İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Murat Sürmeli

Bu arada yağ değiştirirken aracı lifte soktuk. Araç arkadan itişli biliyordum. Meğerse önden çekişliymiş :)

Arka koltuk ortasında ki koca bölüm sadece egsoz içinmiş.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bu arada yağ değiştirirken aracı lifte soktuk. Araç arkadan itişli biliyordum. Meğerse önden çekişliymiş :)

Arka koltuk ortasında ki koca bölüm sadece egsoz içinmiş.

Ulaşılabilir araçlarımızdan BMW, Merco veya Tofaş değilse, önden çekişlidir :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Ulaşılabilir araçlarımızdan BMW, Merco veya Tofaş değilse, önden çekişlidir :)

Ben alaman ve amerikanlar hep arkadan bilirdim :)
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Aracın üzerindeki karları temizledim. Sonra yanındaki komşunun arabasının karlarını da süpürdüm :komşusunusevenadamsmiyle:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Aracın üzerindeki karları temizledim. Sonra yanındaki komşunun arabasının karlarını da süpürdüm :komşusunusevenadamsmiyle:

:bravo: ama bazen iyilik ters teper unutmamak lazım.. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Baktım üşümüş, biraz çalıştırdım, 7 senelik aküsünü doldurdum :)

Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Rüzgarlıklar eklendi, çok hoşuma gitti.

Yapıştırma sadece kendi bantlarıyla mı yapıldı.. Eğer öyle ise basınçlı su ile yıkatırsanız yıkamacıyı uyarın, hatta başında durun, yoksa mazallah..

Yorum bağlantısı

Yapıştırma sadece kendi bantlarıyla mı yapıldı.. Eğer öyle ise basınçlı su ile yıkatırsanız yıkamacıyı uyarın, hatta başında durun, yoksa mazallah..

Üzerinde 3m bantlar vardı ama çok dandikti. Kendi bantlarım vardı kaliteli kalın. Onla yapıştırdım.

Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Aklıma gelmedi değil yani sanane arabamdan der mi diye. Sevdiğim bir abimiz  :yika:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

Soğuk havada silecekleri kaldirirken yanimdaki araclarin sileceklerini de kaldirirken aklima geldi. Yine de dayanamayıp tum silecekleri kaldırdım.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
(düzenlendi)

En dik en buzlu rampalara dayandım...hem arabayı hemde pirelli snow control ü test ettim...ikiside yıldızlı pekiyiyle geçti sınavı...

tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Aydın Perçem

Soğuk havada silecekleri kaldirirken yanimdaki araclarin sileceklerini de kaldirirken aklima geldi. Yine de dayanamayıp tum silecekleri kaldırdım.

:iyilikseveruyegorenklupuyesismileysi:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

silecekleri kaldırmayın, yayların cama yaptığı baskı zamanla deforme oluyor, aracı stop ederken sileceklerinizi yukarı pozisyonda iken stop edin hiç donmuyor, 3-4 kıştır bir çok araç markasında test ettim en ufak donma cama yapışma yoktur.

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

silecekleri kaldırmayın, yayların cama yaptığı baskı zamanla deforme oluyor, aracı stop ederken sileceklerinizi yukarı pozisyonda iken stop edin hiç donmuyor, 3-4 kıştır bir çok araç markasında test ettim en ufak donma cama yapışma yoktur.

Senede 3-4 gün cama değmiyor diye yayın bozulacağını sanmıyorum. Nereden duydunuz bunu?

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Senede 3-4 gün cama değmiyor diye yayın bozulacağını sanmıyorum. Nereden duydunuz bunu?

şimdi sizin orası 3-4 gün olabilir ama burası Sivas :) tüm kış ayakta kalıyor silecekler, çocukluğumdan beridir oto programları seyrederim hepsinde bunu derler artı olarak silecek havada iken yay normalinden daha fazla gerili oluyor ve yayın gergi alışkanlığı değişiyor, sileceği cama tam basamıyor bu sebeple. ben geceden kar bekliyorsam veya kar yağıyorsa aracı stop ederken sileceğimi açarım yukarı pozisyonda stop ederim hiç cama yapışma silmede kötülük olmadı şimdiye kadar, tercih sizin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Dün arabamın salıncaklarını, z rotlarını, rot başlarını, sağ rot kolunu ve körüğünü değiştirdim. Sonrasında rot ayarına götürdüm, benzinini yarım, lpg sini tam doldurdum, eksoz muayenesi yaptırdım, ardından fenni muayeneye gittim ve kaldım :D :D

tarihinde İlkay Başaran tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Neden kaldınız acaba?

Arka fren sağ sol teker farklı değerler verdi. 1 ay süre tanıdılar. Tekrar gireceğiz bakalım. Aslında balatalarını 5 bin önce değiştirmiştim. 

Yorum bağlantısı
Soner Gültekin

Bugün Erzincan'dan jant almaya Trabzon'a gittim. Karlı ve  buzlu idi yollar. Giderken 205/50/17  jant ve önlerde Kışlık hankook 2010 üretimi, arkalarda yazlık 2011 kumho vardı. çok problem yaşamadım.   kumholarda iyi idi. yazlık olmasından dolayı ara sıra arka taraf kaydı haliyle.

Trabzon'da yeni (çıkma) jantlarımı aldım.  İzmir'deki lastikçi ustamı  aradım. michelin için 1.200 Petlas için 700 lira istiyorlar ne diyorsun dedim.  tabiki  michelin ama o kadar para vermeye gerek yok. ucuz seri alacaksan da en iyisi gene petlas dedi. viking vs. lastikler de vardı. viking için continentalin yan ürünü diyorlardı değilmiş. 

neticede  205/55/16 Petlas Kışlık  lastik aldım. aynı yoldan geri döndüm. Kesinlikle araba daha sessizdi. -16 derecelere indi ziganada.  problem yaşamadım. tabii  gelecek senelere ne olur bilmiyorum.

17 yerine 16 jant  arabayı çok rahatlattı. artık takur tukur  değil daha konforlu.  buraların yolları malum.  iki defa balon yapınca yanak kalınlığını artırmak için 16 ya düşmek şart olmuştu.

vjnfv.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Çiçek

Bugün Erzincan'dan jant almaya Trabzon'a gittim. Karlı ve  buzlu idi yollar. Giderken 205/50/17  jant ve önlerde Kışlık hankook 2010 üretimi, arkalarda yazlık 2011 kumho vardı. çok problem yaşamadım.   kumholarda iyi idi. yazlık olmasından dolayı ara sıra arka taraf kaydı haliyle.

Trabzon'da yeni (çıkma) jantlarımı aldım.  İzmir'deki lastikçi ustamı  aradım. michelin için 1.200 Petlas için 700 lira istiyorlar ne diyorsun dedim.  tabiki  michelin ama o kadar para vermeye gerek yok. ucuz seri alacaksan da en iyisi gene petlas dedi. viking vs. lastikler de vardı. viking için continentalin yan ürünü diyorlardı değilmiş. 

neticede  205/55/16 Petlas Kışlık  lastik aldım. aynı yoldan geri döndüm. Kesinlikle araba daha sessizdi. -16 derecelere indi ziganada.  problem yaşamadım. tabii  gelecek senelere ne olur bilmiyorum.

17 yerine 16 jant  arabayı çok rahatlattı. artık takur tukur  değil daha konforlu.  buraların yolları malum.  iki defa balon yapınca yanak kalınlığını artırmak için 16 ya düşmek şart olmuştu.

Trabzon'da nereden aldınız ?

Yorum bağlantısı
Soner Gültekin
(düzenlendi)

Trabzon'da nereden aldınız ?

ilk defa trabzona gittim. sahibinden. com dan bulmuştum. ayasofya kilisesinin hemen üstünde bir yerdeydi. çok misafirperver iyi bir arkadaştı. saolsun. 

tarihinde Soner Kültepe tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...