İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Harun Kocaçalışkan

İyi günler,

Fiestalarda da aynı boyut 5x7 inch hopalör kullanılıyor. Sizin aldığınız linki paylaşmıştınız sanırım buydu:

https://www.amazon.de/dp/B00MUKN6C2/ref=wl_it_dp_o_pd_S_ttl?_encoding=UTF8&colid=1O5RUA9FPP2X9&tag=_01-21&coliid=I2U5DZK9PJXOJ4&psc=1

"This item does not ship to Turkey." Yazıyor  siz sipariş verdiğinizde soracaktım aslında, direkt aldınız ve geldimi Türkiye adresinize?

Bende almayı istiyorum ama bu ibareden dolayı çekindim. 

Merhaba evet öyle yazıyor ancak gönderiyorlar. Ödeme ekranına kadar geliyorsanız alabiliyorsunuz.

Yalnız şöyle bir durumdan bahsedeyim ben alırken fiyatı 40 euro idi. Sonra birden 88 euroya çıktı şimdi yine 50 euroya inmiş.

Sepete eklediğinizde ise vergisi düşüyor. MERHABA indirim kodunu da kullanırsanız  32 euro'ya alabilirsiniz. Kargo da ücretsiz. Hatta ödemeyi axess kart ile yaparsanız 10 tl de puan kazanırsınız. 

https://www.axess.com.tr/axess/kampanya/8/402/yurtdisi-kampanyalari

Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

Merhaba evet öyle yazıyor ancak gönderiyorlar. Ödeme ekranına kadar geliyorsanız alabiliyorsunuz.

Yalnız şöyle bir durumdan bahsedeyim ben alırken fiyatı 40 euro idi. Sonra birden 88 euroya çıktı şimdi yine 50 euroya inmiş.

Sepete eklediğinizde ise vergisi düşüyor. MERHABA indirim kodunu da kullanırsanız  32 euro'ya alabilirsiniz. Kargo da ücretsiz. Hatta ödemeyi axess kart ile yaparsanız 10 tl de puan kazanırsınız. 

https://www.axess.com.tr/axess/kampanya/8/402/yurtdisi-kampanyalari

Çok teşekkürler hızlı dönüş için  :) 

Fotoğrafta alt kısımda işaretlediğim yeremi yazmam gerekiyor "MERHABA" kodunu? Apply'e tıklayınca bişey olmuyor. Bir önceki adımda 42$  ---- 32$ yazıyor sanırım düşüyor fiyat ama ödeme ekranında fiyat görünmüyor.

Jqq9zJ.png

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Kurulama, cila, wax bezi ve yeni araç kokusu [emoji4] aldım kendilerine

1bd4e5b19b4055a4a0d548cd7e1c5b2f.jpg

Ürünlerde indirim var 50 TL üzeri kargo ücretsiz

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan
(düzenlendi)

Çok teşekkürler hızlı dönüş için  :) 

Fotoğrafta alt kısımda işaretlediğim yeremi yazmam gerekiyor "MERHABA" kodunu? Apply'e tıklayınca bişey olmuyor. Bir önceki adımda 42$  ---- 32$ yazıyor sanırım düşüyor fiyat ama ödeme ekranında fiyat görünmüyor.

Jqq9zJ.png

Evet oraya yazacaksınız, buradan bir sonraki adımda size özeti ve ödeyeceğiniz fiyatı gösterecek zaten daha sonra satın alma butonu var. Ayrıca yukarıda use your 10 eur balance demiş yani uygulamış gibi görünüyor.

Bu ürüne kargo dahil 32 euro ödüyorsanız işlemler tamam demektir.

Ayrıca hatalı almaktan korkmayın hemen parayı çekmiyorlar. Ürün kargoya verilince para çekiliyor karttan. Kargoya verme süreleri genelde 1-2 günü bulur. O zamana kadar iptal edebilirsiniz.

tarihinde Harun Kocaçalışkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

Evet oraya yazacaksınız, buradan bir sonraki adımda size özeti ve ödeyeceğiniz fiyatı gösterecek zaten daha sonra satın alma butonu var. Ayrıca yukarıda use your 10 eur balance demiş yani uygulamış gibi görünüyor.

Bu ürüne kargo dahil 32 euro ödüyorsanız işlemler tamam demektir.

Ayrıca hatalı almaktan korkmayın hemen parayı çekmiyorlar. Ürün kargoya verilince para çekiliyor karttan. Kargoya verme süreleri genelde 1-2 günü bulur. O zamana kadar iptal edebilirsiniz.

Tekrar çok teşekkürler.. Sizden cevap beklerken ileriki adımları denedim 32 çekiliyor ama alımı tamamlamadım.

Sizin aldığınızda 40 euro iken son fiyat ne kadar ödeme yapmıştınız? Biraz daha beklesem fiyatı takip etsem mi diyorum  :biggrin:

Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan

Tekrar çok teşekkürler.. Sizden cevap beklerken ileriki adımları denedim 32 çekiliyor ama alımı tamamlamadım.

Sizin aldığınızda 40 euro iken son fiyat ne kadar ödeme yapmıştınız? Biraz daha beklesem fiyatı takip etsem mi diyorum  :biggrin:

Zannetmiyorum ineceğini. Ben 33 euro ödedim. İndirim kodu kullanmamıştım  :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Hava soguk benzin yarım deponun altına düşmesin diye benzin aldım. [emoji58]

Zengin adam benzin almış [emoji23] bu devirde ya altın ya benzin almak lazım zaten
Yorum bağlantısı

Zengin adam benzin almış [emoji23] bu devirde ya altın ya benzin almak lazım zaten

Elim titredi ama yapcek bişey Yok , ehtiyara iyi bakmam lazım, kolu felan kırılır mazallah[emoji58]
Yorum bağlantısı

Elim titredi ama yapcek bişey Yok , ehtiyara iyi bakmam lazım, kolu felan kırılır mazallah[emoji58]

O senin kuvvetli kollarından olmuş diyorlar [emoji23]
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...