İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Arif Aykın
56 dakika önce, Arif Aykın yazdı:

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aklımdaydı yapmak bugüne nasipmiş. Malum benim aracım hala bana göre çok yakmakta. Sürekli kısa mesafeler gidiyorum yaklaşık 34 lt lpg ile 310 km gidiyorum ilk çalışma anı dahil buna yani benzinle birlikte. Zaten yaklaşık 310 km nin 60 km si benzin ile gidilmiştir.  Gaz kelebeğini bugün söktüm ve yaklaşık 20 dk sürdü söküp temizleyip ve yerine takmak. Bakalım etki edecek yakıta. Triger seti değiişimi esnasında bez ile silinmişti doğal olarak aradaki tortular bez ile alındığı için tam açma kapatma görevi yapmadığına inanıyordum. Mesleğim Elektrik-Otomasyon olduğu için ve bu cihazda içinde oransal valf olduğundan ne olur ne olmaz diye ben kontak sprey ile temizlik yaptım.

Temizlenmeden Önceki Hali

ALPz8B.jpg

01AzWY.jpg

4POzW7.jpg

JaBD85.jpg

O0ODNn.jpg

z3qMLR.jpg

Temizlik Sonrası

yE9q1n.jpg

69GNbl.jpg

W0RDa4.jpg

dPEB64.jpg

GBXDNb.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk

Bende yazlıklara geçtim. Gece gece sök tak yaptım.
ldRQ4l.jpg

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Polen filtresini degistirdim.

5gz0oR.jpg

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Orta ve alt panjuru siyaha boyadım, ayrıca far ayar motorlarım çalışmıyor diye söylemişti Tolga abi ama bugün rastgele farkettik ki ikisi de çalışıyor... 76f9d420251f7bc8fa93c2b7e4771d2d.jpgb3cf281038433c0ab0bea76c9d9c5f92.jpg

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

Kislik cok begendigimiz hakkini fazla fazla veren lastiklerimizle vedalasip mevsimlik 4 yeni lastik taktirdik, depomuzu fulledik yikattik pakladik yagmuru yagdirdik... 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Selim Kaya

Yakışmış. Maşallah. Ben de düşünüyorum böyle bir uygulamayı. Bu yaz iki defa uzun yolum olacak. Sadece yan camlara yeterli olur mu diye düşünüyorum. Arka cama, rezistans kullanımında kabarma yapar diye düşünmüyorum. Görsellik ikinci planda. Ön cam yasak olduğu için yaptırmam sanırım. Ya da şeffaf ama güneş ışığından koruyabilecek bir çeşit varsa sıkıntı çıkarır mı acaba?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
30 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı:

Yakışmış. Maşallah. Ben de düşünüyorum böyle bir uygulamayı. Bu yaz iki defa uzun yolum olacak. Sadece yan camlara yeterli olur mu diye düşünüyorum. Arka cama, rezistans kullanımında kabarma yapar diye düşünmüyorum. Görsellik ikinci planda. Ön cam yasak olduğu için yaptırmam sanırım. Ya da şeffaf ama güneş ışığından koruyabilecek bir çeşit varsa sıkıntı çıkarır mı acaba?

Göründüğü gibi ben ön cama yaptırmadım. Gayet içerisi iyi şu anda karanlık açısından ama sanki arka 3 cam 3 numara olsaydı daha çok istediğim gibi olacaktı. Yaptırma sebebim görsellik vs değil arkada eşim yeri geldiğinde çocuğumla ilgilendiğinden rahatsız oluyordum bundan dolayı yaptırdım. Bazı yerlerde okuduğumda şablon çıkartırken rezistansları kestiklerini belirtmişler. Filmi çektirdiğim yer dışarıdan filmi koyup ısıttı filmi ve o şekilde şablonu çıkartıp uygulamayı yaptı. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan
Göründüğü gibi ben ön cama yaptırmadım. Gayet içerisi iyi şu anda karanlık açısından ama sanki arka 3 cam 3 numara olsaydı daha çok istediğim gibi olacaktı. Yaptırma sebebim görsellik vs değil arkada eşim yeri geldiğinde çocuğumla ilgilendiğinden rahatsız oluyordum bundan dolayı yaptırdım. Bazı yerlerde okuduğumda şablon çıkartırken rezistansları kestiklerini belirtmişler. Filmi çektirdiğim yer dışarıdan filmi koyup ısıttı filmi ve o şekilde şablonu çıkartıp uygulamayı yaptı. 

1e414e1e8d1c5271017ab599dc737904.jpg Biri cam filmi mi dedi :p Abi tekrar hayırlı olsun güle güle kullan maşallah :nazar:
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
1 dakika önce, Mustafa Karaaslan yazdı:

1e414e1e8d1c5271017ab599dc737904.jpg Biri cam filmi mi dedi :p Abi tekrar hayırlı olsun güle güle kullan maşallah :nazar:

BP de mi yıkıyorsun sen arabayı :) Sağolasın kardeşim senin kulaklarını çınlattık :) Tabi babanında :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan
BP de mi yıkıyorsun sen arabayı [emoji4] Sağolasın kardeşim senin kulaklarını çınlattık [emoji4] Tabi babanında [emoji4] 

Aynen öyle abi Bp temiz oluyor hemde bişey lazım olunca marketinde herşey bulunuyor :) Figo abi iyidir biraz tok esnaftır ama işinin en iyisidir [emoji1474]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Arif Aykın
19 dakika önce, Mustafa Karaaslan yazdı:

Aynen öyle abi Bp temiz oluyor hemde bişey lazım olunca marketinde herşey bulunuyor :) Figo abi iyidir biraz tok esnaftır ama işinin en iyisidir emoji1474.png

Yıkayan adamı beğenmiyorum ben :) ben Gulf de kendim alıp tabancayı yıkıyorum kafa rahat sıra bekleyen yok acele ettiren yok :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erol Yapıcı

Gönderiyosunuz böyle mesajları, sonra altmış yaşında adamlar gaza gelip parlatmaya çalışıyo kendileri gibi buruşuk arabalarını üç gündür.

Yapmayın böyle şeyler yaaa!:angry:

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Gönderiyosunuz böyle mesajları, sonra altmış yaşında adamlar gaza gelip parlatmaya çalışıyo kendileri gibi buruşuk arabalarını üç gündür.
Yapmayın böyle şeyler yaaa!:angry:

Erol bey, dövelim dimi arkadaşları polisaj makinası ile. Evet evet dövelim
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erol Yapıcı
21 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Erol bey, dövelim dimi arkadaşları polisaj makinası ile. Evet evet dövelim

Yok ya, kıyamam ben onlara.

Ellerinden polisaj makinalarını alalım yeter. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Daha beter yapalım. Arabalarımızı parlatsınlar, bizde karşılarına geçip çay içelim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Çıkma tavan lambasını bulunca hemen işe koyuldum.

W0Pz8q.jpg

r3D4pB.jpg

ALbVNX.jpg

gqGgR2.jpg

Eg0LBn.jpg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Camlar filmlendi. Dün kızımın elleriyle güneşi engellemeye çalıştığını görünce içim yandı. Bugün hemen gidip taktırdım. Ama araba biraz kirli [emoji3] 626989b1e3e1a9c1a7551aa22b5dcffe.jpg18e5ddd480cab9c4226c5a9436455388.jpg62964d41174e82a6dc47b3d6866fca5f.jpg7e57eb0844c0e62ed02b02f662c999a4.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
Murat Gedik
Ne kadara mâl oldu Murat bey

İki yere fiyat ve kalite sordum. İkiside aynı fiyat verdiler aynı ürün için. Orta kalite film 180 Tl'ye yaptırdım.

Ama araçta film yoktu. Eğer eski filmin sökülmesi gerekiyorsa farklı fiyat veriyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...