Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Aracıma Apo plaka yaptırmayı düşünüyorum nasil olur acaba bir seksi lik katar mi sizce? Deneyip görmek lazım. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Deneyip görmek lazım. Şimdi yeni bir akım başlamış. Plakalık içinde App plaka. bu senenin trendi o imiş. bende düşünüyorum bakalım nasıl olur acaba. Bir arkadaş tavsiye etti ama acaba deneyen oldu mu hiç? Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Şimdi yeni bir akım başlamış. Plakalık içinde App plaka. bu senenin trendi o imiş. bende düşünüyorum bakalım nasıl olur acaba. Bir arkadaş tavsiye etti ama acaba deneyen oldu mu hiç? Acemi nalbant gavur eşşeğinde tecrübe kazanırmış. Acaip bir hayalin var. Kenarlarına da renk değiştiren ledlerden filan.... denemek lazım. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Acemi nalbant gavur eşşeğinde tecrübe kazanırmış. Acaip bir hayalin var. Kenarlarına da renk değiştiren ledlerden filan.... denemek lazım. Led yok abi. sadece App plaka düşünüyorum ama dediğim gibi plakalık içinde nasıl durur onu bilemedim. Bir iki arkadaşım çok seksi oluyor dedi ama örnek görebilseydik. Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Led yok abi. sadece App plaka düşünüyorum ama dediğim gibi plakalık içinde nasıl durur onu bilemedim. Bir iki arkadaşım çok seksi oluyor dedi ama örnek görebilseydik. Ya direk plakalığı iptal etsene abi Hem APP hem plaka ne o öyle Plakalığı iptal et, plakanın siyah çerçevesini tiner ile sil, yapıştır kullan Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Ya direk plakalığı iptal etsene abi Hem APP hem plaka ne o öyle Plakalığı iptal et, plakanın siyah çerçevesini tiner ile sil, yapıştır kullan Plakalıkta Noname Servis yazıyor iptali zor Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Plakalıkta Noname Servis yazıyor iptali zor Vefa işine sözüm yok Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Bugün Safak abiyle paralel whatsapp buluşması yaptık Cevizlibag PO'da. Arabaları yıkadık, cilaladik. Wax için tekrar teşekkür ederim abi. Amatorce hızlıca atmış olsam da formula1 marka pasta ozellikli wax fena iş görmedi arabanin rengini canlandirdi. Önümüzdeki ay biraz daha derinlemesine girişince çok güzel olacağına emin oldum rengin Ford abi kardeşler ışıl ışıl maşallah Bu da ayna niyetine. Maşallah siyah ayrı güzel parlıyor temizlenince Yorum bağlantısı
Bahadır Akdemir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 (düzenlendi) Hiç bir şey. 8 Nisan 2014 tarihinde Bahadır Akdemir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Sen iyi bilirsin onu Benim arabanın tecrübesini yaparken sen tel. ile aramıştın. Hakan değil de, yanındaki artiz. bilirim abi bilmemmi, bende hoş olmayan şeylerle karşılaştım, kendi kaybeder... Yorum bağlantısı
Doğan Can Demir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 2 gun binmedim ozledim acaba askerde ne yapcam Yorum bağlantısı
Safak Acar 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Bugün Safak abiyle paralel whatsapp buluşması yaptık Cevizlibag PO'da. Arabaları yıkadık, cilaladik. Wax için tekrar teşekkür ederim abi. Amatorce hızlıca atmış olsam da formula1 marka pasta ozellikli wax fena iş görmedi arabanin rengini canlandirdi. Önümüzdeki ay biraz daha derinlemesine girişince çok güzel olacağına emin oldum rengin Ford abi kardeşler ışıl ışıl maşallah Bu da ayna niyetine. Maşallah siyah ayrı güzel parlıyor temizlenince Güzel ce temizledik Ne demek kardeşim lafımı olur cilanın.. Gerçekten çok güzel parladı , Matlığı gitti parlaklık geldi.. Boş bi günde yine yıkar temizleriz. Maşallah iki canavara Bu arada ben tam silememişim alt tarafı Yorum bağlantısı
Misafir 8 Nisan 2014 Paylaş 8 Nisan 2014 Güzel ce temizledik Ne demek kardeşim lafımı olur cilanın.. Gerçekten çok güzel parladı , Matlığı gitti parlaklık geldi.. Boş bi günde yine yıkar temizleriz. Maşallah iki canavara Bu arada ben tam silememişim alt tarafı Ben de okula gittikten sonra farkettim bir çok yerde cila kuru kalmış güneş altında olmuyor pek hep leke kalıyor ve gözden kaçıyor Yorum bağlantısı
Safak Acar 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 Dün akşam , peugeot bipper ın bakımını yaptık , sol ön amortisör takozu değişti.. dönüşlerde ses yapıyordu. Düzeldi. Parça fiyatları, Sol ön amortisör takozu 14 tl Castrol Magnetec numarasını unttum 4lt 56Tl Mazot flitresi 45Tl Yağ flitresi 15Tl Hava filitresi 10Tl +----------- Toplam 140Tl Parça. İşçilik Bedafa : Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 bilirim abi bilmemmi, bende hoş olmayan şeylerle karşılaştım, kendi kaybeder... Bunları bir buluşmada Hakan Kurt yanımızdayken konuşmalıyız. O da bilmeli. Beni tanıştıran kendisi ve bu adamlar hatır/gönül dinlemiyor. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Nisan 2014 Paylaş 9 Nisan 2014 Bunları bir buluşmada Hakan Kurt yanımızdayken konuşmalıyız. O da bilmeli. Beni tanıştıran kendisi ve bu adamlar hatır/gönül dinlemiyor. tamam abi, ilk fırsatta buluşup konuşalım. Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Lastik değişimi.. An be an, canlı yayın Gitti paraciklarr :D 1 Yorum bağlantısı
Ahmetcan Yiğit 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 (düzenlendi) Araba suan leş içinde 10 Nisan 2014 tarihinde Ahmetcan Yiğit tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Mondeo suan kayıp 2 gündür babam aldi gitti daha babamda yok arabada ne haldedir garibim bilgi yok :D Yorum bağlantısı
Misafir 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Gitti paraciklarr :DPara, Can güvenliğinden önemli değildir.. KeReM MiNaZ Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Yağmur yağdı, yağmurda efficient grip performance testi yaptım= manyak yol tutuş Yorum bağlantısı
Cengiz Koşak 10 Nisan 2014 Paylaş 10 Nisan 2014 Para, Can güvenliğinden önemli değildir.. KeReM MiNaZ Önce tedbir sonra mal mülk Yorum bağlantısı
Recommended Posts