İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Koray Demir

Hayir koray bey. Iyi lastikler her zaman onedir. Test videosu da mevcut. Yanlis bilgiye sahipsiniz maalesef.

Foruma bakın

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/245259-2-yeni-lasti%C4%9Fi-%C3%B6ne-miarkaya-m%C4%B1-takt%C4%B1rmal%C4%B1y%C4%B1m/

sani bey teşekkür ederim ilginiz için

Şu konuya bakın tüm sonuçlar arka yönünde

http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/245259-2-yeni-lasti%C4%9Fi-%C3%B6ne-miarkaya-m%C4%B1-takt%C4%B1rmal%C4%B1y%C4%B1m/

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

İsmail hocam cevaplamış iyi olanları yeni olanları önlere takmalısın. Yada lastikciden yardım almalısın [emoji6]

Pardon ben yanlış yazmışım aklımdan geçen arka ama on yazmışım [emoji4]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı

Kışın adrenalin yapmam diyen çekiş nere ise oraya sıfır tekeri takıp yürüsün. Yok arada ahlaksız kullanırım diyen iyileri arkaya taksın rampada can çekişirken aklı başına gelsin ( önden çekiş araç için)

Servet abi güzel bir noktaya değinmiş. Atraksiyon peşinde arkadaşlar arkaya takmalı. Ama ben sadece karda buzda pati çekmeyim zaten hız ve atraksiyon yapmıyorum diyenler çekiş nerede ise oraya takmalı...
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Kışın adrenalin yapmam diyen çekiş nere ise oraya sıfır tekeri takıp yürüsün. Yok arada ahlaksız kullanırım diyen iyileri arkaya taksın rampada can çekişirken aklı başına gelsin ( önden çekiş araç için)

Ilk ihtimalle viraj içi ani frenlemede veya zorunlu kaçışlarda sonuç ne olur adrenalin trafiğin kaçınılmaz unsuru.
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Servet abi güzel bir noktaya değinmiş. Atraksiyon peşinde arkadaşlar arkaya takmalı. Ama ben sadece karda buzda pati çekmeyim zaten hız ve atraksiyon yapmıyorum diyenler çekiş nerede ise oraya takmalı...

O zaman esp ye abs ye ihtiyac yok , arka tekerlere bitmis lastikler takilabilir [emoji12]

Biz atraksiyon yapcagimiz icin demiyoruz,sizin kontrolunuz disinda da gelisebilcek durumlar var trafikte ,hazir olmaktan guvenlikten bahsetiyoruz,virajda yada islak zeminde kaymaktansa yokuslarda patinaja kalmayi tercih ederim[emoji253]

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir
(düzenlendi)

Sutumuzu ictik, Pazartesiye hazirlik.

O nasıl süt öyle, bizim buralardan arsa alınır o paraya.. :)

tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi
Alıntı yaparken Fotoğrafları siliniz.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

O nasıl süt öyle, bizim buralardan arsa alınır o paraya.. :)

Degil mi [emoji23][emoji23][emoji23] Doymak bilmiyor canavar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ilk ihtimalle viraj içi ani frenlemede veya zorunlu kaçışlarda sonuç ne olur adrenalin trafiğin kaçınılmaz unsuru.

Defansif sürüş sahneye çıkıyor burada.
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

tamamı izlenebilir ama bu yeni lastik konusu için 4:18 den başlanabilir.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı
(düzenlendi)

Tesekkurler bu paylasim icin Serhat Bey,cok onemli bilgiler var

tarihinde İsmail Avcı tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

Tesekkurler bu paylasim icin Serhat Bey,cok onemli bilgiler var

3 sene önce fiestayı almamla başladı bu siteyle (teknoseyir/otoseyir) tanışmam. o zamandan beri can akbulut'un bilgi birikimine hayranım. gerçi son zamanlarda pek takip etmiyorum ama.  :rolleyes:

Yorum bağlantısı
Onur Çelebi

Geçen ay sağ far değişmişti bu ayda sol farı değiştirdim. Gözlerimiz kendine geldi. Sırada çinden sipariş ettiğim H4 Led ampuller var gelemediler bir türlü.

Er8qWz.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Periyodik 10bin bakimimizi yaptirdik

Yag

Yag filtresi

Polen f.

Benzin f.

Km 244000

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya

9e50c86ae1561e1f2cb3a70c39fd9cab.jpg

09f112ccc401ec8af8c4d06b12cc9709.jpg

d61d5bac1ea0d04fa82ae575f7ed86ec.jpg

36d2f6df3e25da01c3f6ee0fd1600a7d.jpg

Kis hazirliklarimiz tamam, kaucuk paspas alindi, temizlendi, ve serildi. Arkada da cit cit oldugu icin pas paslarim zaten sabit duruyor, cok cok sevdim, yazin bile kullanmayi dusunuyorum.

Aski kistirmali sistem, yazliklari yikadim, kuruttum, posete gecirip o kistirmali askiyla birlikte kaldirdim yaza da haziriz [emoji847]

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Kis hazirliklarimiz tamam, kaucuk paspas alindi, temizlendi, ve serildi. Arkada da cit cit oldugu icin pas paslarim zaten sabit duruyor, cok cok sevdim, yazin bile kullanmayi dusunuyorum.

Aski kistirmali sistem, yazliklari yikadim, kuruttum, posete gecirip o kistirmali askiyla birlikte kaldirdim yaza da haziriz [emoji847]

Plastik paspaslarin yokmuydu alirken ?

tarihinde Hakan Erken tarafından düzenlendi
Alıntı yaparken Fotoları silelim Doğuş.
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...