Görkem Karakaş 25 Şubat 2017 Paylaş 25 Şubat 2017 Arabayı yıkarken daha önce tanımadığım abiler geldi yıkamak için ufak ilçe görüyorduk ama muhabbetimiz yoktu, beraber yıkadık aramızda hoş bi sohbet geçti ve sonuçta bu fotoğraf çıktı.. 4 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 25 Şubat 2017 Paylaş 25 Şubat 2017 Detaylı bakım sorumlusu Buğra kardeşimizin tavsiye ettiği Fusso boya koruma ve çizik giderici malzemeyi aldım bugün, havalar düzelsin girişelim bakalım mondiye [emoji4] 6 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 25 Şubat 2017 Paylaş 25 Şubat 2017 (düzenlendi) Yıkadım cilaladım kendisini 25 Şubat 2017 tarihinde Sertaç Karginer tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2017 Paylaş 25 Şubat 2017 Güzelce yıkadım sabah yağmur yağacak mis [emoji23] Yorum bağlantısı
Arif Aykın 25 Şubat 2017 Paylaş 25 Şubat 2017 11 dakika önce, Samet Daz yazdı: Güzelce yıkadım sabah yağmur yağacak mis bende o hataya düşüyordum az kalsın hemen hava durumuna baktım gündüz iyiydi hava akşama kötüleşti şimdide yağmur yağıyor zaten safranboluya da yağıyordur muhtemelen. Yorum bağlantısı
Misafir 25 Şubat 2017 Paylaş 25 Şubat 2017 bende o hataya düşüyordum az kalsın [emoji4] hemen hava durumuna baktım gündüz iyiydi hava akşama kötüleşti şimdide yağmur yağıyor zaten safranboluya da yağıyordur muhtemelen. [emoji4] Artık sağlık olsun alıştım artık yıkadıktan sonra yağan yağmura mayısa kadar devam [emoji4] Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 28 Şubat 2017 Paylaş 28 Şubat 2017 Uzun zamandır üstünde olan Ankara'nın çamurunu indirdim detaylıca yıkadım. Akşam gezmesi bahanesi ile de Ankamall ın otoparkında bir güzel Sonax BSD cilamızı da uyguladım. 17 inc yazlık lastik ve jantlarımıza geçmek için sabırsızlandım. Bakalım 10-15 güne... [emoji24] 11 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 1 Mart 2017 Yazar Paylaş 1 Mart 2017 Arka amortisörler ve z rotlar değişmişti, ancak arkadan dımbırtı sesi gelip duruyordu, ustayı bagaja bindirdim şöööööööyle bir dolaştım Amortisör başı yönünü yahlış takmışlar. Ben ön amortisörlerde yön var olarak biliyordum ama arkalardada yön varmış öğrenmiş olduk. Sorun kalmadı. 3 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 1 Mart 2017 Paylaş 1 Mart 2017 Arka amortisörler ve z rotlar değişmişti, ancak arkadan dımbırtı sesi gelip duruyordu, ustayı bagaja bindirdim [emoji3] şöööööööyle bir dolaştım:seytan: Amortisör başı yönünü yahlış takmışlar. Ben ön amortisörlerde yön var olarak biliyordum ama arkalardada yön varmış öğrenmiş olduk. Sorun kalmadı.Geçmiş olsun Şef. Bende dün 4 Z rot değiştim hâlâ lok lımbır vb ses geliyo, küstüm attım kapıya... Nazara geldik yine ya Hayırlısı 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 1 Mart 2017 Yazar Paylaş 1 Mart 2017 Nereden geliyor ki . İyice bir baksaydın. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 1 Mart 2017 Paylaş 1 Mart 2017 Nereden geliyor ki . İyice bir baksaydın.Sol önden abi bi hendeğe düştüm ön komple değişti,ses azaldı ama hâlâ var... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Mart 2017 Paylaş 1 Mart 2017 On 24.02.2017 at 14:18, Harun Kocaçalışkan yazdı: Bak bu da mantıklı. Watt lı direnç alıp takayım ama tekrar sökmeye üşeniyorum. Hem böylece ledlerin ömrü de uzar biraz. Wattlı dirence gerek yok.. Ben ampul tutucu üstündeki hattı kesip, araya 1 wattlık direnç bağlamıştım.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mart 2017 Paylaş 1 Mart 2017 3 saat önce, Ömer Türkşanlı yazdı: 4 Z rot değiştim hâlâ lok lımbır vb ses geliyo sabah ilk çıkışta lokurtu fazla gün içinde sürdükçe azalıyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 1 Mart 2017 Paylaş 1 Mart 2017 sabah ilk çıkışta lokurtu fazla gün içinde sürdükçe azalıyor mu?Yok abi hep Aynı [emoji20] Yorum bağlantısı
İsa Acar 1 Mart 2017 Paylaş 1 Mart 2017 4 saat önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Sol önden abi bi hendeğe düştüm ön komple değişti,ses azaldı ama hâlâ var... Geçmiş olsun Ömer Bey... 4 saat önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Geçmiş olsun Şef. Bende dün 4 Z rot değiştim hâlâ lok lımbır vb ses geliyo, küstüm attım kapıya... Nazara geldik yine ya Hayırlısı Ama küsmek olmaz mondeoya 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Mart 2017 Paylaş 1 Mart 2017 Takoza hortumu koycaktin koymadın mi 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 1 Mart 2017 Paylaş 1 Mart 2017 Takoza hortumu koycaktin koymadın miOnu dün yaptık ama tatmin olmadım, bi de z rotlar değişti. Galiba psikolojik oldu, bu ara fazla takıntılıyım Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Mart 2017 Paylaş 1 Mart 2017 Yan sanayi takoz amortisör sert olunca çok eziliyor. Plastik yastığı çok sıkışınca esneyince takoz kulenin içinde çok oynuyor. Ben parçalamışim yan sanayi yeni takılani işte. Orijinal takınca kesti sesi 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 1 Mart 2017 Paylaş 1 Mart 2017 Yan sanayi takoz amortisör sert olunca çok eziliyor. Plastik yastığı çok sıkışınca esneyince takoz kulenin içinde çok oynuyor. Ben parçalamışim yan sanayi yeni takılani işte. Orijinal takınca kesti sesiYok sıkıntı yoktu baktık ama artık para yok beklesin Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Mart 2017 Yazar Paylaş 2 Mart 2017 Sen taktımmı takarsın bilirim arkadaş 1 Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 2 Mart 2017 Paylaş 2 Mart 2017 Yazlıkları taktım sıkıldım artık bakımda yaptırdık boşluğu bulunca miss 7 Yorum bağlantısı
Recommended Posts