Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 abi orjinali çok pahalı nerde kale fiyatına oem alsak 5 lira dedinya [emoji23] Ben Kale fiyatının parasını verecem sana [emoji23]Bulursan ama. Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Oem (motorcraft) taktım arkalara 3000 km sesi kesmedi. Ha alıştı ha alışacak diye diye diskleri yamultacaktık. Söktüm attım taktım kaleyi. 30 bin km oldu maşallahı var. Sonuç olarak kale candır [emoji16] abi aracımın balataları hala fabrikasyon 40000km oldu ses yok çok fazla aşınma yok 5 lira dedinya [emoji23] Ben Kale fiyatının parasını verecem sana [emoji23]Bulursan ama. abi ben şaka mahiyetinde deimştim yanlış bişey söylediysem özür dilerim Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 abi aracımın balataları hala fabrikasyon 40000km oldu ses yok çok fazla aşınma yok abi ben şaka mahiyetinde deimştim yanlış bişey söylediysem özür dilerim Fabrikasyon gibisi yok zaten.Ben 50 bin km de değiştirdim fabrikasyon olanları. Ama daha da gidermiş Arayan buluyor.her zaman stoklu çalışırım Hep bu forumun yüzünden oldu [emoji23] Benim aldıklarımda bundandı.Ön-arka set aldım. Önlerde sıkıntı olmadı arkalar sesi kesmediydi. Arşivimde duruyor fotoğrafları Doğru tercih kale iyidir sessizdir. Fiyatı da uygundur bende kale takmıştım hiç ses yapmadı İhtiyaç halinde yine kale alırım Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 abi aracımın balataları hala fabrikasyon 40000km oldu ses yok çok fazla aşınma yok abi ben şaka mahiyetinde deimştim yanlış bişey söylediysem özür dilerim Bende şaka yazdım Furkan [emoji16] Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Fabrikasyon gibisi yok zaten.Ben 50 bin km de değiştirdim fabrikasyon olanları. Ama daha da gidermiş Benim aldıklarımda bundandı.Ön-arka set aldım. Önlerde sıkıntı olmadı arkalar sesi kesmediydi. Arşivimde duruyor fotoğrafları İhtiyaç halinde yine kale alırım şirketin connectte kale var ötüyo diskleri yamuttu değiştirme km 10000 öne çekildi abi senin araçta ses çıkarması çok garip Bende şaka yazdım Furkan [emoji16] abi işyerindeki pcde fortinet var çoğu emojiyi göstermiyo Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Fabrikasyon gibisi yok zaten.Ben 50 bin km de değiştirdim fabrikasyon olanları. Ama daha da gidermiş Benim aldıklarımda bundandı.Ön-arka set aldım. Önlerde sıkıntı olmadı arkalar sesi kesmediydi. Arşivimde duruyor fotoğrafları İhtiyaç halinde yine kale alırım Kayınçoma aldığım focusun üzerinde de kale takılı hiç erimiyor,yani balata tozu hiç olmuyor jantlarda,ama frenleri sert ve bundan dolayıda değişime gidecek. abi işyerindeki pcde fortinet var çoğu emojiyi göstermiyo Sorun yok kardeşim Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Kayınçoma aldığım focusun üzerinde de kale takılı hiç erimiyor,yani balata tozu hiç olmuyor jantlarda,ama frenleri sert ve bundan dolayıda değişime gidecek. Kısmet işi demek bu balata işi de Dediğim gibi 30 bin oldu şikayetim yok. Yorum bağlantısı
Serdar Çekiç 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 çözemedim ben bu konuyu. son tercih kale mi diyorsunuz. sessiz olması çok önemli. yakın zamanda frenciye gideceğim. ötmeye başladı. tavsiye bekliyorum 1 Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 çözemedim ben bu konuyu. son tercih kale mi diyorsunuz. sessiz olması çok önemli. yakın zamanda frenciye gideceğim. ötmeye başladı. tavsiye bekliyorumBenim önler motorcraft arkalar kale. Bu ikiliden memnunum [emoji1] motorcraft en iyisi kale f/p ürünü ama. Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Soğuklara yenik düşen akümüzü değiştirdik. 72 A Mutlu Akü aldık. Gönül Varta'dan yanaydi lakin Ağrı'ya yerlesme durumu var yetkili servis garanti derken yaygın yerli olanı aldım. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Karaaslan 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Abi bundan önce C Max Focus ve bu arabada da kaleyi tercih ettim burdan kullanan ve memnuniyetsiz olan nerdeyse yok fiyat olarak uygun hemde iyi balata tek kötü yanı yumuşak olmasından kaynaklı çabuk bitmesi. Hemde yerli sermaye 1 Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Kayınçoma aldığım focusun üzerinde de kale takılı hiç erimiyor,yani balata tozu hiç olmuyor jantlarda,ama frenleri sert ve bundan dolayıda değişime gidecek. Sorun yok kardeşim Abi takimi kaca aldin? İnternetten mi aldin abi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Abi bundan önce C Max Focus ve bu arabada da kaleyi tercih ettim burdan kullanan ve memnuniyetsiz olan nerdeyse yok fiyat olarak uygun hemde iyi balata tek kötü yanı yumuşak olmasından kaynaklı çabuk bitmesi. Hemde yerli sermaye Yumuşak balata iyidir, diskin ömrü uzar. [emoji4] Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 (düzenlendi) Ufaklıklar gelmiş [emoji6] Nereye bunlar 17 Kasım 2016 tarihinde Mehmet Ali Karakaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Nereye bunlarGeri ve sis için bendekileri taunusa takmıştım Birtane daha aldik Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Ufaklıklar gelmiş [emoji6] Vınnvınnlımı bunlarrr? Yorum bağlantısı
Sefa Şenyurt 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 (düzenlendi) 130 tl çok deyilmi, neler yapıldı? Bende kışlık ları taktırdım, bir tanesi balon yaptı, tekrar yazlığın birini taktılar, şimdi kışlık ikinci el lastik bakıyorum, tek lastik. Dediklerine göre enjektörler temizlendi, iki tane filtre değişti. Yapılanları göremedim ama, o sıra sohbete daldık Bakım sonrası araç durduğu yerde kalibrasyon yapıldı, bi şikayetiniz olursa seyir halinde kalibrasyon yaparız dedi. Son zamanlarda klimadan içeriye gaz kokusu geliyordu ve en son motor uyarı lambası yandı, ustalar LPG bakım zamanı gelmiş dedi. Şu an bir problem yok bakalım. 17 Kasım 2016 tarihinde Sefa Şenyurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Abi takimi kaca aldin? İnternetten mi aldin abi 150 lira Benim parçacıdan aldım. Yorum bağlantısı
Ali Uymaz 17 Kasım 2016 Paylaş 17 Kasım 2016 Abi on arka mi 150 yoksa ayri ayri mi 150 den toplam 300 mu bende bu ara balata degistirme arifesindeyim de :-) Teşekkürler simdiden :-) GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2016 Paylaş 18 Kasım 2016 Abi on arka mi 150 yoksa ayri ayri mi 150 den toplam 300 mu bende bu ara balata degistirme arifesindeyim de :-) Teşekkürler simdiden :-) Pardon diyorum 150 tl yazdığım fiyatı dikkate almayınız. Şimdi sordum parçacıma Ön ve Arka takım fiyatı toplam 220 liraymış. Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 18 Kasım 2016 Paylaş 18 Kasım 2016 Pardon diyorum 150 tl yazdığım fiyatı dikkate almayınız. Şimdi sordum parçacıma Ön ve Arka takım fiyatı toplam 220 liraymış. abi çok pahalıymış ama sensörlü mü balataların focuslarda sensörlü diye duydum? Yorum bağlantısı
Misafir 18 Kasım 2016 Paylaş 18 Kasım 2016 Ufaklıklar gelmiş [emoji6] Kalitesi ve performansı nasıl link verebilir misin aldığın satıcının Yorum bağlantısı
Recommended Posts