Ersin Özkaya 19 Nisan 2017 Paylaş 19 Nisan 2017 Ses yapan Arka z rotlar icin parca siparisi verdim. 2 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 21 Nisan 2017 Paylaş 21 Nisan 2017 Plaka ledlerimizi taktik. 6 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 21 Nisan 2017 Paylaş 21 Nisan 2017 56 dakika önce, Arif Aykın yazdı: Merhaba arkadaşlar uzun zamandır aklımdaydı yapmak bugüne nasipmiş. Malum benim aracım hala bana göre çok yakmakta. Sürekli kısa mesafeler gidiyorum yaklaşık 34 lt lpg ile 310 km gidiyorum ilk çalışma anı dahil buna yani benzinle birlikte. Zaten yaklaşık 310 km nin 60 km si benzin ile gidilmiştir. Gaz kelebeğini bugün söktüm ve yaklaşık 20 dk sürdü söküp temizleyip ve yerine takmak. Bakalım etki edecek yakıta. Triger seti değiişimi esnasında bez ile silinmişti doğal olarak aradaki tortular bez ile alındığı için tam açma kapatma görevi yapmadığına inanıyordum. Mesleğim Elektrik-Otomasyon olduğu için ve bu cihazda içinde oransal valf olduğundan ne olur ne olmaz diye ben kontak sprey ile temizlik yaptım. Temizlenmeden Önceki Hali Temizlik Sonrası 4 Yorum bağlantısı
Ayhan Şentürk 21 Nisan 2017 Paylaş 21 Nisan 2017 Bende yazlıklara geçtim. Gece gece sök tak yaptım. 10 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 22 Nisan 2017 Paylaş 22 Nisan 2017 Polen filtresini degistirdim. 7 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 22 Nisan 2017 Paylaş 22 Nisan 2017 Orta ve alt panjuru siyaha boyadım, ayrıca far ayar motorlarım çalışmıyor diye söylemişti Tolga abi ama bugün rastgele farkettik ki ikisi de çalışıyor... 10 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 23 Nisan 2017 Paylaş 23 Nisan 2017 Kislik cok begendigimiz hakkini fazla fazla veren lastiklerimizle vedalasip mevsimlik 4 yeni lastik taktirdik, depomuzu fulledik yikattik pakladik yagmuru yagdirdik... 5 Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Nisan 2017 Paylaş 25 Nisan 2017 depoyu doldurdum 987 km olmuş 235 tl aldı. 4 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 25 Nisan 2017 Paylaş 25 Nisan 2017 Yakışmış. Maşallah. Ben de düşünüyorum böyle bir uygulamayı. Bu yaz iki defa uzun yolum olacak. Sadece yan camlara yeterli olur mu diye düşünüyorum. Arka cama, rezistans kullanımında kabarma yapar diye düşünmüyorum. Görsellik ikinci planda. Ön cam yasak olduğu için yaptırmam sanırım. Ya da şeffaf ama güneş ışığından koruyabilecek bir çeşit varsa sıkıntı çıkarır mı acaba? 1 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 25 Nisan 2017 Paylaş 25 Nisan 2017 30 dakika önce, Recep Selim Kaya yazdı: Yakışmış. Maşallah. Ben de düşünüyorum böyle bir uygulamayı. Bu yaz iki defa uzun yolum olacak. Sadece yan camlara yeterli olur mu diye düşünüyorum. Arka cama, rezistans kullanımında kabarma yapar diye düşünmüyorum. Görsellik ikinci planda. Ön cam yasak olduğu için yaptırmam sanırım. Ya da şeffaf ama güneş ışığından koruyabilecek bir çeşit varsa sıkıntı çıkarır mı acaba? Göründüğü gibi ben ön cama yaptırmadım. Gayet içerisi iyi şu anda karanlık açısından ama sanki arka 3 cam 3 numara olsaydı daha çok istediğim gibi olacaktı. Yaptırma sebebim görsellik vs değil arkada eşim yeri geldiğinde çocuğumla ilgilendiğinden rahatsız oluyordum bundan dolayı yaptırdım. Bazı yerlerde okuduğumda şablon çıkartırken rezistansları kestiklerini belirtmişler. Filmi çektirdiğim yer dışarıdan filmi koyup ısıttı filmi ve o şekilde şablonu çıkartıp uygulamayı yaptı. 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 25 Nisan 2017 Paylaş 25 Nisan 2017 Göründüğü gibi ben ön cama yaptırmadım. Gayet içerisi iyi şu anda karanlık açısından ama sanki arka 3 cam 3 numara olsaydı daha çok istediğim gibi olacaktı. Yaptırma sebebim görsellik vs değil arkada eşim yeri geldiğinde çocuğumla ilgilendiğinden rahatsız oluyordum bundan dolayı yaptırdım. Bazı yerlerde okuduğumda şablon çıkartırken rezistansları kestiklerini belirtmişler. Filmi çektirdiğim yer dışarıdan filmi koyup ısıttı filmi ve o şekilde şablonu çıkartıp uygulamayı yaptı. Biri cam filmi mi dedi Abi tekrar hayırlı olsun güle güle kullan maşallah 4 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 25 Nisan 2017 Paylaş 25 Nisan 2017 1 dakika önce, Mustafa Karaaslan yazdı: Biri cam filmi mi dedi Abi tekrar hayırlı olsun güle güle kullan maşallah BP de mi yıkıyorsun sen arabayı Sağolasın kardeşim senin kulaklarını çınlattık Tabi babanında 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 25 Nisan 2017 Paylaş 25 Nisan 2017 BP de mi yıkıyorsun sen arabayı [emoji4] Sağolasın kardeşim senin kulaklarını çınlattık [emoji4] Tabi babanında [emoji4] Aynen öyle abi Bp temiz oluyor hemde bişey lazım olunca marketinde herşey bulunuyor Figo abi iyidir biraz tok esnaftır ama işinin en iyisidir [emoji1474] 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 25 Nisan 2017 Paylaş 25 Nisan 2017 19 dakika önce, Mustafa Karaaslan yazdı: Aynen öyle abi Bp temiz oluyor hemde bişey lazım olunca marketinde herşey bulunuyor Figo abi iyidir biraz tok esnaftır ama işinin en iyisidir Yıkayan adamı beğenmiyorum ben ben Gulf de kendim alıp tabancayı yıkıyorum kafa rahat sıra bekleyen yok acele ettiren yok 2 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 26 Nisan 2017 Paylaş 26 Nisan 2017 İki kere köpüklenip durulandik. [emoji4] 3 Yorum bağlantısı
Erol Yapıcı 26 Nisan 2017 Paylaş 26 Nisan 2017 Gönderiyosunuz böyle mesajları, sonra altmış yaşında adamlar gaza gelip parlatmaya çalışıyo kendileri gibi buruşuk arabalarını üç gündür. Yapmayın böyle şeyler yaaa! 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Nisan 2017 Paylaş 26 Nisan 2017 Gönderiyosunuz böyle mesajları, sonra altmış yaşında adamlar gaza gelip parlatmaya çalışıyo kendileri gibi buruşuk arabalarını üç gündür. Yapmayın böyle şeyler yaaa!Erol bey, dövelim dimi arkadaşları polisaj makinası ile. Evet evet dövelim 1 Yorum bağlantısı
Erol Yapıcı 26 Nisan 2017 Paylaş 26 Nisan 2017 21 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Erol bey, dövelim dimi arkadaşları polisaj makinası ile. Evet evet dövelim Yok ya, kıyamam ben onlara. Ellerinden polisaj makinalarını alalım yeter. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Nisan 2017 Paylaş 26 Nisan 2017 Daha beter yapalım. Arabalarımızı parlatsınlar, bizde karşılarına geçip çay içelim 1 Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 26 Nisan 2017 Paylaş 26 Nisan 2017 Çıkma tavan lambasını bulunca hemen işe koyuldum. 4 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 27 Nisan 2017 Paylaş 27 Nisan 2017 Camlar filmlendi. Dün kızımın elleriyle güneşi engellemeye çalıştığını görünce içim yandı. Bugün hemen gidip taktırdım. Ama araba biraz kirli [emoji3] 8 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 27 Nisan 2017 Paylaş 27 Nisan 2017 Ne kadara mâl oldu Murat beyİki yere fiyat ve kalite sordum. İkiside aynı fiyat verdiler aynı ürün için. Orta kalite film 180 Tl'ye yaptırdım.Ama araçta film yoktu. Eğer eski filmin sökülmesi gerekiyorsa farklı fiyat veriyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts