Gürçay Hüseyin 10 Eylül 2014 Paylaş 10 Eylül 2014 (düzenlendi) Bugun Ford yetkili bayige 2 adet kapi doseme vidasi almaya gittim. Ben kasada beklerken, birde baktim arabami servise soktular: - komple araci check ettiler, degismesi gerekenleri yazip bana verdiler - ic tavan aydinlatma lambasi yanmisti, degistirdiler - komple on ve arka amblemleri yenileri ile degistirdiler - ustune birde kahve ikram ettiler 1 TL almadilar, sok oldum Yetkili bayiden para vermeden cikma duygusunu unutmustum, hatirlattilar. Cok memnun kaldim. 10 Eylül 2014 tarihinde Gürçay Hüseyin tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 10 Eylül 2014 Paylaş 10 Eylül 2014 Bugun Ford yetkili bayige 2 adet kapi doseme vidasi almaya gittim. Ben kasada beklerken, birde baktim arabami servise soktular: - komple araci check ettiler, degismesi gerekenleri yazip bana verdiler - ic tavan aydinlatma lambasi yanmisti, degistirdiler - komple on ve arka amblemleri yenileri ile degistirdiler - ustune birde kahve ikram ettiler 1 TL almadilar, sok oldum Yetkili bayiden para vermeden cikma duygusunu unutmustum, hatirlattilar. Cok memnun kaldim. ülke şehir neresi biz de gidelim Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 10 Eylül 2014 Paylaş 10 Eylül 2014 Servise ayağınızı alıştırmak için yapmışlardır:) Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Eylül 2014 Paylaş 12 Eylül 2014 Mükremin abi hislerime tercüman olmuş Yorum bağlantısı
Misafir 12 Eylül 2014 Paylaş 12 Eylül 2014 Bence hiç biri değil, dışında metal muhafaza var, hem muhafaza hem de soğutma amaçlı olabilir. Büyük ihtimal dış mekân. Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 12 Eylül 2014 Paylaş 12 Eylül 2014 Yukarıdaki soruların cevaplarını merakla ben de bekliyorum Yorum bağlantısı
Misafir 12 Eylül 2014 Paylaş 12 Eylül 2014 Bence hiç biri değil, dışında metal muhafaza var, hem muhafaza hem de soğutma amaçlı olabilir. Büyük ihtimal dış mekân. Tamam tamam yazıyorum,gündüz far çalışması Yorum bağlantısı
Mustafa Şahin2 12 Eylül 2014 Paylaş 12 Eylül 2014 arıza ışığı yandı kızdırma bujilerini değiştirelim dedik 2 tanesi çıktı 3.kırıldı silindir kapağı söküldü hazır sökülmüşken trigeride değiştirelim dedik (170000km) iç dış temizlik Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 12 Eylül 2014 Paylaş 12 Eylül 2014 İç dış temizlik yapıldı ve paşanın karnı doyuruldu tıka basa Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 Yukarıdaki soruların cevaplarını merakla ben de bekliyorum Ampul bu arkadaşlar. Sinyallere takacağım. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Eylül 2014 Paylaş 13 Eylül 2014 Asıl bomba ampuller bugün elinde olur Yorum bağlantısı
Recommended Posts