İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

dün yeni far ampullerini takdım, osram nb, ışık biraz artdı gibi ama farın bir tanesinin parkları yanmıyor, ampulden olabilirmi ? ampuller h1.

Yorum bağlantısı

Paspaslari yeniledim,ayak,bagaj ve torpido aydınlatma yaptık Eray kardeşim sayesinde, ayrıntılar akşama :)

1dab034aae09c3586afd344a2c9ac64b.jpg

773faca42b6fd24f5b3ecf604eaab264.jpg

779c12ac185ae6ae71330d44369dc79b.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

:good1:

debriyaj pedalı ne oldu, uyduramadın sanırım parçayı  :D

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

:good1:

debriyaj pedalı ne oldu, uyduramadın sanırım parçayı :D

Düştü abi geçen ayagimla köşesine kötü bastım fırsat olmadı oturtmaya :D
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Durduk yere 40 Lira sıkışmış 4 tekere :D Lastiklerin ön arka değişimini yaptırdım, rot ayarlarına baktırdım. Balansı yenilettim. 

Yarın inşalllah hava iyi olursa yeni keşif bir nano cila atacam, memnun kalırsam konusunu açacam :p

Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Durduk yere 40 Lira sıkışmış 4 tekere :D Lastiklerin ön arka değişimini yaptırdım, rot ayarlarına baktırdım. Balansı yenilettim. 

Yarın inşalllah hava iyi olursa yeni keşif bir nano cila atacam, memnun kalırsam konusunu açacam :p

40 liraya nasıl yapıyorlar bu kadar işi ?

Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Kart ile ödedim birde. 

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

bizim burada da michelin bayisi aynı işi 50 ye yapıyordu.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Düştü abi geçen ayagimla köşesine kötü bastım fırsat olmadı oturtmaya :D

Siyah cam silikonu ile sabitle, az fazla sür taşsın, sonra cam sil sıkıp elinle düzle, pedalın arkasına uyum sağlasın, dondumu birdaha çıkmaz ve aynen orjinal gibi olur :)

Yorum bağlantısı

Siyah cam silikonu ile sabitle, az fazla sür taşsın, sonra cam sil sıkıp elinle düzle, pedalın arkasına uyum sağlasın, dondumu birdaha çıkmaz ve aynen orjinal gibi olur :)

Onu soracaktım abi ben de sana, şimdi fren in üst ve alt tırnakları giriyor. Ancak pedalin üst tirnagini kiviramiyorsun pedalin koluna denk geldiğinden. Benim pedallar iki parça bi alt plastiği var pedala geçen. Bi de üstündeki metal dediğin şekilde yapışır mi yine
Yorum bağlantısı

Bek datlı olmuş be yaaaa....

ÖM kutusunu boşaltmayanları ve boş halde tutmayanları divan-ı harbe verecem. :angry::bambam:

Yorum bağlantısı

Paspaslari yeniledim,ayak,bagaj ve torpido aydınlatma yaptık Eray kardeşim sayesinde, ayrıntılar akşama :)

Oooo.. Bim paspasları.  :good1:  :bravo:

Yorum bağlantısı

Araziye soktum.. Verdim kırbacı, verdim kırbacı. Kirlendik, leş gibi olduk. Akşama Somax siyah renk cila ile cila yapıcaz..  ;)

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Araziye soktum.. Verdim kırbacı, verdim kırbacı. Kirlendik, leş gibi olduk. Akşama Somax siyah renk cila ile cila yapıcaz..  ;)

Neyle yaptık bunu  :rolleyes:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Caterpillar 4,6

CbbKyLU.jpg?1

Bende de bundan var, talaşlı imalat üretim alanında daha dayanıklısı yok :)

gpp%2005-600x600.jpg

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Hep hayalimdi, şakır şakır yağan yağmurda aracı süngerle bir güzel köpüklemek; dün sabah saat 5:30 da indim aşağıya, etrafta kimse yok tabi,  elime de aldım 1 kova sıcak su, döktüm şampuanı verdim süngeri, verdim süngeri, hiçbirşey olmamış gibi çıktım yukarı, sonra da yağmur bir güzel giderdi köpüğü, pencereden baktığımda boncuğum parlıyordu. Hem sabah sporu yaptım. Hem de yıkama ücreti olan 20 TL.'den yırttım.  

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Bende de bundan var, talaşlı imalat üretim alanında daha dayanıklısı yok :)

Cat benim kişisel ayakkabım. Dökümhane tozu içerisinde 1 günde bu hale geliyor. Genelde ofiste çalıştığımdan iş ayakkabılarını sahada kullanıyor, Cat leri giyiyorum.  ;)  :D

Yorum bağlantısı
Ali Karadağ

Cat benim kişisel ayakkabım. Dökümhane tozu içerisinde 1 günde bu hale geliyor. Genelde ofiste çalıştığımdan iş ayakkabılarını sahada kullanıyor, Cat leri giyiyorum.  ;)  :D

Benim kişisel ayakkabılarım bunlar: 3. seri Adidas Samba'larım, başka ayakkabı yokmuş gibi yıllardır bundan alıyorum :D

Adidas-Samba-Classic-Black-White-Gumsole

Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Hep hayalimdi, şakır şakır yağan yağmurda aracı süngerle bir güzel köpüklemek; dün sabah saat 5:30 da indim aşağıya, etrafta kimse yok tabi, elime de aldım 1 kova sıcak su, döktüm şampuanı verdim süngeri, verdim süngeri, hiçbirşey olmamış gibi çıktım yukarı, sonra da yağmur bir güzel giderdi köpüğü, pencereden baktığımda boncuğum parlıyordu. Hem sabah sporu yaptım. Hem de yıkama ücreti olan 20 TL.'den yırttım.

881a41f4ab8f4fb7dcc60a192f1960a9.jpg

Hep hayalimdi, şakır şakır yağan yağmurda aracı süngerle bir güzel köpüklemek; dün sabah saat 5:30 da indim aşağıya, etrafta kimse yok tabi, elime de aldım 1 kova sıcak su, döktüm şampuanı verdim süngeri, verdim süngeri, hiçbirşey olmamış gibi çıktım yukarı, sonra da yağmur bir güzel giderdi köpüğü, pencereden baktığımda boncuğum parlıyordu. Hem sabah sporu yaptım. Hem de yıkama ücreti olan 20 TL.'den yırttım.

798966b19e0637867ee1f51c3057c9cd.jpg67c1d87c69c85dae52c90466a442402d.jpgf9719c96fc4a40b627d654e79a962227.jpg59d769a880964f77ab58ce0ae303d0f3.jpg
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...