Misafir 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 Offf fena. Gardaş toplayıcımısın sen nereden geliyor bu bolluk .sizin orada bedavamı bunlar hele bi de bakıyım.[emoji3]Rahatlık dürter bizi Aga. İlla uğraşacağım. Bedava vermiiiler keşke bedava verseler... [emoji48] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 2 dakika önce, Erol Eser yazdı: Rahatlık dürter bizi Aga. İlla uğraşacağım. Bedava vermiiiler keşke bedava verseler... [emoji48] Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 Hepsi buradadan aldığım havuzlu paspaslarım geldi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 (düzenlendi) Bizi yağmur Çamur kar etkilemez Alaska'dan selamlar [emoji4][emoji23][emoji23][emoji23] @Erkan Dikici @Eray Turan 28 Ocak 2017 tarihinde Yasin Şahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selim Kaya 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 53 dakika önce, Mustafa Karaaslan yazdı: Hepsi buradadan aldığım havuzlu paspaslarım geldi Güle güle kullanın. Sanki kıyılarda biraz açıklık mı kalmış, yoksa fotoğraflardan mı öyle görünüyor? İlk yardım malzemesi de gözden kaçmadı 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 1 saat önce, Recep Selim Kaya yazdı: Güle güle kullanın. Sanki kıyılarda biraz açıklık mı kalmış, yoksa fotoğraflardan mı öyle görünüyor? İlk yardım malzemesi de gözden kaçmadı Abi sanırım fotoğraflardan kaynaklı tam oturdu paspaslar. İlk yardım malzemesi sadece tedbir amaçlı kullanmak nasip olmasın inşallah. 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 Bugün çok sevdiğim bir abimin hediyesi geldi ve hemen yerleştirdik kendisine çok teşekkür ederim http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/241999-Tekno-Paket-Focus--78Sd416 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 2 dakika önce, Samet Daz yazdı: Bugün çok sevdiğim bir abimin hediyesi geldi ve hemen yerleştirdik kendisine çok teşekkür ederimhttp://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/241999-Tekno-Paket-Focus--78Sd416 Güle güle kullan ne güzel abiler var öyle Yorum bağlantısı
Arif Aykın 28 Ocak 2017 Paylaş 28 Ocak 2017 Aracıma geçen hafta alıpta bu hafta yapmak nasip oldu Eski hali Yeni hali Eski ve Yeni hali ikisi arasındaki fark Havaların soğuk olmasından kaynaklı ve yeni olduğundan kapılarda zorlanma mevcut ama alışacaktır. İlk izlenimler mükemmel ses yalıtımı ve kapıyı acıp kapatırken tok ses vermesi insanın hoşuna gidiyor. Motor üstü filtre kapağının takoz plastiği kırılmış artık hangi bakım esnasında kırdılar bilmiyorum araç çalışırken sıkıntı yok 1. ve 2. viteste titreme esnasında traktör gibi ses çıkartıyordu motor kaldırma demirine çarpıp titreşim yaptırıyordu. Kırılan plastik yerine sert plastik parça bulup kaportacımla beraber plastik kaynak yaptık ve tık ses kalmadı allaha çok şükür 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 29 Ocak 2017 Paylaş 29 Ocak 2017 Abi sanırım fotoğraflardan kaynaklı tam oturdu paspaslar. İlk yardım malzemesi sadece tedbir amaçlı kullanmak nasip olmasın inşallah. İlkyardım önemli, bilmek daha da önemli [emoji23] [emoji41] [emoji601] 1 Yorum bağlantısı
Enver Çatak 29 Ocak 2017 Paylaş 29 Ocak 2017 Ateşleme sistemi (bobin, kablo, buji) sıfırlandı. Üçü de orijinal, 200 TL tuttu. Kendim değiştirdim. Aşağıda üzerinden çıkan NGK iridium LPG bujilerin yaklaşık 27.000 km sonraki hali, kurumlanmış, porselen kısmı paslanmış. Nedeni de zengin karışım sanırım. 50-60.000 km gider sanıyordum. 1 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 29 Ocak 2017 Paylaş 29 Ocak 2017 On 28.01.2017 at 22:47, Arif Aykın yazdı: Aracıma geçen hafta alıpta bu hafta yapmak nasip oldu Eski hali Yeni hali Eski ve Yeni hali ikisi arasındaki fark Havaların soğuk olmasından kaynaklı ve yeni olduğundan kapılarda zorlanma mevcut ama alışacaktır. İlk izlenimler mükemmel ses yalıtımı ve kapıyı acıp kapatırken tok ses vermesi insanın hoşuna gidiyor. Motor üstü filtre kapağının takoz plastiği kırılmış artık hangi bakım esnasında kırdılar bilmiyorum araç çalışırken sıkıntı yok 1. ve 2. viteste titreme esnasında traktör gibi ses çıkartıyordu motor kaldırma demirine çarpıp titreşim yaptırıyordu. Kırılan plastik yerine sert plastik parça bulup kaportacımla beraber plastik kaynak yaptık ve tık ses kalmadı allaha çok şükür Fitilleri nereden kaç TL ye aldınız? Yorum bağlantısı
Arif Aykın 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 N11den aldım 110 tl 12 tl de kargo tuttu Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 Cuma günü, Cilamanyağının yanında az çok bizimde güzel görünmemiz için -5 C° derece havada yıkadım, pakladım, cilaldım... Sonra depoyu fulledim. :zenginsmayli: Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 Nasio etkisi devam demi keremim.boncuk boncuk Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 13 dakika önce, Okan Tansel yazdı: Nasio etkisi devam demi keremim.boncuk boncuk Aynen abi. Hemen hemen her yıkamada Sonax Bsd de kullanıyorum. Miss. Ha bu arada Bsd soğukta donmuş, sanırım bozulmuş. Koyu kıvamda bir boza gibi olmuş. Arkadaşın biri soğukta bozulur eve al demişti de dinlememiştim. Dibinde az vardı bereket. Yorum bağlantısı
Alper Başdemir 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 Yağ bakımı geldi, onunla birlikte biten ön fren balatalarımız değişti. Parçaları fiestadan ucuz olması yüz güldürdü 2 Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 Hafta sonu 90.000 bakım yapıldı; -yağ -yağ filtresi -hava filtresi -mazot filtresi -polen karbon filtre bir ara konusunu açtığım silkeleme problemi maf sensörleri temizliğiyle ve mazot filtresi değişimi ile şuan ortadan kalktı, ayrıca ön düzen sesleri ile ilgilide yapılan kontrollerde amartisör ve ön düzün parçalarında sıkıntı olmadığı, sesin direksiyon kutusundan kaynaklandığı tespit edildi, onarım sürecini daha sonraya bıraktık, ilk defa özel servis tecrübesini yaşadık memnun kaldık:) toplamda 320 TL (Servisten aldığım fiyat 650 tl idi ) Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 5 saat önce, Kerem Minaz yazdı: Aynen abi. Hemen hemen her yıkamada Sonax Bsd de kullanıyorum. Miss. Ha bu arada Bsd soğukta donmuş, sanırım bozulmuş. Koyu kıvamda bir boza gibi olmuş. Arkadaşın biri soğukta bozulur eve al demişti de dinlememiştim. Dibinde az vardı bereket. Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 Bugün sağ arka teker bilyasi değişti.parca 170 TL (kutu SKF idi (?) ) İşçilik 50 TL.bir teker rulmanı değişmesi için 50 TL çok değil mi ? 30 TL ideal işçilik ücreti idi bence. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 3 saat önce, Ersin Özkaya yazdı: Bugün sağ arka teker bilyasi değişti.parca 170 TL (kutu SKF idi (?) ) İşçilik 50 TL.bir teker rulmanı değişmesi için 50 TL çok değil mi ? 30 TL ideal işçilik ücreti idi bence. Ben ön ikisini birden değiştim 120 TL parça 15 tl tornaci20 tl ustaya verdim Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 Bir saat önce, Samet Daz yazdı: Ben ön ikisini birden değiştim 120 TL parça 15 tl tornaci20 tl ustaya verdim Çok iyi kardeşim arka için torbaya ihtiyacta yok.50 TL aldı insafsız.isin Garibi devamlı gittiğim usta. Yorum bağlantısı
Fatih Taktak 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 Hafta sonu, Yağ, (Mobil 5-30) Yağ filtresi, Mazot filtresi, (orj. ford) Hava filtresi, (Bosh) Polen filtresi (Bosch) değişti. N11 den FZ rulman diye biryerden tüm filtreleri 135,00 TL ye, yağı da 65,00 TL ye aldım. + işçilik 50,00 TL = 240,00 TL ye hallettik. Bu arada mazot filtresi değiştikten sonra vakvak la havası alındı, marş bastık, 2-3 km yol gittim, evin önüne park ettim. Sabah marş basmadı. Aklıma direk mazot filtresi geldi. Değişim yaparken ilk marştan sonra stop etmiştim. 3-4 dk sonra marşı zor aldı ama önemsememiştim. Ustayı evin önüne çağırdım, geldi sağolsun bakındı biraz mazot filtresini eskisini taktık çalıştı makine. Hemen gönderdim çıkan filtreyi, yenisi geldi bir daha değiştik, yine bilerek hava vs aldıktan sonra 3-4 km yol yapıp stop edip 5-10 dk bekledim, biraz geç marş aldı ama çalıştı. Ustayı aradım havasını tam atamamış olabilir falan dedi. Yola çıkacam 45-50 km civarı sıkıntı olur mu dedim daha iyi olur havayı tam atar dedi. Bir daha da sıkıntı olmadı şimdilik. http://urun.n11.com/filtre-setleri/ford-focus-16-tdci-filtre-bakim-seti-2007-karbon-polen-P140245167?icid=990008_prudsys_productdetail_bysameseller Yorum bağlantısı
Barış Akkurt 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 Buğün aracımı servise bakıma soktum bütün bakımları yapıldı yıkandı Yen'i paspasları koyuldu tertemiz çıktı Yorum bağlantısı
Recommended Posts