Ahmet İhsan Akşen 28 Mart 2017 Paylaş 28 Mart 2017 Yazlıklara geçtim bende.Direksiyon sertleşti ve yol sesi arttı, 2014 Ekim de takmışim ve 30K km olmuş, son sezonu artık sanırım. Yorum bağlantısı
Başar Mert 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 Bende arabam için ne yaptım. Hiç yoktu gittim aldım geldim @Ertan Çabuk abimden sağolsun 5dkda hallettik herşeyi wakkasın yeni konusunu açıp devam edebiliriz.:) 3 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 Bende arabam için ne yaptım. Hiç yoktu gittim aldım geldim [emoji4][mention=45083]Ertan Çabuk[/mention] abimden sağolsun 5dkda hallettik herşeyi wakkasın yeni konusunu açıp devam edebiliriz. Başar hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güle güle kullan kardeşim. Yeni konuyu bekliyoruz, aileden birinde kalması çok iyi oldu D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 Sattım [emoji22] Ayrılık zor oldu ama alan gencin heyecanını ve sevincini görünce üzüntüm hafifledi. 6 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 Sattım [emoji22] Ayrılık zor oldu ama alan gencin heyecanını ve sevincini görünce üzüntüm hafifledi. Toprağım hayırlı uğurlu olsun, tamponları alaydın benim için[emoji12] 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 Toprağım hayırlı uğurlu olsun, tamponları alaydın benim için[emoji12] Toprağım çok teşekkür ettim Allah razı olsun. Burada buluruz sana gelirsen bu tarafa. [emoji12]Şimdi bakkala markete gitmelik, oynamalık focus 1 alıcam kısmetse. Diğer plan daha sonra inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 Toprağım çok teşekkür ettim Allah razı olsun. Burada buluruz sana gelirsen bu tarafa. [emoji12]Şimdi bakkala markete gitmelik, oynamalık focus 1 alıcam kısmetse. Diğer plan daha sonra inşallah. O taraf az bi yakın olsa [emoji16][emoji16][emoji16]Kaç km ki orası? 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 Fazla bir şey değil. 1300 km. Git gel 2600km çok toprağım, zaten yurtdışına çıkmak memur adama şu an dert[emoji16] [emoji16] [emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Özkan 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 Git gel 2600km çok toprağım, zaten yurtdışına çıkmak memur adama şu an dert[emoji16] [emoji16] [emoji16] Kısmet toprağım [emoji16]O da olur bir gün inşallah [emoji3][emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 Kısmet toprağım [emoji16]O da olur bir gün inşallah [emoji3][emoji3]İnşallah 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 6 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Yazlık moda geçiş yaptık Yazlık teker yok 3 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 Eskiyen vites körüğünü aliexpressten aldığım ile değiştirdim. 3 Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 Yazlık moda geçiş yaptık Abi, film diyor araba ısrarla. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 Abi, film diyor araba ısrarla.Yok canım ne Gerek var şimdi film eİlla gireceksiniz dimi kanıma bir sürü masraf açacaksınız başıma mümkünse bir ara görüşmeyelim Yorum bağlantısı
Erdal Aydın 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 Yok canım ne Gerek var şimdi film eİlla gireceksiniz dimi kanıma bir sürü masraf açacaksınız başıma mümkünse bir ara görüşmeyelimBir sürü masraf değil abi cüzi bir masraf.1.si araban gözüne daha çekici gelecek,2.si yazın ısı izolasyonu sağlayacak, klimayı daha az kullanacaksın. Şu filmi bi cektirsen keşke daha evvel cektireydim demezsen gel yanımıza. [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 Bir sürü masraf değil abi cüzi bir masraf.1.si araban gözüne daha çekici gelecek,2.si yazın ısı izolasyonu sağlayacak, klimayı daha az kullanacaksın. Şu filmi bi cektirsen keşke daha evvel cektireydim demezsen gel yanımıza. [emoji4] Erdal eski arabalarında var di filim. filmli araba kullanmamış biri değilim nelere yarar bilirim ama polis amaçlarla ile uğraşmayı sevmiyorum Flim işine girersem sadece flim ile kalmaz tavan kaplama jant difizor on panjur offfff liste uzar gider Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 Yıkadım pakladım, yıkama kapağının ötekini de söktüm, içime sinmedi. 7 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 baktım baya toz toprak olmuş geçerken daldım benzinliğe su tutayım dedim, adamın biride yanımda, hemen aldı köpüğü aceleyle, ben kapacağım ya hani halbuki hiç sıkarmıyım ne idüğü belirsiz yağ sökücü boya eritici etkili o şeyi, ben paspasları silkeledim adam bastı köpüğü, sonra aldı fırçayı daldı arabaya, acıdım zavallı boyaya.... attım 1 lirayı tuttum suyu araba ayna, seramik üstü Sonax NPT onun üstüde BSD kaplı olunca anında gitti kirler, adam bakıyor yan yan, surat şaşkın, içinden adama bak demiştir, biz köpük+fırça+su anca, bu suyu tuttu yallah gazladım gittim, zaten suda kalmadı rüzgardan 3 Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 8 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı: çook hafif temizlemişsiniz belli işte şöyle bi kabasını aldık Yorum bağlantısı
Misafir 2 Nisan 2017 Paylaş 2 Nisan 2017 2 dakika önce, Sertaç Karginer yazdı: Sadece su tutulmuş belli arabalar aslında leş, fotolarda hdr var ya hep ondan Yorum bağlantısı
Recommended Posts