İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Koray Demir
30 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Rölenin yerini biliyor musun.
Fordlarda direksiyonun altında sinyal kolunda.
Yerini biliyorsan ve kolay bi yerdeyse röle dene.
Zorsa sinyale giden hatlara sağlı ve sollu ayrı ayrı olmak üzere aliminyum direnç takıp. Direnci de ısınmaması için şasiye sabitlemelisin.
Mondeoda birer direnç kafi gelmemişti. İkişer direnç bağlamıştım.

Forum üyemiz kendisi

Yorum bağlantısı
Sedat Demircan
On 22.12.2017 at 10:40, Okay Kaygusuz yazdı:
  1. dün kendi aracım için bişeyler yapmadım
    babamın t4 ün map aliexpresten almıştım o geldi takdım araba kendine geldi tekrar fişeklendi.
    abimin aveo sunun yag bakımını yaptım fitreler değişti üst kapaktan sızmalar vardı conta değişim yaptım son olarak ta v kayısı ses yapıyordu ilk calıstırmalarda onu değiştirdim ve aksam ettim.

hocam map sensörünü aliexpresten mi aldınız? Ben de merak ediyordum buna benzer elektronik ölçüm yapan bu parçalar çinden gelince sıkıntılı mı oluyo yoksa orj gibi işlev görüyor mu diye?

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Golfünki galiba orta havalandırmaların arkasında.
Daha kolay olacağını düşünüyorum.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sedat Demircan

Ben de bugün aracımın ince gaz ayarını yaptırdım ve maf sensörünü temizlettim çünkü maf arıza kodu veriyordu pcde.Ama temizlesek bile vermeye devam ediyo kodu,ayrıca araçta hiç ama hiç çekiş problemi yok ve araç ş.içi 10 lt lpg yakıyor yani gayet de iyi yakıtı ilginç

Yorum bağlantısı
Koray Demir
1 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Golfünki galiba orta havalandırmaların arkasında.
Daha kolay olacağını düşünüyorum.

Akıllı arabanın hali başka.

Yorum bağlantısı
Yusuf Taş

Çoktandır araç içi kamerası almak niyetindeyim, Xiaomi 70 minutes araç kamerası siparişi verdim. 773a0781384013ffae07f383b11a5f66.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya
13 saat önce, Sedat Demircan yazdı:

hocam map sensörünü aliexpresten mi aldınız? Ben de merak ediyordum buna benzer elektronik ölçüm yapan bu parçalar çinden gelince sıkıntılı mı oluyo yoksa orj gibi işlev görüyor mu diye?

Bende Çin'den oksijen sensörü aldım daha gelmedi.ama markası Bosch marka .bende merak ediyorum ise yarayıp yaramadığını çünkü burda 450 TL olan parçayı 200 TL aldım .

Yorum bağlantısı
Sedat Demircan
1 saat önce, Ersin Özkaya yazdı:

Bende Çin'den oksijen sensörü aldım daha gelmedi.ama markası Bosch marka .bende merak ediyorum ise yarayıp yaramadığını çünkü burda 450 TL olan parçayı 200 TL aldım .

Ali expresten mi aldınız 

Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
17 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı:

Rölenin yerini biliyor musun.
Fordlarda direksiyonun altında sinyal kolunda.
Yerini biliyorsan ve kolay bi yerdeyse röle dene.
Zorsa sinyale giden hatlara sağlı ve sollu ayrı ayrı olmak üzere aliminyum direnç takıp. Direnci de ısınmaması için şasiye sabitlemelisin.
Mondeoda birer direnç kafi gelmemişti. İkişer direnç bağlamıştım.

bizim ki direk 4lü tusun arkasında

16 saat önce, Sedat Demircan yazdı:

evet arkadasım herseyi ordan alıyorum ben burda 150 tl dediler orda bana 31 tlye geldi onnumara calısıyor hemde orjinal marka etketi var ama cakmada olabilir ama işlerimi hepsi fazlasıyla görüyor.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
6 dakika önce, Talha Bilgi yazdı:

Karda

öz doğasına geri dönmüş gibi hisettmiştir kendisi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Talha Bilgi
1 saat önce, Çağlar Bayur yazdı:

öz doğasına geri dönmüş gibi hisettmiştir kendisi

Karda çamurda tam eğlence Makinesi :nazar::i-ih:

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Hazır yağışsız pazarı bulunca nasiol glasshield uyguladım camlara.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Okay Kaygusuz
On 23.12.2017 at 20:20, Sedat Demircan yazdı:

Ben de bugün aracımın ince gaz ayarını yaptırdım ve maf sensörünü temizlettim çünkü maf arıza kodu veriyordu pcde.Ama temizlesek bile vermeye devam ediyo kodu,ayrıca araçta hiç ama hiç çekiş problemi yok ve araç ş.içi 10 lt lpg yakıyor yani gayet de iyi yakıtı ilginç

kodu alıp sizde aliexpresten almanızı öneririm

On 24.12.2017 at 08:36, Ersin Özkaya yazdı:

hiç yaramaz mı

parcacılar ile arasında en az 100 ila 200 lira fark var yazık günah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Yıldız
Hazır yağışsız pazarı bulunca nasiol glasshield uyguladım camlara.
[emoji3] Bende dun yaptim.Hava yagissizdi ama cok soguktu.İceriyi iyice isitip dogruca Avm otoparkina.
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya
2 saat önce, Okay Kaygusuz yazdı:

kodu alıp sizde aliexpresten almanızı öneririm

hiç yaramaz mı

parcacılar ile arasında en az 100 ila 200 lira fark var yazık günah.

Bende öyle düşündüm sonuçta bocsh marka eğer çakma değilse.aracimda 2 tane var konvektör öncesi birisi 230 diğeri 215 TL idi.ben ikisini 48 dolara aldım.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sedat Demircan
2 saat önce, Ersin Özkaya yazdı:

Bende öyle düşündüm sonuçta bocsh marka eğer çakma değilse.aracimda 2 tane var konvektör öncesi birisi 230 diğeri 215 TL idi.ben ikisini 48 dolara aldım.

kullandınız mı parçalar peki sorunsuz çalıştı mı

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

ROdrGn.jpg

Termostat orjinaliyle değişti. E39 için soğutma çok önemli, parçaların değişmesi kadar orjinal ekipman kullanımı da çok önemli.

Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya
5 saat önce, Sedat Demircan yazdı:

kullandınız mı parçalar peki sorunsuz çalıştı mı

Yok daha ürün elime geçmedi 1 aydan anca gelir.

Yorum bağlantısı
Talha Bilgi

Bugün kendime bir iyilik yaptım , Nokian WR D4 215/60 R16 99 H XL lastik aldım tanesi 435,00 TL'ye çıkan Michelin crossclimateleri de pederin Tiguan'a takacam. İlk izlenim valla lastik pamuk gibi ...  :)

IMG_1666.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya
(düzenlendi)

Aliexpresten aldığım LED pkala lambalarını taktım.aksam baya aydınlatıyor arkayı.

vJOZrz.jpg

tarihinde Ersin Özkaya tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Plaka için daha soluk ampuller tercih etmeye çalışın arkadaşlar.. Çok parlak plaka lambası iyi olmaz. Hem gereksiz, hem de gereksiz dikkat çeker. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...