İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Sani Gerşon

Motor kaput keçesini yıkayıp taktım,yaklaşık 4-5 saat süren çok detaylı iç-dış temizliği yaptım,babaj zemin hariç silinmedik yer bırakmadım :)

Ford'ların hastalığı, keçeler bir süre sonra kendilerini bırakıyor. Sizinki bırakmadı mı?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Atak

Ford'ların hastalığı, keçeler bir süre sonra kendilerini bırakıyor. Sizinki bırakmadı mı?

Kesinlikle bırakma yok,iç ve dış tarafını deterjan ve küçük fırça ile yıkadım,sonra bol su ile duruladım.Yalnız yatay bırakırsanız içine aldığı suyu hapsediyor ve kurumuyor.Uç kısmında ki delikten demire asarak 2 günde kuruttum.Akşam asmıştım ama sabah kalktığımda hala uç kısmından su damlıyordu.

Sonuç olarak simsiyah ve tertemiz bir keçe oldu.

Tek eksiğimiz kaput keçe klipsinin biri eksildi :) ,onuda dün ford parçacısından bulamadım.

Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur

tamametn nayloncuların iftirası, :p

Abi nedir bu,noylonculardan çektiğimiz. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Önder

sol farı deiştirdim,far ile tampon arasına fitil çektim

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci

muayene tekrarına gittim. hafif kusurlarla trafik şubesine giderek muayene sayfası dolu olan ruhsat degişimini hallettik. mondeo almak için satmaya karar verdim, hayır karar vermedim, karar versemmi acaba ve halen kararsızım, :nazar:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

muayene tekrarına gittim. hafif kusurlarla trafik şubesine giderek muayene sayfası dolu olan ruhsat degişimini hallettik. mondeo almak için satmaya karar verdim, hayır karar vermedim, karar versemmi acaba ve halen kararsızım, :nazar:

Benim beyaz satılık... :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
ŞevketŞener

Aynaları sarı kapladım fakat pek başarılı oldugu söylenemez :)

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Benim eski beyaz... Arkadaşım 3 kasa istiyor.. Mikrop bulaştı.. :D

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Sabah çamaşır suyuna batırdım. :yika: Öğleyin çıkarıp cilalı çampuanla bir güzel gırkladım.BİM den aldığım kışlık paspasları koydum.Hanımın yeni aldığı oda kokusunu cekedimin cebine koyup gizlice arabaya indirdim. :biggrin: Eksoz nikelajını bir güzel temizledim. :nazar:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

Sabah çamaşır suyuna batırdım. :yika: Öğleyin çıkarıp cilalı çampuanla bir güzel gırkladım.BİM den aldığım kışlık paspasları koydum.Hanımın yeni aldığı oda kokusunu cekedimin cebine koyup gizlice arabaya indirdim. :biggrin: Eksoz nikelajını bir güzel temizledim. :nazar:

paspas resimleri ve fiyatı alalım abi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Hava filtremi değiştim, depoyu full yaptım, parada vermedim :D

Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım

termostat takozu denilen alırken termostat house olarak aldığım parça takıldı. 0 su eksiltme ile yolumuza devam :)

Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci

Senin için 15'e alabilirim... :)

aynısı arkadaşımda var. o 14 istiyor ben 12 veriyorum anlaşamıyoruz

Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş

35.tl idi yanlış hatırlamıyorsam.

SJ4Fo.jpg

Teşekkür ederim abi bir kontrol edeyim önler halı gibi duruyor sanırım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...