Alpay Sumer 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 (düzenlendi) Ceza odedik hicbir bahane bulamayip dikey park cezasi yazmislar.. 4 Kasım 2016 tarihinde Alpay Sumer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Radyatör katkısı az önce koyuldu ve temizlendi. 3 litre total glacelf kırmızı antifriz kondu. Bakalım düzelecekmi. Akşam Erciyes üstü kayseriye geçiyorum. Daha da ısıtmaz ise ne yapılacak bilmiyorum [emoji848]Sonucu yazarsan memnun olurum abi. Bizim araçta ılık üflüyor... 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Sonucu yazarsan memnun olurum abi. Bizim araçta ılık üflüyor...İlk başta iyiydi çok fark etti ama sonradan tekrar soğudu. Sorun galiba termostat. Yarın bi termostat değişimi yapayım düzelirse faydası oldu diyebiliriz ilaç için. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 (düzenlendi) İlk başta iyiydi çok fark etti ama sonradan tekrar soğudu. Sorun galiba termostat. Yarın bi termostat değişimi yapayım düzelirse faydası oldu diyebiliriz ilaç için.Ben gecen yıl temizlettirdim. Bir kac kullanımdan sonra eski haline geri döndü, temizlettirdiğim yere gidip konuştuğumda sistem tıkanmış tekrar temizlesekte tekrar tıkanacak dediler. Kesin çözüm petek değişimi dediler.Termostat ile umarım sorununuz çözülür 4 Kasım 2016 tarihinde Yasin Mümin Şimşek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serkan Turan 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Ben gecen yıl temizlettirdim. Bir kac kullanımdan sonra eski haline geri döndü, temizlettirdiğim yere gidip konuştuğumda sistem tıkanmış tekrar temizlesekte tekrar tıkanacak dediler. Kesin çözüm petek değişimi dediler. Termostat ile umarım sorununuz çözülür Ustada olmadı Petek değişir dedi ama bende ilk baş sıcaklık geliyor sonradan soğuyor ılık olsa yine iyi ama soğuk oluyor. İnşallah usta anlar sorunu. Kış geldi büyük sıkıntı oldu bize 1 Yorum bağlantısı
Murat Demirsen 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Son zamanlarda 2000 model Ford fiesta aracımda sabahları gazın takılma sorununa el attım. Öncelikle bir kutu wd40 ve balata spreyi aldım. Daha sonra gaz telini söküp bir güzel balata temizleyici ile temizledikten sonra wd40 ile de bir güzel korumaya aldıktan sonra montajı gerçekleştirdim. Gaz telini yerine taktıktan sonra sıra geldi denem sürüşüne. Gaz pedalı remen tüy gibi olmuş. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Ustada olmadı Petek değişir dedi ama bende ilk baş sıcaklık geliyor sonradan soğuyor ılık olsa yine iyi ama soğuk oluyor. İnşallah usta anlar sorunu. Kış geldi büyük sıkıntı oldu bizeİnşallah abi sıkıntı aynı gibi duruyor bizim. Tek fark ilk başta sıcak gelmiyor hep ılığa yakın soğuk [emoji1] 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Liman 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Kışlık bappalarını giydirdim. Far ayarı yaptırdım. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 Kasım 2016 Paylaş 4 Kasım 2016 Akslar söküldü, bakımları yapıldı... Travers söküldü.. Burçları değişti. Sağ teker bilyası değişti. Ön diskler değişti. Komple fren balataları değişti. 3 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 İlk başta iyiydi çok fark etti ama sonradan tekrar soğudu. Sorun galiba termostat. Yarın bi termostat değişimi yapayım düzelirse faydası oldu diyebiliriz ilaç için.Serkan sorun ne? Link var mı? Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Serkan sorun ne? Link var mı?İlacın linkini soruyorsan bu ilaç abihttp://m.n11.com/liqui-moly-radyator-temizleyici-300-ml-P138480667 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 İlacın linkini soruyorsan bu ilaç abi http://m.n11.com/liqui-moly-radyator-temizleyici-300-ml-P138480667 Yasin sorunla ilgili link sordum. Yorum bağlantısı
Serkan Turan 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Serkan sorun ne? Link var mı?Abi sorun ısıtma. Şimdi sanayiden geldim. Kalorifer peteği tıkalıymış. Petek aldım orjinal 150 tl. Değiştirmek için göğüs sökülecek oda 6-7 saat sürermiş. Peteği aldım artık yahyalı da hafta içi birgün değiştirecek usta. Bu arada Kayseri de işçilik 300 tl istendi yahyalı da 200 tl. Bayağı maliyetli oldu bu iş.İnşallah abi sıkıntı aynı gibi duruyor bizim. Tek fark ilk başta sıcak gelmiyor hep ılığa yakın soğuk [emoji1]Yasin sorun petekte ilaç uygulaması boşuna oldu. Isıtma sisteminde sıkıntı yokmuş. Sende peteği kontrol ettir 1 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Abi sorun ısıtma. Şimdi sanayiden geldim. Kalorifer peteği tıkalıymış. Petek aldım orjinal 150 tl. Değiştirmek için göğüs sökülecek oda 6-7 saat sürermiş. Peteği aldım artık yahyalı da hafta içi birgün değiştirecek usta. Bu arada Kayseri de işçilik 300 tl istendi yahyalı da 200 tl. Bayağı maliyetli oldu bu iş. Yasin sorun petekte ilaç uygulaması boşuna oldu. Isıtma sisteminde sıkıntı yokmuş. Sende peteği kontrol ettir Torpido söktürmekten çekiniyoruz bizde ama bakalım artık abi.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Torpido söktürmekten çekiniyoruz bizde ama bakalım artık abi..Yasin senin aracında da aynı sorun varsa önce hararet ibresine dikkat et, 8-10 km.lik yoldan sonra ciddi anlamda yükseliyorsa kalorifer iyi sıcak üfürür. 40-50 km yol gittikten sonra yükseliyorsa ve kalorifer sonradan sıcak üflemeye başlıyorsa , termostatı değiştir. Hararet hızlıca yükseldiği halde soğuk veya ılık üfürüyorsa kalorifer peteğine giren ve çıkan hortumları elinle kontrol et. İkisi de sıcaksa sıcak/soğuk yönlendirme sisteminde sorun vardır. Giriş sıcak, çıkış soğuksa çare yok kalorifer radyatörüne bakılır. Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Yasin senin aracında da aynı sorun varsa önce hararet ibresine dikkat et, 8-10 km.lik yoldan sonra ciddi anlamda yükseliyorsa kalorifer iyi sıcak üfürür. 40-50 km yol gittikten sonra yükseliyorsa ve kalorifer sonradan sıcak üflemeye başlıyorsa , termostatı değiştir. Hararet hızlıca yükseldiği halde soğuk veya ılık üfürüyorsa kalorifer peteğine giren ve çıkan hortumları elinle kontrol et. İkisi de sıcaksa sıcak/soğuk yönlendirme sisteminde sorun vardır. Giriş sıcak, çıkış soğuksa çare yok kalorifer radyatörüne bakılır.Anlatım için teşekkür ederim abi. Hararet göstergesi 7-8 km sonra 90 a sabitleniyor. Ve klima soğuk üflüyor ancak tam soğuk değil yani direk dışardaki hava gelmiyor çok az ılıklaşıyor. Daha önce petek temizlendi ancak etkisi kısa sürdü eski haline geri döndü. Ya temizleme düzgün yapılmadı yada petek gerçekten temizlenemicek halde..Torpidoyu söktürmek hiç istemiyoruz. Vw forumunda torpido sökülmeden değiştiren bir ustayla konuşmuş biri var. Gaz pedalının orayı söküp bakacağım bugün , petek gelecek gibiyse ordan değişecek yoksa bu şekilde devam malesef.. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 (düzenlendi) Anlatım için teşekkür ederim abi. Hararet göstergesi 7-8 km sonra 90 a sabitleniyor. Ve klima soğuk üflüyor ancak tam soğuk değil yani direk dışardaki hava gelmiyor çok az ılıklaşıyor. Daha önce petek temizlendi ancak etkisi kısa sürdü eski haline geri döndü. Ya temizleme düzgün yapılmadı yada petek gerçekten temizlenemicek halde.. Torpidoyu söktürmek hiç istemiyoruz. Vw forumunda torpido sökülmeden değiştiren bir ustayla konuşmuş biri var. Gaz pedalının orayı söküp bakacağım bugün , petek gelecek gibiyse ordan değişecek yoksa bu şekilde devam malesef.. Peteğin kireç çözücü vb. Kimyasallarla temizlenmesi büyük risktir. Delinmesine sebep olabilir. Öncelikle giriş/çıkış hortum kontrolü yapılmalı, sorunun petekten olduğuna emin olunmalıdır. 1974 model passatımı 13 yıl kullandım. 2004 yılında sattığımda üzerindeki radyatörler orijinaldi ve ısıtma/soğutma sorunu yoktu. Diyeceğim, radyatörler öyle birkaç senede bozulacak, tıkanacak şeyler değildir. 5 Kasım 2016 tarihinde Mükremin Kocataşkın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Peteğin kireç çözücü vb. Kimyasallarla temizlenmesi büyük risktir. Delinmesine sebep olabilir. Öncelikle giriş/çıkış hortum kontrolü yapılmalı, sorunun petekten olduğuna emin olunmalıdır. 1974 model passatımı 13 yıl kullandım. 2004 yılında sattığımda üzerindeki radyatörler orijinaldi ve ısıtma/soğutma sorunu yoktu. Diyeceğim, radyatörler öyle birkaç senede bozulacak, tıkanacak şeyler değildir. Sıcak soğuk ayarını yapan motor çalışıyor abi.Dereceyi arttırdıkça (dijital klima) Ayarı yapan motor dişlilere bağlı kolu yavaş yavaş döndürüyor.Giriş çıkış hortumlarını tekrar kontrol edeceğim Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Ceza odedik hicbir bahane bulamayip dikey park cezasi yazmislar.. haksız yere yazdılarsa itiraz edin, eğer ki yanlış yere park ettiyseniz sonucuna katlanırsınız. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Sabah kalktığım da Sağ farin baya bi buhar yapmış olduğunu gördüm ve operasyon yaptım Devamı http://www.otoclubturkiye.com/forum/index.php?/topic/241999-Tekno-Paket-Focus--78Sd416 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Dün sübap ayarı, bu gün LPG ayarı ve filitreler degişti. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Ali Express den aldığım çakma d2s 4300k ampulleri taktım, biri az aydınlatıyor diğeri de gidip duruyordu. Far caminin zımparanmasi merceklerin de temizlenmesi lazım ama üşeniyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 Lastikler değişti. Rot ayarı kontrol edildi. 1 Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 5 Kasım 2016 Paylaş 5 Kasım 2016 n11 den arka ve ön bosch silecek takımı getirttim onları taktım. Kışa biraz daha hazırız artık. Yorum bağlantısı
Recommended Posts