Serhan Gürbüzol 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 O zaman parçaları hiç direksiyondan ayırmadan üzerinde kapladınız? Ayırdım abi, geçmeli zaten tırnak ek yerinden bıçakla dikkatli bir şekilde çıkarıp tekrar yerine takıp elle sıktığın zaman tırnaklar oturuyor hepsi o kadar..... Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 Sattım. Trakyalı 2, pek yakında.. Bu ekranda.. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 diyecektim olmayan arabaya ne yapıyor diye Cumartesi kaporayı almıştım. Bugün alım satımı hallettik Mert.. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 (düzenlendi) Kaç gündür yağmur çamur,üstüne en son gittiğim kamptan kalma iç pisliği vs bugün self servis iç dış temizledim Not : öndeki oto çizme makinesine girmedi merak etmeyin arkada 1tl karşılığında tazikli su var ,şampuan da benim 24 Eylül 2014 tarihinde Ozan Altundal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 Kaç gündür yağmur çamur,üstüne en son gittiğim kamptan kalma iç pisliği vs bugün self servis iç dış temizledim Not : öndeki oto çizme makinesine girmedi merak etmeyin arkada 1tl karşılığında tazikli su var ,şampuan da benim Dükkanların önüne takılan güneşlik gibi görünüyor, neden o kadar uzun arka cam üstü spoyler? Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 Dükkanların önüne takılan güneşlik gibi görünüyor, neden o kadar uzun arka cam üstü spoyler?Normalde tek kapı için uretildiginden bagaj kapağı yapısı ve stoplar farklı biraz. O yüzden tam oturmuyor havada kalan yerler traslansa da biraz ileride duruyor. Bi de fotoğraf açısından kaynaklı normalde o kadar uzun değil Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 Benim 2003 fiestanın rengindenmiş aracınız. Colorado kırmızısı diye geçiyordu. Jantlar kaç inch? çok güzel yakışmış. Yorum bağlantısı
Misafir 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 Benim 2003 fiestanın rengindenmiş aracınız. Colorado kırmızısı diye geçiyordu. Jantlar kaç inch? çok güzel yakışmış. Bu tango kırmızı diye geçiyor ismi değişmiş olabilir. Teşekkür ederim jantlar 16" fiesta S tek kapıların orjinal janti Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 senatörü parçaladım, sonrada toparladım 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 Dün akşam yapmış olduğum direksiyondaki parçaların siyah kaplamalarını bulduğum orjinal renk kaplama ile değiştirdim, tam orjinali gibi oldu.... Dünkü hali Şimdiki hali 7 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 Fikirlerimizi beğendiğine sevindim abi çok ama çok güzel olmuş Teşekkürler Mert, aklın yolu bir Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu 24 Eylül 2014 Paylaş 24 Eylül 2014 Gecen gun aldigim temizlik malzemeleriyle üstün körü giriştim arabaya Yıkadık, ardından turtle wax kırmızı araçlar için renkli cila atıldı güzel iş yapmışa benziyor üründen memnunmusunuz ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 güzel iş yapmışa benziyor üründen memnunmusunuz ?Memnunum ancak dayanim zayıf Yorum bağlantısı
Serkan Turan 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Sabah park yerinden çıkardım hanıma teslim ettim. El salladım uğurladım.. 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Dün akşam yapmış olduğum direksiyondaki parçaların siyah kaplamalarını bulduğum orjinal renk kaplama ile değiştirdim, tam orjinali gibi oldu.... Dünkü hali Şimdiki hali Şimdi çok nefis olmuş. Ellerine sağlık. Adım adım takipteyim 2 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Şimdi çok nefis olmuş. Ellerine sağlık. Adım adım takipteyim Müsait bir zamanda senin direksiyona da gerekli işlemi yapalım abi, beğendiğine sevindim..... 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 (düzenlendi) Silecekler değişti. Jantlar alındı Araba yıkandıJantlarda kaynak doğrultma vs yok lastik bakıyorum önerisi olan ? 185/60/14 istiyorum. 25 Eylül 2014 tarihinde Gökhan Tongay tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 İçi tamamen dağılan katalitik konvertör değişti.Artık daha sessiz ve doğa dostu Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Benim 2003 fiestanın rengindenmiş aracınız. Colorado kırmızısı diye geçiyordu. Jantlar kaç inch? çok güzel yakışmış. Bu tango kırmızı diye geçiyor ismi değişmiş olabilir. Teşekkür ederim jantlar 16" fiesta S tek kapıların orjinal janti Colorado kırmızısı opaktır tango kırmızı metaliktir... Halk dilinde bakır kızılıdır... Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Colorado kırmızısı opaktır tango kırmızı metaliktir... Halk dilinde bakır kızılıdır... Yaşlanıyoruz sanırım. Bu aracın boyasının metalik olduğunu algılayamamışım Aydınlatma için teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 karnı acıkmış 252 tl. mazot aldım. 1 Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Kaskonun son güne geldiğini farkettim, Auto King'e götürdüm mini onarımla bir iki çok küçük çizik vardı, halledecekler. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Dün akşam yapmış olduğum direksiyondaki parçaların siyah kaplamalarını bulduğum orjinal renk kaplama ile değiştirdim, tam orjinali gibi oldu.... Dünkü hali Şimdiki hali Çok yakışmış abi Bir tavsiye de benden olsun: Pedal lastiklerinin zamanı gelmiş 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Çok yakışmış abi Bir tavsiye de benden olsun: Pedal lastiklerinin zamanı gelmiş Eyvallah Sani teşekkür ederim, sileceklerle beraber değiştireyim inşallah 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Eylül 2014 Paylaş 25 Eylül 2014 Mondeomun direksiyonundaki gri parçaların rengi atmıştı, sökerek siyah mat folyo ile kapladım ve güzel bir sonuç elde ettim. Siz ne dersiniz ? Biz yapamıyoz... Bizimki oradan vites değiştiriyor 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts