Misafir 4 Şubat 2017 Paylaş 4 Şubat 2017 Bir saat önce, Erol Eser yazdı: Depoyu fullendim. Adam business Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2017 Paylaş 4 Şubat 2017 Adam business Senin tanusu bana versen ozaman bizinıs oluruz... [emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2017 Paylaş 4 Şubat 2017 Bir saat önce, Erol Eser yazdı: Senin tanusu bana versen ozaman bizinıs oluruz... [emoji6] Sana kurban olsun, istediğin zaman gel al. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2017 Paylaş 4 Şubat 2017 Sana kurban olsun, istediğin zaman gel al.Mart ta gelecem ancak test sürüşü yaparız . [emoji23] Bizim öyle kapalı garajımızda branda lı saklama durumumuz yok. Yazık ederiz arabaya... [emoji17] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2017 Paylaş 4 Şubat 2017 Bir saat önce, Erol Eser yazdı: Mart ta gelecem ancak test sürüşü yaparız . [emoji23] Bizim öyle kapalı garajımızda branda lı saklama durumumuz yok. Yazık ederiz arabaya... [emoji17] Beklerim gardaşım Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 4 Şubat 2017 Paylaş 4 Şubat 2017 2 ay sonra yıkandık. Yıkamacı arkamdan sovdu saniyorum. Cok ugrasmislar temizleyecegiz diye. Ben de fazladan biraz para verdim. Bosch Aerotwin silecek almistim onlari taktim.Sofor tarafina 55 mm taktim ama soktugum silecek en az 70 mm idi. Yarin da her yeri würth silikon spreye bogacagim. 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 4 Şubat 2017 Paylaş 4 Şubat 2017 2 ay sonra yıkandık. Yıkamacı arkamdan sovdu saniyorum. Cok ugrasmislar temizleyecegiz diye. Ben de fazladan biraz para verdim. Bosch Aerotwin silecek almistim onlari taktim.Sofor tarafina 55 mm taktim ama soktugum silecek en az 70 mm idi. Yarin da her yeri würth silikon spreye bogacagim. Darısı benim başıma inşallah, bende iyi bir temizlik yapacağım ama kendim yapmam lâzım. Güle güle kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 4 Şubat 2017 Paylaş 4 Şubat 2017 Depoyu fullendim.Zengin abi saati bana hediye etsene [emoji13] Yorum bağlantısı
Erdem Dertsiz 4 Şubat 2017 Paylaş 4 Şubat 2017 İstanbul 'dan Bursa 'ya dogru yola çıktığımdan depoyu doldurdum. hazır benzincideyken dıştan yıkadım. cam suyu ışıgı yanınca cam suyu aldım. 3 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 4 Şubat 2017 Paylaş 4 Şubat 2017 On 02.02.2017 at 15:25, Okan Tansel yazdı: Teşekkür ederim Ömer Aa gitti mi Okan Abi, hayırlı olsun... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 Zengin abi saati bana hediye etsene [emoji13] Vereyim. yalnız Üzerinde soyismim yazıyor. [emoji23] Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 5 Şubat 2017 Paylaş 5 Şubat 2017 Direksiyon kaplama kapakları boyandı takıldı 3.fren lambasını led ampüller ile değiştirmek istedim ama ledler sığmadı, çalışmayan halojenleri değiştirip taktım şimdilik... Sığmayan ledler 8 Yorum bağlantısı
Hüseyin Maviş 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 Bugün sağ olsun sevgili yöneticimiz Mehmet Özyürek kaskomun bittiğini hatırlattı ve yeniledik. Yorum bağlantısı
Enes Ayan 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 Termostat değişti 270 lira parça 80 lira işçilik toplamda 350 lira detaylar kounda : http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/288823-focus-2-isıtma-sorunu/ Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 Bugün de Aliden gelen arka plaka ledlerini taktım... Soldaki led sağdaki Oem. Soldaki led ortaki oem sağdaki oeme kötü led takılı hali. Not:Gün ışığında öğlen vakti çekilmiştir. 5 Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 Yıkandı paklandı bsdlendi ve istihbarata bırakıldı[emoji4] 4 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 Bir saat önce, Çağlar Bayur yazdı: Kardeş kardeşe sohbetteler Küsmüş bunlar birbirine. Yan yana gelmeleri gerek Bu arada maşallah diyelim Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 6 saat önce, Yasin Şahin yazdı: muayenesini yaptırdık sorunsuz geçti Araba değil de sen baya sorun yaşadın Sanki Yorum bağlantısı
Arif Aykın 8 Şubat 2017 Paylaş 8 Şubat 2017 (düzenlendi) Bizim koçun karnı acıkmış fulleyelim dedik süre dolmadan 2. Kez faydalandık 75 tl ye 50 tl http://i.hizliresim.com/LZ91r0.png bazen telefondan yaptığım fotoğraf yüklemeler görünüyor bazıları adres çıkartıyor 8 Şubat 2017 tarihinde Arif Aykın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 11 Şubat 2017 Yazar Paylaş 11 Şubat 2017 Malumunuz arabada kılıf sevmeyen tiplerdenim.Akşam saat 17,30 da kılıf sökme operasyonuna giriştim. Orjinal döşemeleri görünce aman allahım dedim. Bunca yıldır araba aldım sattım ama inanın böylesine kirli bir döşeme görmedim. Arabayı insan kullanmamış belli.Utancımdan fotoğraf bile çekemedim. Eve çıkıp lif sünger ve koltuk temizleyici LUK deterjan ile sihirli bir karışım hazırlayıp yüklendim koltuklara. Sabah el feneri ile arabanın koltuklarına baktım camlar komple buğulanmıştı. Ama ilk izlenimlerim biraccık temizlenmiş olması. Bu gün güneşi biraz görsün bakalım belli olur. Ama bin tur daha geçeceğiz artık havalar iyileşince. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts