İsmail Avcı 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 30 liraya bpden mazot aldım bana çok dokundu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Dolarla alsaydiniz cooook az para vermis olurdunuz Mehmet Hocam [emoji16]Sorma ismail hocam yanı başımızda ekonomik durumu bizden 10 yıl geride olan ülkede mazotun litresi 2 liradan satılıyor burada isr durum farklı euroyamı geçsek daha az olur Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Sorma ismail hocam yanı başımızda ekonomik durumu bizden 10 yıl geride olan ülkede mazotun litresi 2 liradan satılıyor burada isr durum farklı euroyamı geçsek daha az olurBen de kredi karti kullanimimi kisitladim nakit aliyorum benzini gazi o zaman daha cok dokunuyo kagitlar cepten direk cikinca 1 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 (düzenlendi) kışlık moda trend x jantlarla geçtik 16 candir [emoji1] 4 Aralık 2016 tarihinde Enis Erdoğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Samet kardeşim ön mu arka mi bunlar?benimde sağ markanın değişmesi lazım.eger sende sağlam olan çıkma sağ arkaya uyarsa satun olabilirim.tabi saatmak istersen?Ersin bunlar ön porya ile birlikte satılıyor yani pressli oluyor arkalar değişmedim ben zaten presle çıkıyor çıkan bilya pert oluyor direk çöp sıfır alıp kullanmak her zaman iyidir kışlık moda trend x jantlarla geçtik 16 candir [emoji1] Farklı bir Ford gibi durdu gözüme alttaki resim ( Ford galaxy ) gibi güle güle kullan kardeşim Yarın muayene var halojenlere döndük sonra farlara pasta ve cila attım Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Far olmamış, su alır bu [emoji23]Japonun icadı olan bi yapıştırıcı vardı neydi o [emoji12] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Kolçak taktım. Markası : Omsa Line Videosu... Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Hayırlı olsun Murat. Koltuk ları mobilyaci mi yaptı dosemeleri [emoji12] Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 (düzenlendi) Kışlık lastiklerimizi taktık önlere Nokian arkalara Goodyear ultragrip ; yedek titanyum jantlarımız ile Bir de Sonax bsd ile araç içi kokusunu değiştirmek için Yumoş lavanta sprey aldık ilk fırsatta deneme yapacağız. 4 Aralık 2016 tarihinde Adnan Çakır tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Hayırlı olsun Murat. Koltuk ları mobilyaci mi yaptı dosemeleri [emoji12]Ben yaptım. Zümradan korunmak için. Mahvediyor yoksa arabayı. Gülme yarın bir gün sanada lazım olcak. Tay tüyü koltuk örtüsü. Pazarda dolu. 2 adet tüm arabaya yetiyor haberin olsun.. [emoji2] Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 (düzenlendi) Kışlık lastiklerimizi taktık önlere Nokian arkalara Goodyear ultragrip ; yedek titanyum jantlarımız ile Bir de Sonax bsd aldık ilk fırsatta deneme yapacağız Abi neden farklı lastikler ?Ben yaptım. Zümradan korunmak için. Mahvediyor yoksa arabayı. Gülme yarın bir gün sanada lazım olcak. Tay tüyü koltuk örtüsü. Pazarda dolu. 2 adet tüm arabaya yetiyor haberin olsun.. [emoji2]Benim önler de forma arkada da kilim var malım krem döşeme [emoji23] 4 Aralık 2016 tarihinde Samet Daz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Nokianlar 2 adet Goodyearlar 4 adet ( aracı aldığım arkadaş vermişti ) iyi olan ikisini kullandim. Yorum bağlantısı
Misafir 4 Aralık 2016 Paylaş 4 Aralık 2016 Nokianlar 2 adet Goodyearlar 4 adet ( aracı aldığım arkadaş vermişti ) iyi olan ikisini kullandim.Anladım abi Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Hayırlı olsun Murat. Koltuk ları mobilyaci mi yaptı dosemeleri [emoji12] büyük hilmi'den almış Yorum bağlantısı
Rasim Bolat 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 2001 focusumun polen filtre yuvavı ve içarisini temizledim klima açınca koku kalmadı Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 2 sene daha kafamız rahat Allaha şükür Kendi yaptığım far ayarları ile geçtim. Hafif kusur Vs yazılmadı İlk kez far ayarindan gol yemedik [emoji16] Yorum bağlantısı
Emrah Aslan 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 (düzenlendi) 2007 mk3 mondeo iç detaylı temizlik ve cam filmi uygulaması yapıldı. mondeo mk3 tdci jatco 5 Aralık 2016 tarihinde Emrah Aslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Liman 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 (düzenlendi) Servisi aradım ve "yağ soğutucu radyatör yerine tamire yolladıkları klima radyatörünün" durumunu sordum. İyi soğutuyor mu diye. Daha denememişler. Boşalan 12 Lt şanzıman yağının yerine klima gazı da basarlar mı acaba? 5 Aralık 2016 tarihinde Mustafa Liman tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Servisi aradım ve "yağ soğutucu radyatör yerine tamire yolladıkları klima radyatörünün" durumunu sordum. İyi soğutuyor mu diye. Daha denememişler. Dis is Sıparta.. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Servisi aradım ve "yağ soğutucu radyatör yerine tamire yolladıkları klima radyatörünün" durumunu sordum. İyi soğutuyor mu diye. Daha denememişler. Boşalan 12 Lt şanzıman yağının yerine klima gazı da basarlar mı acaba? Biz arayıp bulamıyoruz böyle servis sen beğenmiyorsun abi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Liman 5 Aralık 2016 Paylaş 5 Aralık 2016 Biz arayıp bulamıyoruz böyle servis sen beğenmiyorsun abi Bursa OtoKoç'a gel, Boy boy teknik ADAMlar var bu mevzuda uzman. Yorum bağlantısı
Recommended Posts