İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Mustafa Yalçın

Eren pas pas koku durumu nasıl? Bir de debriyaj pedalı paspasa dokunuyormu? Selamlar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı

Eren pas pas koku durumu nasıl? Bir de debriyaj pedalı paspasa dokunuyormu? Selamlar

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Havalar soğuk olduğu için bir koku almadım. Araştırdığım kadarıyla bu marka da koku sorunu yaşayan hiç görmedim. Almadan önce bayağı bir forum vs. Araştırdım. Markayı google da aratırsanız yorumlara ulaşabilirsiniz. Pedalla ilgili de bir sorun yok, çok güzel düşünülmüş hatta o kısım. :)
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Cevap için teşekkürler.

Ben iki yıldır kullanıyorum koku sorunu yok diyebilirim üstelik kalıba bire bir oturduğu için kullanımıda çok keyifli oluyor[emoji4]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gencay Bengli

120 Bin bakımı yapıldı.

* 5w30 Mobil Super 3000 Fe x1 = 90 ₺

* Hava F

* Yağ F

* Polen F ( karbonlu )

* Bujiler değişti           Bu gruba da 75 ₺ verdim.

* Lpg Filtreleri değişti ve kışlık ayar yapıldı . 50 ₺

Total 215 ₺ ile  120bin bakımdan çıktık. 

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

2016 sonu itibarıyla hem bakım zamanı geldiği için hem de 3 yıllık garantisi bittiği için servis yoluna (Antalya Otokoç) düştük. Km gene dolmasa da yıldan dolayı bakımı yapıldı.

Standart bakımda yağ, yağ filtresi hava filtresi değişti. Normalde polen filtresi ve bujiler de değişecekti fakat gerek görülmediği için onlar değişmedi, nisan gibi değişecek.

Bakım: 313 lira

Powershift şimdiye kadar kusursuz çalışsa da fiestada ilk defa kullanıldığı için ne olur diyerek 19 aralıkta (pazartesi) biten garanti süresini 2 sene kadar uzattım. Garanti kapsamına sadece motor, şanzıman ve elektrikli aksam giriyormuş. %20 kadarını da müşteri olarak biz ödüyormuşuz. Diğer mekanik aksam, plastik aksam vesaire garanti kapsamına girmiyormuş.

Garanti uzatma: 608 lira

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/273981-2013-fiesta-16-powershift-titanium-x/?p=3104937

Yq4VdE.jpg

GP3GWN.jpg

zanyOO.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Murat Ayçiçek

Yazlık olan lastikleri sokturdum kışlık micnelin Alpin5 lastiklerimi taktırdım

Yorum bağlantısı

Neler yapmadım ki:)

Ön balata ve diskler değişti

Arka kampanalar temizlendi sil baştan ayarlandı. Benzin,polen,yağ,hava filtresi değişti.yağı değişti. Fren hidroliği değişti. Üst conta değişti. Velhasıl kelam 118.000 km de bir bakıma girdik. 1 sene rahatız :)

En sonda bir iç dış yıkattık kendilerini

Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen

AVGO SMART FORD FOCUS ANDROİD FULL TOUCH MULTİMEDYA NAVİGASYONUN MONTAJI TAMAM. TŞK.HEPSİBURDA:)

b7e7b2c62502856e2353e53974cd1f0a.jpg907533e3c1020df787053e7bc28a89b4.jpgd6a6e900e4c769bc7b5d98fb1184d058.jpgb2dcc16763027b91fdb33578353d4fbc.jpg79e4f00328ec7bc40588f78d9dd1a9ec.jpg

Cihaz gerçekten 10 numara, ses kalitesi özellikle, ayrıca dokunmatik cok hassas cep telefonları gibi.

• Beğen 10
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

AVGO SMART FORD FOCUS ANDROİD FULL TOUCH MULTİMEDYA NAVİGASYONUN MONTAJI TAMAM. TŞK.HEPSİBURDA:)

Cihaz gerçekten 10 numara, ses kalitesi özellikle, ayrıca dokunmatik cok hassas cep telefonları gibi.

siz de o şanslılardansınız ne güzel.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İnan Çınar
(düzenlendi)

Hatalı fiyat mı vardı, ne kaçırdım :)

Black friday indirimi vardı. Kimine zamanında ,kimine geç,kimine hiç şeklinde bir strateji izledi hb...

Edit: Burada yazar "Hiç " kelimesiyle Sani'den bahsetmektedir.

tarihinde İnan Çınar tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Fiyat neydi, şimdi ne kadar? Google da aradım sadece sahibinden de var 1999 lira

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...