İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Furkan Avcı

Kışlık lastikleri takıldı, malum pazar günü havalar 7 derecenin altına düşecek ve kar yağışı bekleniyor.

Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

-Vites kolu çerçevesi piyano black yapıldı.

-Kışlıklar takıldı.

-Ali amcadan beyaz parklar, kil hamuru, arıza tespit cihazı ve 6000k halojen ampül siparişi verildi.

Yorum bağlantısı

Kara aracından hallice suya vurdum bugün yarıya kadar gelmese de kapı eşiklerine kadar suya boğdum.Vesile ile birkaç gıcırtıdan da kurtulmuş oldum.

Yorum bağlantısı
Berkay Özdemir

Temizlik ve cilaa yaptım , ali amcadanda geri vites için cree led ve 4300k Xenon ampul getirttim.

8b1827bbaab60cc62a73b842f8d804b1.jpg

fc315938d567875ce58fbe789b93d211.jpg

fd976203b81f1bb7557ae4b6a8852ecf.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Ustaeller'e uğradım F3 silecek fıskiyesi ve yeni silecek lastikleri taktırdım, artık yol görüşünde daha iddialı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Uzun

Ustaeller'e uğradım F3 silecek fıskiyesi ve yeni silecek lastikleri taktırdım, artık yol görüşünde daha iddialı.

iyi günlerde kullan abi f3 fiskiyesi bende düşünüyorum ne kadara mal oldu acaba ?
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Kapı, kaput ve bagaj kilitlerine wd40 sıktım. Güneşli güzel günü görüncede biraz havalandırdım.

...

Karnını da 150 lira verip doyurdum. [emoji2]

Maaşallah, ağaçların arasından her an saldırmaya hazır bir kaplan gibi görünüyor :nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Karnımızı dıka basa doyurduk.Bir güzel yıkandık temizlendik,ikizlerin oto koltuklarını teslim aldık yetmedi iki paket bezlerin aldık olmadı bebe piskütlerin aldık sahiplere teslim için :):D  :D  :D  :nazar:  :nazar:  :nazar:

tarihinde Okan Tan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir

Önlere kirmizi şerit çektim fbe6e85fe9ec27b39e399f26a1875bb3.jpg

hocam şeridi nerden aldınız nerlerde satılıyo genelde bende düşünüyorumda güzel olmuş bu arada

yağ haznesi komple boşaltılıp yeni yağ konuldu ve yağ filtresi değiştirildi karnı doyuruldu yıkandı paklandı yatıyo  :)

Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin

hocam şeridi nerden aldınız nerlerde satılıyo genelde bende düşünüyorumda güzel olmuş bu arada

yağ haznesi komple boşaltılıp yeni yağ konuldu ve yağ filtresi değiştirildi karnı doyuruldu yıkandı paklandı yatıyo 

http://www.hepsiburada.com/liste/3d-kirmizi-nikelaj-serit-cita-006-x-5-metre/productDetails.aspx?productId=otelf21269&categoryId=20024938

Bazı arkadaşlar daha farklısını almışlar şu incecik olanlardan onlarda hoş onlarada bakabilirsiniz ama ben bu üründen memnun kaldım 0,06 mm  3D olarak satılıyor.

Yorum bağlantısı
Yusuf Karademir

sizin aldığınızda gayet güzel duruyo bulamadım izmirde sordum bikaç yere link için teşekkürler bu arada

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

iyi günlerde kullan abi f3 fiskiyesi bende düşünüyorum ne kadara mal oldu acaba ?

Teşekkürler, çifti 35 TL.

Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya

Tampon,sis ve sinyalleri sıfırları ile değiştik,bir plakayı değişemedik :)

789Ejl.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Ford logosu nerde? Düşmüş mü,siz mi çıkardınız?

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

tabikide gider, biraz lüks ama acımadım vallahi :) 130 kaat, daha ucuzada bulunur belki ama aramadım artık, yalnız 95 lira civarına satılan sahte doldurmalarda piyasada dolanıyor, alacaksanbuna dikkat et.

Emmiyle birer kutu 90 liradan almıştık geçenlerde, mobil bayisinden hem de.. Senin bu yazdığını gösterdim kağıda not aldı.. Plakanı falan istedi, ben hallederim dedi... Sizin oralarda tanıdığı birisi mi ne varmış.. :D

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever
(düzenlendi)

Haftasonu yağmur çamur altinda yaptığım izmir/mudurnu arasi yaklaşık 1300 km yol sonrası durum
73b0b864ac1c2a224d970a3dec15c9f8.jpg

Ve az önce paklandiktan sonra ki durum :)

7cdddc16d64c8bd804a3ab77658a4790.jpg

tarihinde Ali Ozan Yurtsever tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...