Ömer Türkşanlı 21 Haziran 2017 Paylaş 21 Haziran 2017 Gelsin, yorumlarız [emoji4]Bi yere delik açıp çakmaklık ile aktif hale getirmeyi planlıyorum, hem telefon şarjı olarak kullanma şansım da olur. Aslında senin yaptığın yer mantıklı ama koltuk ısıtma işi hâlâ kafamda lâkin kafamda bir iş var tüm öncelik onda şu an, o iş çözülmeden ellemek istemiyorum bi şeylere.... Yorum bağlantısı
Serkan Toker 21 Haziran 2017 Paylaş 21 Haziran 2017 19 dakika önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Bi yere delik açıp çakmaklık ile aktif hale getirmeyi planlıyorum, hem telefon şarjı olarak kullanma şansım da olur. Aslında senin yaptığın yer mantıklı ama koltuk ısıtma işi hâlâ kafamda lâkin kafamda bir iş var tüm öncelik onda şu an, o iş çözülmeden ellemek istemiyorum bi şeylere.... O yandaki ince ucu kibrite benzeyen şey termistör Ömer, dışarıda kalırsa daha sağlıklı çalışır.. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 21 Haziran 2017 Paylaş 21 Haziran 2017 O yandaki ince ucu kibrite benzeyen şey termistör Ömer, dışarıda kalırsa daha sağlıklı çalışır..Aynen abi biliyorum, tşkler bilgilendirme için... Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 21 Haziran 2017 Paylaş 21 Haziran 2017 Birden sürücü camı açma kapama düğmesi tutukluk yapti. Kapı paneli söküldü. Modüle müdahale edildi. Kapatma yönündeki pim kırılmış değişti. İşçilikle 40 lira verdik. Rahatladık. [emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Yusuf Taş 22 Haziran 2017 Paylaş 22 Haziran 2017 Yarın nasipse yolculuk var,önce iç dış temizlik. Koltuklar için kaymaz örtü aldım Cebimizden düşenler artık kaybolmayacak [emoji1] Üst fren lambası üzerine fiesta çıkartması uyguladım.Forum çıkartmamızı daha önce yapmıştım. Tüm arkadaşlarımıza kazasız sürüşler dilerim. 8 Yorum bağlantısı
Emre Usta 23 Haziran 2017 Paylaş 23 Haziran 2017 Serviste klima gazi tamamlandi life kart indirimi ile kampanya bitmeden 55 liraya geldi. 3 Yorum bağlantısı
Emre Usta 23 Haziran 2017 Paylaş 23 Haziran 2017 Yurt disindan siparis ettigim yedek sustali anahtar 6 gunde eve geldi.2 gunde turkiyeye geldi 4 gunde eve [emoji23]Buda linkhttps://m.tr.aliexpress.com/s/item/32683985169.html?spm=a2g0n.orderList.0.0.tencCJautostay 3 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 23 Haziran 2017 Paylaş 23 Haziran 2017 Çok iyi zamanlama bana 44 günde geldi ama benimki farklı uç tipi idi 1 Yorum bağlantısı
Emre Usta 23 Haziran 2017 Paylaş 23 Haziran 2017 Çok iyi zamanlama bana 44 günde geldi ama benimki farklı uç tipi idiilk defa bu kadar hizli kargo geldi beklemiyordum Yorum bağlantısı
Murat Birinci 26 Haziran 2017 Paylaş 26 Haziran 2017 Az önce yaklaşık 15 dakikada torpido içindeki aux girişini aliexpressten aldığım parça ile teybin altına aldım. Çok güzel oldu. Artık torpidoyu açmaya gerek yok. Hemen elimin altında oldu. 9 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 26 Haziran 2017 Paylaş 26 Haziran 2017 3 saat önce, Murat Birinci yazdı: Az önce yaklaşık 15 dakikada torpido içindeki aux girişini aliexpressten aldığım parça ile teybin altına aldım. Çok güzel oldu. Artık torpidoyu açmaya gerek yok. Hemen elimin altında oldu. Harika olmuş link alabilir miyim? [emoji120] Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Haziran 2017 Paylaş 26 Haziran 2017 3 saat önce, Murat Birinci yazdı: Az önce yaklaşık 15 dakikada torpido içindeki aux girişini aliexpressten aldığım parça ile teybin altına aldım. Çok güzel oldu. Artık torpidoyu açmaya gerek yok. Hemen elimin altında oldu. Çok mantıklı olmuş. Güle güle kullanın.. 2 Yorum bağlantısı
Murat Birinci 26 Haziran 2017 Paylaş 26 Haziran 2017 Harika olmuş link alabilir miyim? [emoji120]Ömer linki atıyorum. AliExpress'te ne buldum, inanamazsınhttp://s.aliexpress.com/V7fmQvEf 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 26 Haziran 2017 Paylaş 26 Haziran 2017 Ömer linki atıyorum. AliExpress'te ne buldum, inanamazsınhttp://s.aliexpress.com/V7fmQvEfŞunu düşünüyorum aslında bende Hem söküp yeni araç alsam onda da kullanabilirizMini Music Receiver Adapter 3.5mm AUX Audio Wireless Bluetooth Car Kit Handsfree with Mic for Headphones Home Speaker Computerhttp://s.aliexpress.com/J7ZFzI3I (from AliExpress Android) 1 Yorum bağlantısı
Murat Birinci 26 Haziran 2017 Paylaş 26 Haziran 2017 Şunu düşünüyorum aslında bende Hem söküp yeni araç alsam onda da kullanabilirizMini Music Receiver Adapter 3.5mm AUX Audio Wireless Bluetooth Car Kit Handsfree with Mic for Headphones Home Speaker Computerhttp://s.aliexpress.com/J7ZFzI3I (from AliExpress Android)Olabilir. Ama pilli olmadığı sürece parazit yaptıklarını duydum. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 26 Haziran 2017 Paylaş 26 Haziran 2017 Olabilir. Ama pilli olmadığı sürece parazit yaptıklarını duydum. Şarjlı ama denemek lâzım 1 Yorum bağlantısı
Murat Birinci 26 Haziran 2017 Paylaş 26 Haziran 2017 Şarjlı ama denemek lâzım Evet bu şarjlıymış. Şarjlılarında şarjları uzun gitmiyor diyorlar [emoji3]. Ne çok bahanem var değil mi? En güzeli parrot. Onlarda çok para. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 26 Haziran 2017 Paylaş 26 Haziran 2017 Evet bu şarjlıymış. Şarjlılarında şarjları uzun gitmiyor diyorlar [emoji3]. Ne çok bahanem var değil mi? En güzeli parrot. Onlarda çok para. Parrot var bende aslında kablo olsa olacak o iş ama kablo 100tl diyolla[emoji33] Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 26 Haziran 2017 Paylaş 26 Haziran 2017 Bisey yapmadim ama yapmayi daha dogrusu yaptirmayi dusundugum ; mk2 mondeoya bagaja usb yada cakmak soketi yapilirmi-nasil yapilir Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Haziran 2017 Paylaş 26 Haziran 2017 5 dakika önce, İsmail Avcı yazdı: Bisey yapmadim ama yapmayi daha dogrusu yaptirmayi dusundugum ; mk2 mondeoya bagaja usb yada cakmak soketi yapilirmi-nasil yapilir Çakmaklık daha mantıklı.. Küçük bir adaptör ile usb'ye çevirmek mümkün zaten.. Çakmaklık yaparsanız soğutucu falan da koyabilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 26 Haziran 2017 Paylaş 26 Haziran 2017 Çakmaklık daha mantıklı.. Küçük bir adaptör ile usb'ye çevirmek mümkün zaten.. Çakmaklık yaparsanız soğutucu falan da koyabilirsiniz. Nerden alinir elentrik 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Haziran 2017 Paylaş 26 Haziran 2017 14 dakika önce, İsmail Avcı yazdı: Nerden alinir elentrik Mevcut çakmaklıktan almak en mantıklısı.. 3 Yorum bağlantısı
Murat Birinci 27 Haziran 2017 Paylaş 27 Haziran 2017 Çok mantıklı olmuş. Güle güle kullanın.. Teşekkür ederim Abi. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 Geç de olsa Bayramlık aldım 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts