İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Fatih Öztürk27

2. Muayenesinden geçti.. Hadi hayırlısı 2 yıl daha rahatız.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

fotoğrafını çektim.

Öyleyse satacaksın abi :)

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Öyleyse satacaksın abi :)

Satamaz arabayı ben görmedim daha kesin satacaksa ilk alıcı ben olurum.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Bugün ona her zamanki gibi övgü dolu sözler söyledim. İlgisiz kalmasın garip [emoji4]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

hep garajda uyurken görüyorum , bu yüzden hiç birşey yapmıyorum. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Eren

hep garajda uyurken görüyorum , bu yüzden hiç birşey yapmıyorum. :D

Bence sana küsmüş o. Motor aldığından beri, yüzüne bakmıyorsun. [emoji4]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bende yeni aldığım araca bakıyorum, yapacak bişey bulamıyorum. Kraliyet farkı sanırım

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bende yeni aldığım araca bakıyorum, yapacak bişey bulamıyorum. Kraliyet farkı sanırım

Arızalar düzeldi mi?

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

yaparsan arıza ışığı yakar :)

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Arızalar düzeldi mi?

Farı sokeyim derken hava filtresini aşağı alırsan ve soketi kirarsan arıza yaparmış bu modeller

yaparsan arıza ışığı yakar :)

Fazla akıllı namussuz [emoji16]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Farı sokeyim derken hava filtresini aşağı alırsan ve soketi kirarsan arıza yaparmış bu modeller

Fazla akıllı namussuz [emoji16]

Bu muymuş bütün derdi :) Neyse, royal family, nazlanmaya gelmiyorlar işte :p

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasin_On
(düzenlendi)

Parklari degistirdim. 3D paspas aldim

68bb27c1f0ad434cc255b6d240a4777a.jpg

tarihinde Yasin_On tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

3d paspas aldığınız yer, varsa fotoğraf ve memnuniyet değerlendirmesi alabilir miyiz?

Yorum bağlantısı
Yasin_On

3d paspas aldığınız yer, varsa fotoğraf ve memnuniyet değerlendirmesi alabilir miyiz?

Hepsiburada dan aldım. Tarz yazmasına rağmen L-Lock diye bir marka geldi. Ama genel olarak paspaslardan memnunum.  Sol ayak dayaması mevcut. Arkadaşın Opel corsa sı var. Onun 3D paspaslarından daha yumuşak ve bu sebeple kayma yapmıyor. Akşam fotograflarını çeker paylaşırım  :good1: 

http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-ii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2005-sonrasi/productDetails.aspx?productId=otelf17440&categoryId=20035778

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Dere

Sol ön lastiği yardığımdan (hobareeey!) dolayı, iki ön lastiği değiştirdim. Continental Premium Contact aldım. Diskler ve fren balataları da gitmiş onları da değiştirdim. Şimdi fiyat soracaksınız. Siz bana fiyat verin, benim ödediğim azsa söylerim. :p

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Eren

Sol ön lastiği yardığımdan (hobareeey!) dolayı, iki ön lastiği değiştirdim. Continental Premium Contact aldım. Diskler ve fren balataları da gitmiş onları da değiştirdim. Şimdi fiyat soracaksınız. Siz bana fiyat verin, benim ödediğim azsa söylerim. :p

Fiyat sormayacağım, gıcıklık olsun diye. Banane kaç para verdiysen :crazy: :crazy: :crazy:

Hayırlı olsun diyeyim bari [emoji1]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Kronik ford amblem sorunumu aliexpressden aldığım ford logo ile giderdim :) tabi hiç bişey orjinalin yerini tutmaz ama eskisinden güzel oldu.

fe9533a50a5103ce0accfb50b658373d.jpg

Eskisi

14dc68fdb32ccd2d32a2edc292dd6489.jpg

Söktükten sonra ki hali

e20985a5e7e03a94ec9b6afa92328f97.jpg

Son hali :)

3c19be8eadd3e7d485362d16122a4c40.jpg

e0e844797b1926b1c8eab352e8b0ef0e.jpg

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Hepsiburada dan aldım. Tarz yazmasına rağmen L-Lock diye bir marka geldi. Ama genel olarak paspaslardan memnunum.  Sol ayak dayaması mevcut. Arkadaşın Opel corsa sı var. Onun 3D paspaslarından daha yumuşak ve bu sebeple kayma yapmıyor. Akşam fotograflarını çeker paylaşırım  :good1: 

http://www.hepsiburada.com/liste/tarz-ford-focus-ii-3d-havuzlu-special-paspas-seti-2005-sonrasi/productDetails.aspx?productId=otelf17440&categoryId=20035778

Fotoğrafları bekliyorum, bir de aynı fiyata ben de benzer bir ürün almıştım sattığım 206'ya; cuk oturdu ama sanki biraz inceydi paspaslar. Sizinkiler nasıl?

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...