İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Dolar zaten uçtu :) bi ara en övülen led kupon vs ile 23 dolarlara gelmişti, almadık hata edip. Bi de f2. 5 lardaki montaj durumu kafamı kurcalıyor :)

Sıcak silikon ile sabitlemek gerekiyor Ozan
Yorum bağlantısı

Sıcak silikon ile sabitlemek gerekiyor Ozan

O zaman güzel, tam ortada hizzalayıp yapıştırcaz. Tel falan deniyordu da, öyle sağlıklı olmaz gibi geliyordu bana
Yorum bağlantısı

O zaman güzel, tam ortada hizzalayıp yapıştırcaz. Tel falan deniyordu da, öyle sağlıklı olmaz gibi geliyordu bana

Tel Bizim arabada var cmax de var aslında tel sağlıklı olanı. Ampulü kitliyor yeri var çünkü. Sen aynen tam yerine getirip yapistirmalisin.
Yorum bağlantısı

Tel Bizim arabada var cmax de var aslında tel sağlıklı olanı. Ampulü kitliyor yeri var çünkü. Sen aynen tam yerine getirip yapistirmalisin.

Ya direk o telden bulucaz ya da yapıştırcaz. Fiestada d2s tutucusu da telliydi direk kitliyordu sağlam oluyordu
Yorum bağlantısı

Ya direk o telden bulucaz ya da yapıştırcaz. Fiestada d2s tutucusu da telliydi direk kitliyordu sağlam oluyordu

O tel sonradan nasıl olur bilmiyorum bendeki böyle

cd8d4aa5715041919f196f3dc9485b4a.jpg

Yorum bağlantısı

Isınma olmuyor merak etme ozan zaten uzun far Kaç kere açıp ne kadar kullanıyoruz. Ben ilk ledi focusa uyguladım ve Hakan abiler için 20 dk açıp yol aldım test ettim ısınma yok rahat ol ısıya dayanıklı silikon kullan çak geç

Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan

Sonradan zor biraz o hale getirmek. En iyisi silikon o halde. Isınıp bırakmaz herhalde?

Ozan farla beraber ucunda bir aparat gibi kapak geliyor onu far girişine sıkıştırıp üzerine hızlı yapıştırıcı veya silikon yapıyorsun yapılışı videoya almadım keşke alsaydım :( ama sen çözersin çok zor bir işlem değil. Rahat çalışmak istersen farı komple sökmeni tavsiye ederim.
Yorum bağlantısı

Ozan farla beraber ucunda bir aparat gibi kapak geliyor onu far girişine sıkıştırıp üzerine hızlı yapıştırıcı veya silikon yapıyorsun yapılışı videoya almadım keşke alsaydım :( ama sen çözersin çok zor bir işlem değil. Rahat çalışmak istersen farı komple sökmeni tavsiye ederim.

Farı komple söküp rahatça bakarak hallederim alınca :)

Bu arada link de alalım aldığınız, takibe alayım ben de :)

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Abi tutucu kısımları nasıl 3.5 da plaka aydınlatması için? Vidalı mı böyle tırnaklı mı?

Fotodan anlaşılıyor mu bilmiyorum ama dıştan vida görünmüyor .

3ba133d72078eb71528318ed84575b56.jpg

7d51cf991f6d359857319f582405c9d0.jpg

Yorum bağlantısı

Fotodan anlaşılıyor mu bilmiyorum ama dıştan vida görünmüyor .

]

Abi bunlar bayağı küçük görünüyor, nasıl bulunur buna göre bilemedim

Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Bugün polomun ilk modifiyesini yaptım daha öncede severek kullandığım havuz pas paslarımı kargodan teslim alır almaz yerleştirdim[emoji4]e1c5dd05b623c9f2a5701f783ccbd31f.jpg

• Beğen 8
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Bugün polomun ilk modifiyesini yaptım daha öncede severek kullandığım havuz pas paslarımı kargodan teslim alır almaz yerleştirdim[emoji4]

Güle güle kullanın, nereden aldınız ve kaça maloldu?
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Güle güle kullanın, nereden aldınız ve kaça maloldu?

Teşekkürler Hocam, hb den kargo dahil 139 tl ye mal oldu. Verilen paraya değen bir ürün daha önce fiestada 4 sene kullandım banamısın demedi :) yanlız alırken L.Locker marka olmasına dikkat edin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Teşekkürler Hocam, hb den kargo dahil 139 tl ye mal oldu. Verilen paraya değen bir ürün daha önce fiestada 4 sene kullandım banamısın demedi :) yanlız alırken L.Locker marka olmasına dikkat edin.

Teşekkürler, bakalım bir...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Yarın göz randevum var hele biraz görmeye başlayayım çok kötü girişeceğim kerataya  :D

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...