İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Lokman Ceritlioğlu

bir haftadır yüzüne baktığım yok. :D 

Senatör pabucunu dama attırdı. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Ünsalan

Icini toz topraktan temizledim.yine tozlar ucusmaya basldi sinir oldum ciktim yukari birakiverdim

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Bugün otelin parkinda yatan arabamın etrafında bir tur attım :) baktim asayiş güzel sağa sola baktım, bakmaz olaydim, yine damarima bastılar...

ty5ehama.jpg

arabamın arkasindaysa gemi parketmisti :)

hepepuda.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Hikmet Demirtaş
(düzenlendi)

10 temmuz 2014 günü 50 bin km bakımını yaptırdım...bakım 253 tl + ön ve arka silecek takımı 82tl = toplam 
335 tl resim yükleyebilrsem faturayı paylaşcağım...duzeltmeli.png

ancak,,, bugün kredi kartımın hesap extresi geldi incelerken, yetkili servisin bakım ücreti olarak ödemesinin 335,81 TL yerine 35,81TL olduğunu gördüm, kendilerine hem mail ile , hem de telefonla bilgi verdim, bakalım ne yapacakalar... (bir tane 3 yazmamak benden 300 TL eksik tahsilat anlamına gelmiş...

tarihinde Hikmet Demirtaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Temizledim ve sonrasi Keşan a gittim, zr53 sonrası sadece su tutup silerek parıl oldu :)

Şu Zr53 için gelicem Keşan a abicim. Benim Trakyalı yada atarız bi Zr53.  ;) Satır Et benden.  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Alman plaka mi abi? :D

Doğru bildin, bmw ye binip kacsammi dedim...:) Nasilsa smax parası ve onu 2 sn de tokatlar hehe

Şu Zr53 için gelicem Keşan a abicim. Benim Trakyalı yada atarız bi Zr53. ;) Satır Et benden. :biggrin:

Beklerim yalnız zr53 işi zor, fena iş var burada, minimum 10 saat arazideyim, 1 gunde kapkara oldum vallahi, dağ bayır dolaniyorum, acil gs1200 lazım, araba gitmiyor da :) tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Doğru bildin, bmw ye binip kacsammi dedim... :) Nasilsa smax parası ve onu 2 sn de tokatlar hehe

Beklerim yalnız zr53 işi zor, fena iş var burada, minimum 10 saat arazideyim, 1 gunde kapkara oldum vallahi, dağ bayır dolaniyorum, acil gs1200 lazım, araba gitmiyor da :)

Olsun, maksat tanışmak, satır et yemek.  ;)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

Olsun, maksat tanışmak, satır et yemek. ;)

Gel gel :)

u8yryhyd.jpg

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce

o gemiden alacağız inşallah.

3008, senatör derken sana gemide yakışır ama emekli adamsın şöye ufak bir yelkenli neyine yetmiyor ? :hahahoho:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Uğur Çimen

Orjinal st spoiler takıldı.yan marşpiyeller ön tampon ekleri ve arka tampon eki beyaza boyandıp montajı yapıldı.

Yorum bağlantısı

plakalari kalinlastirsaniz dahada guzel olur

Onu bende dedim yapmadı hatta şu an yanımda yine dedim :D
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...