İçeriğe Yönlendir

Bugün Aracınız İçin Ne Yaptınız?

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Sağol Ozanım iptal edecektim son anda vazgeçtim :)

Tapatalk saçmaladı 4 defa gönderdi mesajımi yönetim silebilir mi acaba fazlalıkları :)

Bence hayırlı olsun mesajlarının hepsini sildir abi. Konu açtığında tekerrüre girecek :D

Hayırlı olsun bu arada :biggrin:

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Mondeomun vites topuzu için gri renkli kapak istemiştik Aliexpress'den dün geldi ve hemen taktım, ben beğendim [emoji4] İkinci resimde tabakta olanları görmeyin siz [emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]

cdd60901076522300c070d1c6ffa7196.jpg

fd1f0b037ca9a3518f37b84c11aa73d3.jpg

015a3d2961508d17efc5de796ccdd8a3.jpg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Erkan Tekin

Bu gün aracımızın bakımını yaptık.. Filtreler orjinal parçalar ile değiştirildi ve Castrol 5-30 yağ koyuldu.. Termostad keçesinden sızdırma yapıyormuş orjinali ile değişti.. geçen kış koydugum antifirz kırmızıdan turuncuya dönmüş yeniden antifiriz koyuldu.. ve ufak tefek eksikliklerimiz giderildi 350 tl verdik geldik :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Süleyman Aydemir

yarın kışlık lastik takıcam ultra grip8 2011 yılı üretim var birde 2014 pirelli snowcontrol lastik acaba hangisi yumuşaktır tarih önemlimi lütfen yardım

Yorum bağlantısı
Süleyman Aydemir

Kışlık lastiklerimizi taktık önlere Nokian arkalara Goodyear ultragrip ; yedek titanyum jantlarımız ile

5ccaaabbe256ed2283491cc9bb9efdf3.jpg

670ab53c34e5fd31622a2ceb2e508df8.jpg

0e4a0c9633008f81e302c2c41a02d457.jpg

3fb054df7b004951d68c52abf15b753e.jpg

Bir de Sonax bsd ile araç içi kokusunu değiştirmek için Yumoş lavanta sprey aldık ilk fırsatta deneme yapacağız.

b8ce56c2936146b20daa38bf0221bd72.jpg

kardeşim bende 2011 ultra grip 8 birde2014 pirelli snowcontrol var hangisi daha yuşaktır sence hangisini önlere takiim

Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Hangisi daha iyi durumdadir bilmiyorum ama hangisi iyiyse onu arkaya takin

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

kardeşim bende 2011 ultra grip 8 birde2014 pirelli snowcontrol var hangisi daha yuşaktır sence hangisini önlere takiim

İsmail hocam cevaplamış iyi olanları yeni olanları önlere takmalısın. Yada lastikciden yardım almalısın [emoji6]
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

İsmail hocam cevaplamış iyi olanları yeni olanları önlere takmalısın. Yada lastikciden yardım almalısın [emoji6]

[emoji50]
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Ters olmuş [emoji4] yeniler arkaya takılacak.
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Süleyman Aydemir

ismail beyciim araç önden çekişli son kararınız nedir

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

İyi lastikler arkaya takılıyor.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

iyi lastikler arkaya takılır derken heralde araç arkadan itişli olarak düşünülmüştür başka bir mantığa sığar yanı yokta

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Yeni alınan çift lastik arkaya takılmalı.

Hayir koray bey. Iyi lastikler her zaman onedir. Test videosu da mevcut. Yanlis bilgiye sahipsiniz maalesef.
Yorum bağlantısı
Süleyman Aydemir

sani bey teşekkür ederim ilginiz için

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Hayir koray bey. Iyi lastikler her zaman onedir. Test videosu da mevcut. Yanlis bilgiye sahipsiniz maalesef.

Araçlar arkadan savurmaya daha elverişli olduğu için arkaya takılmalı.
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Herkesten ozur diliyorum, karisiklik oldu. Iyiler arkaya. Cok cok pardon. Gundem yuzunden kafa karisti. Test videosunu da bulup yayınlayacağım.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
İsmail Avcı

Iddia ediyorum onden cekisli arabada da iyi lastikler arkaya takilir

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
(düzenlendi)

Kışın adrenalin yapmam diyen çekiş nere ise oraya sıfır tekeri takıp yürüsün. Yok arada ahlaksız kullanırım diyen iyileri arkaya taksın rampada can çekişirken aklı başına gelsin ( önden çekiş araç için)

tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...