Misafir 20 Eylül 2014 Paylaş 20 Eylül 2014 Satmak üzere sanayide o servis senin, bu kaportacı benim gezdik, kaporasını aldık.. Bagajını boşalttık.. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 20 Eylül 2014 Yazar Paylaş 20 Eylül 2014 Uzaktan mayıl mayıl baktım..... 1 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 21 Eylül 2014 Paylaş 21 Eylül 2014 46 km yol yaptım sabah sabah okul için. Bi de yikatirim dönüşte yeter. Yorum bağlantısı
Misafir 21 Eylül 2014 Paylaş 21 Eylül 2014 Son uzun yolculuğumuzu yaptık Trakyalı ile.. Ayazım'ın koltuğunu söktüm. Torpido, kapı ve koltuk ceplerini boşalttım. Köşe bucak birşey unutmamak için aradım, temizledim. Yeni sahibine teslim etmek üzere hazırladım.. Biraz içinde oturup müzik dinledim. Karşılıklı anılarımızı yadettik.. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 Eylül 2014 Paylaş 21 Eylül 2014 Ön sinyalleri de led yaptım... Ayrıca 6000K ampulleri söküp, kışlık osram xenarc ampullerimi taktım... 3 Yorum bağlantısı
Cihan Ekinci 21 Eylül 2014 Paylaş 21 Eylül 2014 Son uzun yolculuğumuzu yaptık Trakyalı ile.. Ayazım'ın koltuğunu söktüm. Torpido, kapı ve koltuk ceplerini boşalttım. Köşe bucak birşey unutmamak için aradım, temizledim. Yeni sahibine teslim etmek üzere hazırladım.. Biraz içinde oturup müzik dinledim. Karşılıklı anılarımızı yadettik.. hayırlı olsun Allah daha iyilerini nasip etsin...... Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 21 Eylül 2014 Paylaş 21 Eylül 2014 Anılarını yasattik 33 FA 533 01 R 7155 01 EE 682 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 cumartesi günü, No Name Seviste Osman Usta ve Fatih Usta tarafından 40.000 km bakımı yapıldı, triger set değişti ve fren hidroliği değişti. Osman ustamız tarafından yapılan işlemler sonrası test yapıldı lastiklerin sertleşmiş olmasından başka bir sorun görülmedi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 Radyoyu açınca donmasi ve ayrica her iki anahtarinda kontak açarken direksiyon kilitlenmiş gibi takılması sebebiyle arabayi bu aksam servise biraktim. Bakalim yarin akibeti belli olur. . Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 Ön sinyalleri de led yaptım... Ayrıca 6000K ampulleri söküp, kışlık osram xenarc ampullerimi taktım... Cob led ler geldi demek Yorum bağlantısı
Misafir 22 Eylül 2014 Paylaş 22 Eylül 2014 sanki çok aydınlatıyormuş gibi bir de ampul patlamış ve sigartası atmış, degiştirdim. Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 Ön sinyalleri de led yaptım... Ayrıca 6000K ampulleri söküp, kışlık osram xenarc ampullerimi taktım... ampul almam lazım. üzerindekiler geç ısınıyor ve sanki aydınlatmaları azaldı. hocam sahte olmayan, garantili xenon ampulü (d2s) nerden alıyorsunuz? Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 Mondeomun direksiyonundaki gri parçaların rengi atmıştı, sökerek siyah mat folyo ile kapladım ve güzel bir sonuç elde ettim. Siz ne dersiniz ? Eski hali Yeni hali 6 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 Keşke gri folyo olsaydı abi. Güzel olmuş yinede,eline sağlık. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 Mert kardeşlerime teşekkür ederim , bence de biraz siyah oldu ama ev'de gri folyo bulamadığım için böyle oldu, biraz kullanayım gri folyo alınca değiştiririm 1 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 Yakışmış kardeşim. Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık da, kapladın mı, kaplattın mı? Bunu açığa kavuşturalım. Çok nefis olmuş. Geçen sene arkadaşlar hep boyadılar, hatta boyayan arkadaşlardan bazıları arabayı bile sattı. Adını söylemeyeceğim, (Öyle değil mi Yunus Emre hocam ) Ben de heves ettiydim, hala boyayacağım ya da Krom folyo ile kaplayacağım. (İnşallah) 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 Yakışmış kardeşim. Çok güzel olmuş. Ellerine sağlık da, kapladın mı, kaplattın mı? Bunu açığa kavuşturalım. Çok nefis olmuş. Geçen sene arkadaşlar hep boyadılar, hatta boyayan arkadaşlardan bazıları arabayı bile sattı. Adını söylemeyeceğim, (Öyle değil mi Yunus Emre hocam [emoji3] ) Ben de heves ettiydim, hala boyayacağım ya da Krom folyo ile kaplayacağım. (İnşallah)Abi teşekkür ederim, kapladım siyah folyo ile ev de beyaz fosfor vardı onunlada kapladım ama hoşuma gitmedi, gri folyo alayım değiştireceğim.... Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 Uçlarını birleşim yerlerinin arasına mı geçirdin, yoksa birleşim yerlerinin dışında ağız ağıza mı bıraktın? Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 (düzenlendi) triger seti,devirdaim,v kayış seti,antifiriz,yağ,yağ filtresi,hava filtresi,buji,ön balata,işçilik toplam 875 tl. bayağı bi rahatladım,hafifledim.. :biggrin: 23 Eylül 2014 tarihinde Bahadır Akdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 Uçlarını birleşim yerlerinin arasına mı geçirdin, yoksa birleşim yerlerinin dışında ağız ağıza mı bıraktın?Dediğin gibi abi uçları biraz uzun tutup birleşim yerinin arasında bıraktım cuk diye oturdu Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 O zaman parçaları hiç direksiyondan ayırmadan üzerinde kapladınız? Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 Kronik renk atmasi abi hayırlı olsun güzel olmusss siyah kalsin bencee 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 23 Eylül 2014 Paylaş 23 Eylül 2014 Aynı sıkıntı sadece ben de var sanıyordum,kronik sıkıntı herhalde,neyse ben de kaplatıyım yakında inşallah.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts