Sani Gerşon 5 Kasım 2012 Paylaş 5 Kasım 2012 Motor kaput keçesini yıkayıp taktım,yaklaşık 4-5 saat süren çok detaylı iç-dış temizliği yaptım,babaj zemin hariç silinmedik yer bırakmadım Ford'ların hastalığı, keçeler bir süre sonra kendilerini bırakıyor. Sizinki bırakmadı mı? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Atak 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 Ford'ların hastalığı, keçeler bir süre sonra kendilerini bırakıyor. Sizinki bırakmadı mı? Kesinlikle bırakma yok,iç ve dış tarafını deterjan ve küçük fırça ile yıkadım,sonra bol su ile duruladım.Yalnız yatay bırakırsanız içine aldığı suyu hapsediyor ve kurumuyor.Uç kısmında ki delikten demire asarak 2 günde kuruttum.Akşam asmıştım ama sabah kalktığımda hala uç kısmından su damlıyordu. Sonuç olarak simsiyah ve tertemiz bir keçe oldu. Tek eksiğimiz kaput keçe klipsinin biri eksildi ,onuda dün ford parçacısından bulamadım. Yorum bağlantısı
Cengiz Aratemur 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 tamametn nayloncuların iftirası, Abi nedir bu,noylonculardan çektiğimiz. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Önder 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 sol farı deiştirdim,far ile tampon arasına fitil çektim Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 katlanır bijon anahtarı aldım. ne olur ne olmaz.. 1 Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 6 Kasım 2012 Paylaş 6 Kasım 2012 muayene tekrarına gittim. hafif kusurlarla trafik şubesine giderek muayene sayfası dolu olan ruhsat degişimini hallettik. mondeo almak için satmaya karar verdim, hayır karar vermedim, karar versemmi acaba ve halen kararsızım, 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Arkada ortadaki kemer çalışmıyordu, onu tamir ettirdim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 muayene tekrarına gittim. hafif kusurlarla trafik şubesine giderek muayene sayfası dolu olan ruhsat degişimini hallettik. mondeo almak için satmaya karar verdim, hayır karar vermedim, karar versemmi acaba ve halen kararsızım, Benim beyaz satılık... 2 Yorum bağlantısı
ŞevketŞener 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Aynaları sarı kapladım fakat pek başarılı oldugu söylenemez Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Benim beyaz satılık... Mehmet Abi ne iş? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Benim eski beyaz... Arkadaşım 3 kasa istiyor.. Mikrop bulaştı.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Benim eski beyaz... Arkadaşım 3 kasa istiyor.. Mikrop bulaştı.. 2.0 Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Benim beyaz satılık... şimdi 11 lira ister o Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 7 Kasım 2012 Yazar Paylaş 7 Kasım 2012 Sabah çamaşır suyuna batırdım. Öğleyin çıkarıp cilalı çampuanla bir güzel gırkladım.BİM den aldığım kışlık paspasları koydum.Hanımın yeni aldığı oda kokusunu cekedimin cebine koyup gizlice arabaya indirdim. Eksoz nikelajını bir güzel temizledim. 5 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Sabah çamaşır suyuna batırdım. Öğleyin çıkarıp cilalı çampuanla bir güzel gırkladım.BİM den aldığım kışlık paspasları koydum.Hanımın yeni aldığı oda kokusunu cekedimin cebine koyup gizlice arabaya indirdim. Eksoz nikelajını bir güzel temizledim. paspas resimleri ve fiyatı alalım abi 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Hava filtremi değiştim, depoyu full yaptım, parada vermedim Yorum bağlantısı
Guest Hakan Tarım 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 termostat takozu denilen alırken termostat house olarak aldığım parça takıldı. 0 su eksiltme ile yolumuza devam Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 şimdi 11 lira ister o Senin için 15'e alabilirim... Yorum bağlantısı
Yaşar Demirci 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 Senin için 15'e alabilirim... aynısı arkadaşımda var. o 14 istiyor ben 12 veriyorum anlaşamıyoruz Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 7 Kasım 2012 Paylaş 7 Kasım 2012 35.tl idi yanlış hatırlamıyorsam. Teşekkür ederim abi bir kontrol edeyim önler halı gibi duruyor sanırım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts