı
Recommended Posts