İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Geçek kolçak içindeki Çakmafornia Buble Gum kokusunun içini açtım, içinden çıkan sıkıştırılmış samanımsı dikdörtgen zamazingoları atıp kutunun içini güzelce sildim, kokudan arındırdım. Taze çekilmiş 1 TL lik Türk kahvesi koydum içine. Şimdi Trakyalı da sütlü kahve gibi çok hoş bir koku oluyor. Oh be dünya varmış  :biggrin:

Yorum bağlantısı

Focus'umun kasko'su bitmiş yaptırıldı, dün akşam karanlığında da yıkandı paklandı ev'de beni bekler.....

Hayırlı olsun abim..

Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Focus'umun kasko'su bitmiş yaptırıldı, dün akşam karanlığında da yıkandı paklandı ev'de beni bekler.....

Kaça yaptırdınız Abi.

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Akşam karanlığında araba yıkamak moda oldu da benim mi haberim yok abi :D Bizim mahallede de biri akşam 21 sularında hortumu çekmiş araba yıkıyodu :D

Aslında moda değil de, dün akşam bayağı bir çamur oldu etekleri, bu gün akşamda kullanacağım için temiz olsun dedim, bir de benim sitede araç yıkama yeri mevcut aydınlatmalı falan o nedenle yani  ;)

Kaça yaptırdınız Abi

545 TL ye mal oldu Serkan.....

Yorum bağlantısı

Aslında moda değil de, dün akşam bayağı bir çamur oldu etekleri, bu gün akşamda kullanacağım için temiz olsun dedim, bir de benim sitede araç yıkama yeri mevcut aydınlatmalı falan o nedenle yani  ;)

545 TL ye mal oldu Serkan.....

Bedava  :shok:  :shok:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Anladım abim,benimki işin gırgırı. Keşke bendede öyle bir yer olsa sabah akşam arabayla uğraşırım :D

Çankırı'mı :rolleyes: şurası hemen ya yakınmışız atla gel yıkarız, ne zaman istersen kardeşim   :D

Bedava  :shok:  :shok:

Burası Mersin kardeşim İstanbul değil ki  :D  Biz ufacık bir memlekette yaşıyoruz sizin gibi metropol de değil  :D

Yorum bağlantısı

Burası Mersin kardeşim İstanbul değil ki  : :D Biz ufacık bir memlekette yaşıyoruz sizin gibi metropol de değil  :D

Haklısın valla abi  :) o zaman yine çok  :D

Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever

Sonax cilalı sampuan ile yikatip ellerimle sonax hizli cila uyguladim :)

Yorum bağlantısı
İbrahim Ersin

baskı balata, klima kompresörü, arka amörtisörler, arka tekerlek bilyesi, sübaplar değişti.

yarında güzel bir yıkanacak. 

Yorum bağlantısı

Beyaz kısrağıma bugün krom sis farı çerçevesi,krom egzos ucu ve kartel koruyucu takıldı.Çanakkale Başaranlar Peugeot Servisi'nde yapıldı. Servis bahsettikleri kadar övgüyü hakediyor hatta daha fazlasını hakediyor. Işçilik ücreti almayarak yaptıkları jestten ve daha önemlisi oldukça içten davranışlarından ziyadesiyle memnun kaldım. Gönderilen ResimGönderilen ResimGönderilen ResimGönderilen ResimGönderilen ResimGönderilen ResimGönderilen Resim

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Ön takımdan ufak tefek sesler geliyordu. Lifte kaldırıp baktık sağ Z-rot ve rot-milinde sıkıntı var. Bende sıkıntılı adam olduğum için takım halinde sipariş verdim, pazartesi-salı değiştir(t)eceğim :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Güneş

Bugün için planım 10.000 bakımları ve aksesuarlarımı (port bagaj, krom kapı kolu/cam çıtası/bagaj çıtası) takmaktı. 

1 haftadır beklememe rağmen havanın azizliğine uğradım ve aksesuar işim yattı.

Fordextra namı diğer autoextra'da 10.000 bakımlarımı yaptırdım.

- yağ değişimi

- yağ filtresi

- polen filtresi

- hava filtresi

ön camın kaput içine giren kısmının fitili düşmüş ve havalandırma ızgarası yerinden çıkmıştı.

serviste silikon ile müdahale edip düzelttiler.

bir de benden önceki sahibi kaputu ön panjurdan tutup kalıdrdığı için sağ tırnak kırıktı.

onun tamirini yaptırdım. 

230 TL ödedim tüm bu işlemlere.

havalar ısınınca aksesuarlarımı takacağım.

motor yıkaması ve lastiklere nitrojen basacağım.

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran
(düzenlendi)

Arabalarımızı kaç senedir bıcıbıcı makinelerde yıkatırız bugün ilk kez anten kırıldı. C-Max'ın radyosu antensiz de çok çok iyi çekiyor bunu anladık.  Vidası içinde kırılınca yuva ile birlikte değişti. Maliyet 25 tl. 
Arka silecek lastiği değişti 5 tl. 
Dış yıkamadan sonra hızlı cila atıldı. İç kısma göğüs parlatıcı sürüldü. Limonlu koku sıkıldı. 

Ha bu arada bugün kendisiyle ilk kez trafiğe çıktım. İlk defa parkettim. Çok zevkliymiş. Babam kıskandı tabii biraz yanımdayken.  :D

tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Kapı altı Logo taktım. Uçları uymadı, ufak bir operasyon gerekti. Bakalım gece nasıl görünecek :)

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

Gönderilen Resim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Arabam bana uzaktan kumanda pili zayıf dedi. Kumandayı açtım baktım. Aynı pilden evdede varmış. Kolaylıkla değiştirdim.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...