Misafir 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 Ankaralı Değerli Büyüklerimin gönderdiği hız sabitleyici'li direksiyon takılalı çok oldu ancak sistemi devreye sokmak dün nasip oldu Buradan tekrar Şevkatli Yöneticime ve Ehtiyar Ağabeyime çok teşekkür ederim Sonunda yani ustam. Şimdi arasam desem ki: neymiş, neden olmuyormuş? diye, kesin önemsiz birşeydir. Bu sana yeni IDS'ye de sebep olduysa, başarmanın verdiği mutluluğu tahmin edebiliyorum abi. Hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde kullanın Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 24 Nisan 2014 Paylaş 24 Nisan 2014 birşey düşürünce çok işe yarıyor bu ayak aydınlatması, yolcu tarafının ön kısmı karanlık kalmış gibi. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 (düzenlendi) Nihayet aracımıza Sony cihazımızı taktık. Yarın da led tavan lambasını takıcam... 26 Nisan 2014 tarihinde Uğur Samyeli tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 (düzenlendi) Nihayet aracımıza Sony cihazımızı taktık. Yarın da led tavan lambasını takıcam... 6 cd changer mı? Mp3 çalmıyor yani? 26 Nisan 2014 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 6 cd changer mı? Mp3 çalmıyor yani? Hayır mp3 çalıyor,neden öyle yazdınız ki?? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Hayır mp3 çalıyor,neden öyle yazdınız ki?? Genelde 6 cd alanlar çalmaz da onun için abi. Eğer öyleyse çok iyi. 6 mp3 cd'si bana 2 ay gider. 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Cihazın sağ alt köşesinde mp3 yazıyor zaten Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Bugün aracımin orjinal kızdırma bujileri takım olarak değişti. (Allah kimseye bu arızayi yaşatmasin ) çünkü silindir kapağının açılma riski var. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Bugün aracımin orjinal kızdırma bujileri takım olarak değişti. (Allah kimseye bu arızayi yaşatmasin ) çünkü silindir kapağının açılma riski var. Geçmiş olsun, kapak açmadan kurtardın sanırım... Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Geçmiş olsun, kapak açmadan kurtardın sanırım... teşekkür ederim. Kapak açılmadı kırılan bujiyide tornaci 4 saat gibi bir süre de sağolsun çıkarttı. Yırttık yani yoksa gitmişti st tampon parası Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 teşekkür ederim. Kapak açılmadı kırılan bujiyide tornaci 4 saat gibi bir süre de sağolsun çıkarttı. Yırttık yani yoksa gitmişti st tampon parası Aman iyi olmuş, konuyu şimdi gördüm, tersten tepesini delip vida ile çekip almış sanki, iyi denk gelmiş, acaba bizimkiler ne alemde Yorum bağlantısı
Alper Aksakal 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Aman iyi olmuş, konuyu şimdi gördüm, tersten tepesini delip vida ile çekip almış sanki, iyi denk gelmiş, acaba bizimkiler ne alemde heran süprayz yapabilir. o tepesini delmek için camın önündeki tüm plastik aksamlari çıkarttı matkapla rahat çalışabilmek için. Dedim ki aha bu araba artık toplanmaz kafayı yiycektim ama adam canavar gibi çıktı. Yorum bağlantısı
Misafir 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Baya sesli birşeyler yaptık İlk fırsatta paylaşacağım :ph34r: Yorum bağlantısı
muhammet erecekli 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 (düzenlendi) Kaputun uzerine tabela dusmustu gecenler de. Talihsiz bi ruzgar nedeniyle tabela kaputun uzerinde resmen yag gibi akti. Malesef epey bi cizik olusmustu. Bugun yagmur yaginca indim asagi bezle oralari sildim. Cok sukur ki epey bi cikarttim o cizik gibi duran boya izlerini. Epey bi citilemek zorunda kaldim ama degdi. 26 Nisan 2014 tarihinde muhammet erecekli tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Önal 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Aracıma kavuştüm, Allahıma şükürler olsun, Allah kımseye kaza bela vermesin Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Bugün araba aksesuarlarının satıldığı dükkanları dolaşıyordum. Sinyalleri led yapmak için. Gezerken bir dükkanın önündeki tezgahın üzerinde deri vites körüğü gördüm. Kaç para dedim? 5 Lari (6-7 lira) dedi.Bizim araba için olur mu? Diye sordum. Adam bi getir görelim dedi. Bizim pompayı vitesle beraber söktüm getirdim. Adam baktı. Sana ayrı bir tane dikelim dedi. Herkese 10 sana 8 olur dedi. Tamam dedik adam geçti işin başına ve 15 -20 dakika içinde hazırladı. Ve 8 lariye(10 liraya) sıfır işçilik ile forumun idolleri arasına girmiş olan deri vites körüğü yapmış olduk. Buyrun resimler. Yapan usta Ermeniydi ve sağ olsun hiçbir aksi diyalog yaşanmadan güzel bir dostlukla ayrıldık ordan. http://imgur.com/7Y25VZL http://imgur.com/2cWujHH 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Türkiyede 45TL+ kargo ücretinde ucuz olmayan fosforlu kontak halkasını (ismi tam olarak ne bilmiyorum ) yurtdışından kargo dahil 10TLe aldım 3 haftada geldi ama olsun. araç blajer mavi olduğu için mavi aldım. ışık kapanınca 1-2 dakika parlıyor yavaşça ışıkğı kayboluyor ama olsun beyaz olması bile daha rahat görünmesini sağlıyor, hem şık hem işlevsel bence. 2005-2013-Ford-Focus-2-focus-3-ST-mondeo-luminous-ignition-switch-decoration-stickers-key-hole 1 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Bugün araba aksesuarlarının satıldığı dükkanları dolaşıyordum. Sinyalleri led yapmak için. Gezerken bir dükkanın önündeki tezgahın üzerinde deri vites körüğü gördüm. Kaç para dedim? 5 Lari (6-7 lira) dedi.Bizim araba için olur mu? Diye sordum. Adam bi getir görelim dedi. Bizim pompayı vitesle beraber söktüm getirdim. Adam baktı. Sana ayrı bir tane dikelim dedi. Herkese 10 sana 8 olur dedi. Tamam dedik adam geçti işin başına ve 15 -20 dakika içinde hazırladı. Ve 8 lariye(10 liraya) sıfır işçilik ile forumun idolleri arasına girmiş olan deri vites körüğü yapmış olduk. Buyrun resimler. Yapan usta Ermeniydi ve sağ olsun hiçbir aksi diyalog yaşanmadan güzel bir dostlukla ayrıldık ordan. http://imgur.com/7Y25VZL http://imgur.com/2cWujHH Mehmet meslektaşım güzel olmuş.Acaba rica etsem banada yaptırır mısınız.Değeri neyse ben size göndereyim hemen... Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 (düzenlendi) Mehmet meslektaşım güzel olmuş.Acaba rica etsem banada yaptırır mısınız.Değeri neyse ben size göndereyim hemen... Ne demek Uğur hocam benden sizin gibi değerli öğretmenlerimize hediye olsun. Yalnız Türkiye'ye kısmetse 2 veya 3 ay sonra geleceğim. Ozaman gönderebilirim. 26 Nisan 2014 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Ne demek Uğur hocam benden sizin gibi değerli öğretmenlerimize hediye olsun. Çok teşekkür ederim ama beni mahçup ettiniz varolun sağolun genç meslektaşım. Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Ne demek Uğur hocam benden sizin gibi değerli öğretmenlerimize hediye olsun. Yalnız Türkiye'ye kısmetse 2 veya 3 ay sonra geleceğim. Ozaman gönderebilirim. Canınız sağolsun,düşünceniz yeter kardeşim benim.. Yorum bağlantısı
Oktay Zerman 26 Nisan 2014 Paylaş 26 Nisan 2014 Bugün ön 3 cam ford servisinde 3m cam filmi ile kaplandı (en açık renkle) ve Türkiye ford servislerinde ilk defa benim aracıma (bmax) alarm montajı yapıldı Yorum bağlantısı
Recommended Posts