Serkan Karadağ 21 Şubat 2017 Paylaş 21 Şubat 2017 Şimdi, Okan Tansel yazdı: Yenisini aldım huhaaaaaaaaaaaaa tirim can Ne zaman sattın ne zaman aldın Abi. Hangisini sattın hangisini aldım. Kafamda deli sorular. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 21 Şubat 2017 Paylaş 21 Şubat 2017 Bir saat önce, Serkan Karadağ yazdı: Ne zaman sattın ne zaman aldın Abi. Hangisini sattın hangisini aldım. Kafamda deli sorular. Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 21 Şubat 2017 Paylaş 21 Şubat 2017 kaç para verdin abi bide ürünün linkini atabilir misin?129tl idi ama n11de kalmadı sanırım... 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 21 Şubat 2017 Paylaş 21 Şubat 2017 Yıkadım [emoji41]Uyku vakti [emoji5]Ayna altını ledledim :ÖncesiSonrası 5 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 21 Şubat 2017 Yazar Paylaş 21 Şubat 2017 Ön fren dıskleri değişti. Delphı marka taktık, arka amortisörler değiştirildi... fren bakımları yapıldı...... 3 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 21 Şubat 2017 Paylaş 21 Şubat 2017 Aliden aldığım krom far anahtarım ve park telefonluğunu taktım. 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 21 Şubat 2017 Paylaş 21 Şubat 2017 Metresi 4 tl den 2.5 metre krom çıta aldim arka tampon alt kismina taktim. Guzel oldu ama ne kadar dayanir bilmiyorum. Biraz dandik bir seye benziyor. 3 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 22 Şubat 2017 Paylaş 22 Şubat 2017 Amerikan parkı kapatmayı unutup muayene gittim, araç muayeneden geçti Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 22 Şubat 2017 Paylaş 22 Şubat 2017 1 saat önce, Haluk Şentürk yazdı: Amerikan parkı kapatmayı unutup muayene gittim, araç muayeneden geçti Benim araba da gecmisti. Ama hafif kusur demisler. Ben de parklari gunduz ledine cevirmeye karar verdim. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 22 Şubat 2017 Paylaş 22 Şubat 2017 5 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: Benim araba da gecmisti. Ama hafif kusur demisler. Ben de parklari gunduz ledine cevirmeye karar verdim. Araç içeri girerken dörtlüleri yaktılar , çıkana kadar da söndürmediler.zaten aydınlık olduğu için far sensörü de devreye girmedi .yırttık yani.hiç fark edilmedi. 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 22 Şubat 2017 Paylaş 22 Şubat 2017 Araç içeri girerken dörtlüleri yaktılar , çıkana kadar da söndürmediler.zaten aydınlık olduğu için far sensörü de devreye girmedi .yırttık yani.hiç fark edilmedi.[emoji3]Şanslıymıssiniz. Bizimde parklar turuncu. Hafif kusur dahi verilmedi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Şubat 2017 Paylaş 22 Şubat 2017 Yağını ve filtrelerini değiştirdim. 5 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 22 Şubat 2017 Paylaş 22 Şubat 2017 Yağını ve filtrelerini değiştirdim. Hayırlı olsun abi güle güle kullan 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Şubat 2017 Paylaş 22 Şubat 2017 Ne zamandır aklımda olan spor yayları taktirdim sürüngenler grubuna girdik. Düşündüğüm den daha da indi. Virajlarda inanilmaz fark etti.Önceki hali Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 23 Şubat 2017 Paylaş 23 Şubat 2017 @Ömer Türkşanlı Arkadasimizda gorup kiskandigim ve hemen siparis ettigim led plaka aydinlatmalarini taktim. 17 gunde geldi aliexpressten. 3 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 23 Şubat 2017 Paylaş 23 Şubat 2017 [mention=54493]Ömer Türkşanlı[/mention] Arkadasimizda gorup kiskandigim ve hemen siparis ettigim led plaka aydinlatmalarini taktim. 17 gunde geldi aliexpressten. Kazasız belasız çok iyi olmuşlar. Benim gelenler arızalı ve hatalı çıktı, paramı aldım, tekrar sipariş verdim yoldalar. Bir de arızalı çıktı diye gaza geldim Philipslere para verdim daha takamadım. Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 24 Şubat 2017 Paylaş 24 Şubat 2017 8 saat önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Kazasız belasız çok iyi olmuşlar. Benim gelenler arızalı ve hatalı çıktı, paramı aldım, tekrar sipariş verdim yoldalar. Bir de arızalı çıktı diye gaza geldim Philipslere para verdim daha takamadım. Güle güle kullanın Bana biraz parlak geldi yarisina bant kapatacagim. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 24 Şubat 2017 Paylaş 24 Şubat 2017 Bana biraz parlak geldi yarisina bant kapatacagim.Emmi direnç ile kısmıştı, kısabilirsiniz sizde.. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 24 Şubat 2017 Paylaş 24 Şubat 2017 Bir saat önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Emmi direnç ile kısmıştı, kısabilirsiniz sizde.. Bak bu da mantıklı. Watt lı direnç alıp takayım ama tekrar sökmeye üşeniyorum. Hem böylece ledlerin ömrü de uzar biraz. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 25 Şubat 2017 Paylaş 25 Şubat 2017 Philips ledler ile Aliden bu sefer düzgün kalitede aldığım (renklere dikkat etmemişim bu seferde) Ledler ile arkayı şenlendirdik. Link : 4pcs/lot S25 P21W 1156 BA15S BAU15S 1157 BAY15D BAZ15D 5630 33SMD 5730 LED high power led Car Auto led bulb light 33led DC 12http://s.aliexpress.com/bqmmq6VR (from AliExpress Android)Önceden alıp beğenmediğim ledi geri sis ile değiştim, ürün kaliteli fiyat performans ürünü. Philipslerin kırmızı olduğunu unuttuğum için ton farkı yaşadım, sökmeye üşendim kaldı artık öyle.Philipsler az torpülenmek istiyor üst çaprazda kalanı törpüledim, mis gibi oldu. Bu arada beyazlara nasıl bi çözüm yapsam kırmızı ışık alabiliriz. Folyo vs sarsam ısıdan erir, oje yapsam akar ısıdan! Tşkler. Bu arada dış ısı sensörü kopmuştu,far yıkama pompası sökülürken, Aliden sipariş vermiştim o da geldi. Burada yan sanayiisine 65tl istediler vermek istemedim. AMBIENT OUTDOOR AIR TEMPERATURE SENSOR FOR FORD SIERRA FIESTA MONDEO Transit FOCUS Mk 2 3 S-Max FIESTA Galaxy C-MAX 6PT004741-06http://s.aliexpress.com/QzqaUjmI (from AliExpress Android)Bu arada bizim kopanı da lehim ile çözdük çalışıyor ama 2 -3 C oynama yapıyor... 4 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 25 Şubat 2017 Paylaş 25 Şubat 2017 15 dakika önce, Ömer Türkşanlı yazdı: Philips ledler ile Aliden bu sefer düzgün kalitede aldığım (renklere dikkat etmemişim bu seferde) Ledler ile arkayı şenlendirdik. Link : 4pcs/lot S25 P21W 1156 BA15S BAU15S 1157 BAY15D BAZ15D 5630 33SMD 5730 LED high power led Car Auto led bulb light 33led DC 12http://s.aliexpress.com/bqmmq6VR (from AliExpress Android) Önceden alıp beğenmediğim ledi geri sis ile değiştim, ürün kaliteli fiyat performans ürünü. Philipslerin kırmızı olduğunu unuttuğum için ton farkı yaşadım, sökmeye üşendim kaldı artık öyle. Philipsler az torpülenmek istiyor üst çaprazda kalanı törpüledim, mis gibi oldu. Bu arada beyazlara nasıl bi çözüm yapsam kırmızı ışık alabiliriz. Folyo vs sarsam ısıdan erir, oje yapsam akar ısıdan! Tşkler. Bu arada dış ısı sensörü kopmuştu,far yıkama pompası sökülürken, Aliden sipariş vermiştim o da geldi. Burada yan sanayiisine 65tl istediler vermek istemedim. AMBIENT OUTDOOR AIR TEMPERATURE SENSOR FOR FORD SIERRA FIESTA MONDEO Transit FOCUS Mk 2 3 S-Max FIESTA Galaxy C-MAX 6PT004741-06http://s.aliexpress.com/QzqaUjmI (from AliExpress Android) Bu arada bizim kopanı da lehim ile çözdük çalışıyor ama 2 -3 C oynama yapıyor... Benim dis isi sensoru de hatali gosteriyor. yeri tam olarak nerde? 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 25 Şubat 2017 Paylaş 25 Şubat 2017 Benim dis isi sensoru de hatali gosteriyor. yeri tam olarak nerde?Sağ önde cam suyu deposu altı ön sis farına doğru, yere yatmak lazım ya da kriko ile sağdan kaldırmak Sökmesi vs basit. 2 Yorum bağlantısı
Arif Aykın 25 Şubat 2017 Paylaş 25 Şubat 2017 (düzenlendi) 02.01.2017 tarihinde takılan atiker microfast modeli ni her ne kadar takmayın dememe rağmen takan ve motor arıza lambası yaktıran sistemi söktürüp atiker gold sistem montajı yaptırdık ve eksilen yağımızı castrol magnatec 10W/40 A3/B4 yağ takviyesini yapmış olduk 25 Şubat 2017 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts