Metin Emer 30 Kasım 2017 Paylaş 30 Kasım 2017 45 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı: Muska yazdım Garanti olsun Muska+zincir ? 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 30 Kasım 2017 Paylaş 30 Kasım 2017 Aydınlatma ile iligli bir bölüm bulamadım. Focus mk2.5 ön sis kapakları kolay çıkıyormu. Benim h11 led'ler aliexpresten geldi.Ampül değiştirmek için soruyorsanız farı söküp ulaşılıyor sis farının arkasına. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 1 Aralık 2017 Paylaş 1 Aralık 2017 Hb den aldığım araca uygun havuzlu paspaslarım bugün geldi. 30 liraya orjinal boyutlarda kauçuk paspas bulmak hoş 4 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 1 Aralık 2017 Paylaş 1 Aralık 2017 Mart ayında aracı aldığımda ilk uygulamayı yapmıştım. Bu haftaki yağmurlarda hala aynı kaydırma işlemini yapıyordu hiç performans kaybetmemiş.Tavsiye ederim. https://www.nasiol.com/tr/glasshield-yagmur-kaydirici 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Aralık 2017 Paylaş 1 Aralık 2017 On 16.11.2017 at 19:13, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Sabah marş basmadi, aldığımda 1 sene önce değişti demişti sahibi, 4 senede ben kullandım bekliyorum zaten ama yolda kalmadan değişmiyoruz Türk milleti olarak 72 povver varmış üstünde, kemer ve kapak kapanmıyordu, olması gereken 66 alçak tip akü aldım inciden 250 lira montaj dahil. Dizelde 72 orijinal. Alçak tip olarak 72lik Varta birebir uyumlu. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 1 Aralık 2017 Paylaş 1 Aralık 2017 Dizelde 72 orijinal. Alçak tip olarak 72lik Varta birebir uyumlu.İnci de mutlu da 66 diyor, emin mısınız 72 olduğuna? 72 ve 75 seçenekleri var tabi ama 320 lira dediler varta 75 e gerek duymadım. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Aralık 2017 Paylaş 1 Aralık 2017 Önce yıkadım, içini hanım temizlerken kapı uçlarını çinden getirttiğim fitille korumaya aldım. İlk aldığımda rüzgara kaptırmıştım duvara değmişti.. 13 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: İnci de mutlu da 66 diyor, emin mısınız 72 olduğuna? 72 ve 75 seçenekleri var tabi ama 320 lira dediler varta 75 e gerek duymadım. Eminim çünkü sattığım arabada orijinal aküsü vardı. Ford 72 amper bakım gerektirmeyen. 2011 tdci 1 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 1 Aralık 2017 Paylaş 1 Aralık 2017 10 dakika önce, Emre Şimşek yazdı: Önce yıkadım, içini hanım temizlerken kapı uçlarını çinden getirttiğim fitille korumaya aldım. İlk aldığımda rüzgara kaptırmıştım duvara değmişti.. Fitillerin linkini paylaşır mısın. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Aralık 2017 Paylaş 1 Aralık 2017 3 dakika önce, Serkan Karadağ yazdı: Fitillerin linkini paylaşır mısın. Buyur abi Fitil 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 2 Aralık 2017 Paylaş 2 Aralık 2017 14 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Eminim çünkü sattığım arabada orijinal aküsü vardı. Ford 72 amper bakım gerektirmeyen. 2011 tdci Sıkıntı çıkarmaz inşallah 66, o kadar da araştırmıştım yanlış olmasın diye. Yorum bağlantısı
Arif Aykın 2 Aralık 2017 Paylaş 2 Aralık 2017 Git gide güzelleşiyoruz mu ne Rescue sentetik halatlı vinç montajı yaptırdık. Yeni aldığımız tavan çıtaları taktıktırdık. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 2 Aralık 2017 Paylaş 2 Aralık 2017 Yıkattim, üstüne sonax hızlı cila attımGeçen günkü hasar gün yüzüne çıktı, boyatmadan olmayacak. Yorum bağlantısı
Akan Belen 2 Aralık 2017 Paylaş 2 Aralık 2017 Buyur abi Fitil Bende çok baktım birkaç çeşit var. Aklımda nasıl durur diye geçiyordu. Zırt pırt çıkarmı acaba diye. Tam oturuyor mu yapıştırmali idi sanırım zaten ama canlı görüntü nasıl sizce Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 2 Aralık 2017 Paylaş 2 Aralık 2017 Bende çok baktım birkaç çeşit var. Aklımda nasıl durur diye geçiyordu. Zırt pırt çıkarmı acaba diye. Tam oturuyor mu yapıştırmali idi sanırım zaten ama canlı görüntü nasıl sizce Bende düşünüyorum ancak görüntüsü hoşuma gitmiyor. Kapı kenarına boydan boya şeffaf folyo çekiyorlar 2cm genişliğinde. Kararsız kaldım ancak sanırım folyo çekeceğim 1 Yorum bağlantısı
Akan Belen 2 Aralık 2017 Paylaş 2 Aralık 2017 Bende düşünüyorum ancak görüntüsü hoşuma gitmiyor. Kapı kenarına boydan boya şeffaf folyo çekiyorlar 2cm genişliğinde. Kararsız kaldım ancak sanırım folyo çekeceğim Folyo çarpma etkisini almaz bana kalırsa ama Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 2 Aralık 2017 Paylaş 2 Aralık 2017 Folyo çarpma etkisini almaz bana kalırsa ama Evet fitil kadar olmayacağı kesin abi Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 2 Aralık 2017 Paylaş 2 Aralık 2017 Tam 40 yıldır araç sahibiyim.Her şeyin bir ilki vardır derler doğruymuş.Bugün ilk defa kışlık lastiklerimi takdırdım 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Aralık 2017 Paylaş 2 Aralık 2017 19 dakika önce, M.Fatih Yüce yazdı: Tam 40 yıldır araç sahibiyim.Her şeyin bir ilki vardır derler doğruymuş.Bugün ilk defa kışlık lastiklerimi takdırdım Ne kadar lazım olacak bir bilsen abi Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Aralık 2017 Paylaş 2 Aralık 2017 3 saat önce, Akan Belen yazdı: 22 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Buyur abi Fitil Bende çok baktım birkaç çeşit var. Aklımda nasıl durur diye geçiyordu. Zırt pırt çıkarmı acaba diye. Tam oturuyor mu yapıştırmali idi sanırım zaten ama canlı görüntü nasıl sizce Çift taraflı bantla yapışıyor. Kolay çıkacağını zannetmiyorum ama bantin kalitesi de bir etken. Zaman gösterecek. Görüntü olarak göze asla batmiyor. Renk olarak beyaz da vardı. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 3 Aralık 2017 Paylaş 3 Aralık 2017 15 saat önce, Yasin Mümin Şimşek yazdı: 16 saat önce, Akan Belen yazdı: Bende çok baktım birkaç çeşit var. Aklımda nasıl durur diye geçiyordu. Zırt pırt çıkarmı acaba diye. Tam oturuyor mu yapıştırmali idi sanırım zaten ama canlı görüntü nasıl sizce Bende düşünüyorum ancak görüntüsü hoşuma gitmiyor. Kapı kenarına boydan boya şeffaf folyo çekiyorlar 2cm genişliğinde. Kararsız kaldım ancak sanırım folyo çekeceğim Fitil bence çok hoş durmuyor. Folyo kaliteli bir şey olursa boyaya gelebilecek zararı fazlasıyla engeller. O yüzden folyo yaptırmak daha mantıklı. 1 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 4 Aralık 2017 Paylaş 4 Aralık 2017 Kisliklarimizi giydik.artik karlı yollara hazırız. Yorum bağlantısı
Mustafa Özcan 6 Aralık 2017 Paylaş 6 Aralık 2017 Kapı kollarına krom uyguladım.Alttaki ve üstteki krom çıtalarla uyum sağladı. 8 Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 6 Aralık 2017 Paylaş 6 Aralık 2017 Yıkadım birazda sevdim [emoji846] 3 Yorum bağlantısı
Zeki Yelboğa 9 Aralık 2017 Paylaş 9 Aralık 2017 Kışlık lastikleri taktım. Yazlıkları ilk olarak köpürttüm. İç tarafın görünüşü : İç tarafın temizlik sonrası görüntüsü, mazot olaydı daha iyi olacaktı ama benzinliğe gitmeye üşendim. Temizlik sonrası : Ve son olarak bodruma indirilerek 4 aylık istirahatlerine başladılar. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts