Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Bursa OtoKoç'a gel, Boy boy teknik ADAMlar var bu mevzuda uzman. Bursa servisleri böyle demek abi. Ben Sedici aldığımda yetkili servise ekspertiz yaptırmıştım Bursa da. "Triger kayışı acil değişmeli" dediler. Eve geldim triger zincire dönmüş arabada... Yorum bağlantısı
Mustafa Liman 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Bursa servisleri böyle demek abi. Ben Sedici aldığımda yetkili servise ekspertiz yaptırmıştım Bursa da. "Triger kayışı acil değişmeli" dediler. Eve geldim triger zincire dönmüş arabada... Demek ki Edirne'ye kadar gitsen, doğrudan dişli kutusu olacak. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 2 sene daha kafamız rahat Allaha şükür Kendi yaptığım far ayarları ile geçtim. Hafif kusur Vs yazılmadı İlk kez far ayarindan gol yemedik [emoji16] Far kontrol cihazları elektroniktir ayarı tutturmak zordur sıfır araçlara hafif kusur veriyor helal olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Far kontrol cihazları elektroniktir ayarı tutturmak zordur sıfır araçlara hafif kusur veriyor helal olsun.Akşam far çizgisine göre yapmıştım bende şaşırdım Sağol Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Akşam far çizgisine göre yapmıştım bende şaşırdım Sağol3. Muayene tekrarından sonra geçtin ya.Hadi Hayırlı Olsun[emoji8] Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 3. Muayene tekrarından sonra geçtin ya.Hadi Hayırlı Olsun[emoji8]Sağol abi 2012 itibari 3. Muayenemden geçtim [emoji6] Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Sağol abi 2012 itibari 3. Muayenemden geçtim [emoji6]Darısı 2018 muayene Tekrarına Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 2 sene daha kafamız rahat Allaha şükür Kendi yaptığım far ayarları ile geçtim. Hafif kusur Vs yazılmadı İlk kez far ayarindan gol yemedik [emoji16] Far ayarı nasıl yapılıyor ? İçerideki dugmeden mi? Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 (düzenlendi) Far ayarı nasıl yapılıyor ? İçerideki dugmeden mi?Farin üstünde iki adet alyan var Ersin Sağ sol ve aşağı yukarı içerdeki düğme Manuel alçaklık yükseklik ayarı için. 5 Aralık 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Lastiklerini söküp yerde yıkadım sökmüşken birde el freni ayarı yaptım kurulayıp birdahaki hafta görüşmek üzere garajına kilitledim. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Lastiklerini söküp yerde yıkadım sökmüşken birde el freni ayarı yaptım kurulayıp birdahaki hafta görüşmek üzere garajına kilitledim. Maşallah en sevdiğim kasa [emoji7] Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Maşallah en sevdiğim kasa [emoji7]Daha iyileri sizlerin olsun. Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 abi çok güzel olmuş bide ürünün linkini alabilir miyim? Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 (düzenlendi) Herkese Merhaba, Geçen haftalarda arabamda lastik basınç seviyesi uyarı verdiğinde, hemen göz muayenesi yaptım herhangi çivi vs rastlamadım ve o an saat olarak çok tersti, acil işim vardı arabayı bıraktım çıktım, tekrar indiğimde lastik havasında herhangi bir inme gözlemlemedim, işimi halletim. Ama o gün lastik basıncını ölçebilsem diye düşünürken araştırmalarım sonucunda aşağıdaki cihazı buldum ve aldım henüz test etmedim ama bizim ölçü birimimiz olan PSI'ya uyumlu çok pratik, hafif, yer tutmayan bir cihaz. 7 Aralık 2016 tarihinde Ozlem Kaya tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Amerikan parklar fazla parlak değil mi? Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Herkese Merhaba, Geçen haftalarda arabamda lastik basınç seviyesi uyarı verdiğinde, hemen göz muayenesi yaptım herhangi çivi vs rastlamadım ve o an saat olarak çok tersti, acil işim vardı arabayı bıraktım çıktım, tekrar indiğimde lastik havasında herhangi bir inme gözlemlemedim, işimi halletim. Ama o gün lastik basıncını ölçebilsem diye düşünürken araştırmalarım sonucunda aşağıdaki cihazı buldum ve aldım henüz test etmedim ama bizim ölçü birimimiz olan PSI'ya uyumlu çok pratik, hafif, yer tutmayan bir cihaz. Nası yani teker teker lastiklerdeki hava basıncını A3 göstermiyor mu????? Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Nası yani teker teker lastiklerdeki hava basıncını A3 göstermiyor mu????? Hayır, göstermiyor. Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 tam bir skandal Herseyimiz skandal herseyimiz olay Yasam tarzima uygun: Forever VAG [emoji7] 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 Herseyimiz skandal herseyimiz olay Yasam tarzima uygun: Forever VAG [emoji7] pis vagcılar sizi Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 (düzenlendi) pis vagcılar sizi[emoji39] 7 Aralık 2016 tarihinde Ozlem Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 (düzenlendi) pis vagcılar sizi abi sende vagcı olmadın mı 7 Aralık 2016 tarihinde Furkan TANRIVEREN tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Aralık 2016 Paylaş 7 Aralık 2016 abi sende vagcı olmadın mı orasını karıştırma şimdi Yorum bağlantısı
Recommended Posts