İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Satmak üzere sanayide o servis senin, bu kaportacı benim gezdik, kaporasını aldık.. Bagajını boşalttık.. :(:)

Yorum bağlantısı

Son uzun yolculuğumuzu yaptık Trakyalı ile.. Ayazım'ın koltuğunu söktüm. Torpido, kapı ve koltuk ceplerini boşalttım. Köşe bucak birşey unutmamak için aradım, temizledim. Yeni sahibine teslim etmek üzere hazırladım.. Biraz içinde oturup müzik dinledim. Karşılıklı anılarımızı yadettik..

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ön sinyalleri de led yaptım... 

Ayrıca 6000K ampulleri söküp, kışlık osram xenarc ampullerimi taktım... 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Cihan Ekinci

Son uzun yolculuğumuzu yaptık Trakyalı ile.. Ayazım'ın koltuğunu söktüm. Torpido, kapı ve koltuk ceplerini boşalttım. Köşe bucak birşey unutmamak için aradım, temizledim. Yeni sahibine teslim etmek üzere hazırladım.. Biraz içinde oturup müzik dinledim. Karşılıklı anılarımızı yadettik..

hayırlı olsun Allah daha iyilerini nasip etsin......

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

cumartesi günü, No Name Seviste Osman Usta ve Fatih Usta tarafından 40.000 km bakımı yapıldı, triger set değişti ve fren hidroliği değişti.

Osman ustamız tarafından yapılan işlemler sonrası test yapıldı lastiklerin sertleşmiş olmasından başka bir sorun görülmedi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Radyoyu açınca donmasi ve ayrica her iki anahtarinda kontak açarken direksiyon kilitlenmiş gibi takılması sebebiyle arabayi bu aksam servise biraktim. Bakalim yarin akibeti belli olur. .

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Cob led ler geldi demek :)

Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

ampul almam lazım. üzerindekiler geç ısınıyor ve sanki aydınlatmaları azaldı. hocam sahte olmayan, garantili xenon ampulü (d2s) nerden alıyorsunuz?

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Mondeomun direksiyonundaki gri parçaların rengi atmıştı, sökerek siyah mat folyo ile kapladım ve güzel bir sonuç elde ettim. Siz ne dersiniz ?

Eski hali

61d7ca543b33ec6db3561eaa8f5ae37f.jpg

Yeni hali

983ff709bf8f78e525f2eb7cf6c81a2c.jpg

4642d297f943a4c0d734a8d8f268658d.jpg

102d8d1309b6143c09631eab3dfe6d0d.jpg

0e8611f78fe1da1c5e24998ba548b883.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Mert kardeşlerime :) teşekkür ederim , bence de biraz siyah oldu ama ev'de gri folyo bulamadığım için böyle oldu, biraz kullanayım gri folyo alınca değiştiririm :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Yakışmış kardeşim. Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık da, kapladın mı, kaplattın mı? Bunu açığa kavuşturalım. Çok nefis olmuş. Geçen sene arkadaşlar hep boyadılar, hatta boyayan arkadaşlardan bazıları arabayı bile sattı. Adını söylemeyeceğim, (Öyle değil mi Yunus Emre hocam :biggrin:  ) Ben de heves ettiydim, hala boyayacağım ya da Krom folyo ile kaplayacağım. (İnşallah) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Yakışmış kardeşim. Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık da, kapladın mı, kaplattın mı? Bunu açığa kavuşturalım. Çok nefis olmuş. Geçen sene arkadaşlar hep boyadılar, hatta boyayan arkadaşlardan bazıları arabayı bile sattı. Adını söylemeyeceğim, (Öyle değil mi Yunus Emre hocam [emoji3] ) Ben de heves ettiydim, hala boyayacağım ya da Krom folyo ile kaplayacağım. (İnşallah)

Abi teşekkür ederim, kapladım siyah folyo ile ev de beyaz fosfor vardı onunlada kapladım ama hoşuma gitmedi, gri folyo alayım değiştireceğim....
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

Uçlarını birleşim yerlerinin arasına mı geçirdin, yoksa birleşim yerlerinin dışında ağız ağıza mı bıraktın?

Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir
(düzenlendi)

triger seti,devirdaim,v kayış seti,antifiriz,yağ,yağ filtresi,hava filtresi,buji,ön balata,işçilik toplam 875 tl.

bayağı bi rahatladım,hafifledim.. :biggrin: :biggrin:

tarihinde Bahadır Akdemir tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Uçlarını birleşim yerlerinin arasına mı geçirdin, yoksa birleşim yerlerinin dışında ağız ağıza mı bıraktın?

Dediğin gibi abi uçları biraz uzun tutup birleşim yerinin arasında bıraktım cuk diye oturdu :)
Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin

O zaman parçaları hiç direksiyondan ayırmadan üzerinde kapladınız?

Yorum bağlantısı
Murat Gök

Aynı sıkıntı sadece ben de var sanıyordum,kronik sıkıntı herhalde,neyse ben de kaplatıyım yakında inşallah..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...