İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Ahmed Bertan Gülsu
(düzenlendi)

Bugün arabama onun en sevdiği içecekten aldım. Hem de litresini 4.78 den. Yeter ki o mutlu olsun. Para hiç mühim değil. :fiuw:

tarihinde Ahmed Bertan Gülsu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir
10 saat önce, Ömer Türkşanlı yazdı:

Kesinlikle yaptır, marka vs bilmiyorum ucuz tiplerden, cam filminde kalite algısı bana ters geliyor biraz, çizilmez olsun kâfi.

Paspasları sormuştum ben :D Film geçen yıl yaptırdım arkadaş yakalanıp sökmüş. Yenileri için havaların ısınmasını bekliyorum bu sefer kendim yapmayı planlıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Ön hoparlörleri değiştirdim. Ses kalitesi belirgin şekilde iyileşti. Aliexpress'ten hoparlör bağlantı kablosu almıştım kalitesini çok beğendim. 

r6v9bN.jpg

l3R1gb.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Konsolu söktüm, çakmaklığın ampulünü değiştirdim. Yeni eklemeler geliyor.
b0822ea1a17d4d62c845f3cd8a6b6b72.jpg
fb30829714c1c6045d3141f58d08d799.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
19 saat önce, Oğuzhan Demir yazdı:

Paspasları sormuştum ben :D Film geçen yıl yaptırdım arkadaş yakalanıp sökmüş. Yenileri için havaların ısınmasını bekliyorum bu sefer kendim yapmayı planlıyorum.

L.Locker kullanıyorum ve çok memnunum. Kendi aracım için aldığımın kalıbı tam. N11'den almıştım. İndirim ile 103liraya gelmişti. Bence 130liraya da değer.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı
Paspasları sormuştum ben [emoji3] Film geçen yıl yaptırdım arkadaş yakalanıp sökmüş. Yenileri için havaların ısınmasını bekliyorum bu sefer kendim yapmayı planlıyorum.

Paspaslar 3d değil olsa olsa 2.5d olamaz bile tavsiye etmem asla ama acil ihtiyaç vardı devam etcez
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir
1 saat önce, Mustafa Arıkan yazdı:

L.Locker kullanıyorum ve çok memnunum. Kendi aracım için aldığımın kalıbı tam. N11'den almıştım. İndirim ile 103liraya gelmişti. Bence 130liraya da değer.

Bende bu markaya bakınıyorum. Yorum için çok teşekkürler.

Şimdi, Ömer Türkşanlı yazdı:

Paspaslar 3d değil olsa olsa 2.5d olamaz bile tavsiye etmem asla ama acil ihtiyaç vardı devam etcez

Marka var mıydı sende?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
21 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı:

Ön hoparlörleri değiştirdim. Ses kalitesi belirgin şekilde iyileşti. Aliexpress'ten hoparlör bağlantı kablosu almıştım kalitesini çok beğendim. 

jbl leri nerden temin ettiniz

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
Şimdi, Çağlar Bayur yazdı:

jbl leri nerden temin ettiniz

Geçen ay amazon.de uzerinden almistim. Ben alirken 50 Euro idi. İndirimlerle falan çifti 110 tl'ye geldi kargo dahil. Monte edebilmek icin baglanti kablolarini bekliyordum. Bu arabaya yapacagim ses sistemi masrafi bu kadarla kalacak sanırım. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir
43 dakika önce, Ömer Türkşanlı yazdı:

n11'de Ford Mondeo 3D Paspas (Novline Marka)2001-2007 seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
http://urun.n11.com/3d-oto-paspas/ford-mondeo-3d-paspas-novline-marka2000-2007-P132792243
Ürün bu sözde L. Locker

Şimdi novline yazmışlar markasına. En iyisi görerek almak galiba. Zaten benim ki şirket aracı bu gün var yarın yok.

25 dakika önce, Haluk Şentürk yazdı:

bu ürüne yapılan yorumu okudunuz umarım

Yorumu yazan Ömer bey zaten :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Kolçak içine ve arka yolcular için usb şarj aparatı takıldı.
b947b18940458dc6bdee3ab74f07cfec.jpg
aa6ab5722796b530d7c51a5479dc0f28.jpg
9da1d384b0a9ae902f6adb25d89b3eb9.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Misafir

Bendeki geri vites ve fren ledlerini biraderin cmaxa kaptırınca yenilerini sipariş vermiştim 11.11 döneminde. Bugün elime ulaştı sonunda.
522739110b4e3f78f92fea1fe1e75ec9.jpg
1b4a17ea8cc851ab74f35fa5078120a2.jpg

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Yeni araba için olmazsa olmaz seramik kaplama yaptım çok yoruldum fakat sonuç olarak güzel olacak gibi bir süre sonra bir kat daha yapmayı düşünüyorum hayırlısıyla [emoji4]
fb009c25f9105f9295888fbdee2190fa.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı
bu ürüne yapılan yorumu okudunuz umarım

Evet okudum Hatta ben yazdım[emoji23]

Bende bugün cam filmi yaparken başıma gelen arka cam rezistansı sıkıntısını ve çalışmayan far yıkama işlerimi hallettim epey tuzlu tuttu, detaylar yakında

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Bugün 2017 yılı MTV 1.taksitini yatırdım 388 TL .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Liman

Lakır lukur seslerin kaynağı ön ve arka Z rotlarını değiştirdim. Arkaların alt somunlar kilitlenmiş, keserek zor çıkardım ama sonuç güzel oldu.

56 Chevrolet gibi geziyor şimdi :)

MTV 1.taksitini yatırdım 388 TL

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Mtv yattı . yarasın paşama :nazar:

4 adet araç satış sitesine ilan verildi deli deli kulakları küpeli huhaaaaaaaaaaa :D

Yorum bağlantısı
Ali Uymaz

Lastikler degisti Goodyear efficient grip performance siboplar degisti balans yapıldı rot ayari yapildi 

Yorum bağlantısı
Ahmet İlbasmış

Aracim focus 2.5 2009 model.bugun ayna alti led aydinlatma yaptim ancak bi sorum var.kabloyu aynadan iceriye aldim ancak kapidan ayak aydinlatmasina kablo gozukmeden nasil goturecem bilemedim.bu konuda bilgisi olan varsa yardimci olabilir mi ?

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...