Ahmet Said Avşar 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Tavan-Bagaj-Kaput hariç bel altı boyattım mis gibi oldu 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 1 dakika önce, Ahmet Said Avşar yazdı: Tavan-Bagaj-Kaput hariç bel altı boyattım mis gibi oldu komple niye boyanmadı? Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Tavana dokunmak istemedim,boyacı arkadaşım di,6 parça boya dedim,yalnizca güneş yaniklari için,arkadaş olunca 10 parça boyamis 4 parçası şirketten olmak üzere,kaput ve bagaj da pasta cila ile...resimleri yukliycem 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 12 dakika önce, Ahmet Said Avşar yazdı: Tavana dokunmak istemedim,boyacı arkadaşım di,6 parça boya dedim,yalnizca güneş yaniklari için,arkadaş olunca 10 parça boyamis 4 parçası şirketten olmak üzere,kaput ve bagaj da pasta cila ile...resimleri yukliycem Hayırlı olsun, bekliyoruz 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Tadımlık olsun, temizlik sonrası detaylı fotolar ile gelecek inş... 10 Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 6 saat önce, Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun, bekliyoruz 5 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Parklarım için kırmızı led almıştım dayanamadım gece gece taktım, beyaz olanları da geriye taktım ışıl oldı valla... Kapı iç tutamakları ile 10 gündür mücadele ediyorum, bugün profesyonel destek ile boyattım, montajı bitince detaylı konu açacağım inş... 4 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 14 dakika önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Kapı iç tutamakları ile 10 gündür mücadele ediyorum, bugün profesyonel destek ile boyattım, montajı bitince detaylı konu açacağım inş... Senin arabanın koltukları da siyahtır şimdi.. Iyyy, eski kasa doğan gibi.. 1 Yorum bağlantısı
Halit Bebek 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 18 saat önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Parklarım için kırmızı led almıştım dayanamadım gece gece taktım, beyaz olanları da geriye taktım ışıl oldı valla... Kapı iç tutamakları ile 10 gündür mücadele ediyorum, bugün profesyonel destek ile boyattım, montajı bitince detaylı konu açacağım inş... Ben hallederdim Omer. Bi haber etmen yeterliydi. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Senin arabanın koltukları da siyahtır şimdi.. Iyyy, eski kasa doğan gibi.. [emoji3]Siyah ve deri, bej gibi leke belli etmiyor, ıslak mendil ile sil ve temizle [emoji57] Ben hallederdim Omer. Bi haber etmen yeterliydi. Haberin yok muydu[emoji15] [emoji15] [emoji15] Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 2 dakika önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Siyah ve deri, bej gibi leke belli etmiyor, ıslak mendil ile sil ve temizle Haberin yok muydu Avm lerdeki banklar gibi yani.. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Avm lerdeki banklar gibi yani.. Pardon espriyi anlamadım... Su damlası ile kirlenmiyor ama[emoji48] Yorum bağlantısı
Serkan Toker 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 3 dakika önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Pardon espriyi anlamadım... Su damlası ile kirlenmiyor ama Arabada suyun ne işi var ya, mola yerleri ne işe yarıyor ? 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 25 Mayıs 2017 Paylaş 25 Mayıs 2017 Arabada suyun ne işi var ya, mola yerleri ne işe yarıyor ? [emoji3] Bekarmış gibi konuştun amma gerçekler bambaşka, kışın hatırlıyorum arka koltukları[emoji48] Su dökülse leke diyen kimdi acep [emoji41] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 (düzenlendi) kameram geldi montaj yaptım ama resim çekmedim çok güneş vuruyordu. şimdilik kabloyu kapı fitilinden torpidonun altından geçirerek montajladım ama en yakın zamanda değerli bir abim kamerayı görüp halime acır ise sök tak ile uğraşma gel tavan lambasına bağlıyayım derse anında giderim Dergaha ( @Servet Aydın ) 26 Mayıs 2017 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Bir saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: kameram geldi montaj yaptım ama resim çekmedim çok güneş vuruyordu. şimdilik kabloyu kapı fitilinden torpidonun altından geçirerek montajladım ama en yakın zamanda değerli bir abim kamerayı görüp halime acır ise sök tak ile uğraşma gel tavan lambasına bağlıyayım derse anında giderim Dergaha ( @Servet Aydın ) Hayırlı olsun mehmet bey,kaça aldınız,nerden aldınız,ne kadar sürede geldi dün bende sipariş ettim,merakımdan soruyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 5 dakika önce, Ahmet Said Avşar yazdı: Hayırlı olsun mehmet bey,kaça aldınız,nerden aldınız,ne kadar sürede geldi dün bende sipariş ettim,merakımdan soruyorum Ahmet bey teşekkür ederim. 33$ aldım gearbest ten aldım. Adminim Şevkatlim ( @Serkan Toker ) benim adıma sipariş verdi. ben beceremem diye ondan rica ettim beni kırmadı sipariş etti başını çok ağrıttım Serkan'ın kendisine çok teşekkür ederim. 30 martta sipariş ettik. 25.05.2017 tarihinde geldi. 2 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 21 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ahmet bey teşekkür ederim. 33$ aldım gearbest ten aldım. Adminim Şevkatlim ( @Serkan Toker ) benim adıma sipariş verdi. ben beceremem diye ondan rica ettim beni kırmadı sipariş etti başını çok ağrıttım Serkan'ın kendisine çok teşekkür ederim. 30 martta sipariş ettik. 25.05.2017 tarihinde geldi. Güle güle kullan, biraz geç oldu ama Gearbest ten kaynaklandı.. Benden yana sıkıntı yok, ne zaman ne yardım gerekirse hep telefonun ucundayım, baş ağrısı falan yok.. 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 52 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ahmet bey teşekkür ederim. 33$ aldım gearbest ten aldım. Adminim Şevkatlim ( @Serkan Toker ) benim adıma sipariş verdi. ben beceremem diye ondan rica ettim beni kırmadı sipariş etti başını çok ağrıttım Serkan'ın kendisine çok teşekkür ederim. 30 martta sipariş ettik. 25.05.2017 tarihinde geldi. 36,59 $ dan dün sipariş ettim,umarım o kadar beklemem 2 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 19 unda LED almıştım 3. Stop için bugün geldi, görevli kargonuz varmı dediğinde yok dedim bu kadar erken gelemez [emoji16]Önceki aldıklarım ışık olarak yetersiz di ve subattan bu yana öldüler tek tek. İnşallah bunlar uzun ömürlü çıkar, yoksa halojene dönerim geri. 4 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Bu aralar yapılan anlaşma gereği kargolar 10 gün civarı geliyor yeni düzenleme ile. Son 30gündür aldıklarım 10 günü bulmadı hiç, hep erken geldi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 18 saat önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Kapı iç tutamakları ile 10 gündür mücadele ediyorum, bugün profesyonel destek ile boyattım, montajı bitince detaylı konu açacağım inş... Mat siyah sprey boya ile ben kendim boyamıştım.. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Mat siyah sprey boya ile ben kendim boyamıştım.. [emoji4] Gri olsun istedik zorladı, bir de yanlış boya tercihi ile rezil ettik, şükür Allaha iyi oldu ama şimdi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Gri olsun istedik zorladı, bir de yanlış boya tercihi ile rezil ettik, şükür Allaha iyi oldu ama şimdi. Orjinali siyahtı bende 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts