Okan Tansel 27 Ekim 2016 Paylaş 27 Ekim 2016 Geçen ay park halinde racıma çarpmmışlardı.Bugün teslim aldım.Sol çamurluk ve ön tampon boyandı.2 amartisör,sağ sol taşıyıcı,sol rot kolu değişmiş.ömrünü tamamlayan ön iki disk ve balatalarıda TRW markayla değişti. ALLAH beterinden sakınsın kardeşim.Kusur kimde çıktı? Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2016 Paylaş 27 Ekim 2016 (düzenlendi) Tuncay usta motor yaptı bütün herşey değişti bakımları yapıldı arabayı çok şükür sıfırladık tekrar makina oldu mondi 27 Ekim 2016 tarihinde Yasin Şahin tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 27 Ekim 2016 Paylaş 27 Ekim 2016 Selam Beyler,Bugun Canim arabam icin, kislik lastiklerimi teslim aldim ve taktirdim. Tercihimi daha once Polomda kullandigim ve cok cok memnun kaldigim marka olan, Good Year Ultra Grip ten yana kullandim, lastiklerim 1628 hafta uretim, Ultra Grip 9 dur. 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ekim 2016 Paylaş 27 Ekim 2016 Selam Beyler, Bugun Canim arabam icin, kislik lastiklerimi teslim aldim ve taktirdim. Tercihimi daha once Polomda kullandigim ve cok cok memnun kaldigim marka olan, Good Year Ultra Grip ten yana kullandim, lastiklerim 1628 hafta uretim, Ultra Grip 9 dur. Selam Özlem. Hayırlı olsun, güle güle kullan. Çok doğru bir seçim yaptın. Piyasada bulunmuyordu. Nereden buldun. ? 1 Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2016 Paylaş 27 Ekim 2016 Tuncay usta motor yaptı bütün herşey değişti bakımları yapıldı arabayı çok şükür sıfırladık tekrar makina oldu mondiGeçmiş olsun güle güle kullan Yasin Yorum bağlantısı
Misafir 27 Ekim 2016 Paylaş 27 Ekim 2016 Geçmiş olsun güle güle kullan YasinSaol samet 5ay içinde ikinci motor yapıldı ama bu defa herşey değişti çok şükür tuncay usta sorunsuz saat gibi yaptı Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 27 Ekim 2016 Paylaş 27 Ekim 2016 Selam Özlem. Hayırlı olsun, güle güle kullan. Çok doğru bir seçim yaptın. Piyasada bulunmuyordu. Nereden buldun. ? 205/55/16 yok ama ben aşağıdakini alacağım, (205/60/16) UG9 olarak var bir yerde. http://www.hepsiburada.com/goodyear-205-60r16-92h-ultragrip9-oto-kis-lastigi-p-OTLST530902 Yorum bağlantısı
Ozlem Kaya 27 Ekim 2016 Paylaş 27 Ekim 2016 (düzenlendi) Selam Özlem. Hayırlı olsun, güle güle kullan. Çok doğru bir seçim yaptın. Piyasada bulunmuyordu. Nereden buldun. ? Evet Mehmet Bey biraz zor oldu, 5 yildir calistigim lastikci artik farkli markalarin temsilcisi, ve bu lastikle de sirf benim hatrima ugrasti, Good Year Turkiye temsilciligiyle gorustuler ve ozel getirttik, onlara zorlu bir surec oldu ama, benim icin sonuc harika.Tesekkurler bu arada. 27 Ekim 2016 tarihinde Ozlem Kaya tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 kışlık paspas moduna geçtik Henüz erken değilmi ? Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 Henüz erken değilmi ?Bencede erken gibi, ama sabah erken veya akşam geç saatlerde kullanılıyorsa derece baya düşüyor kışlık lastiklere geçilebilir. [emoji106] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 Amin abi.Kusur karşıya ait. Değer kaybı açıyormusun Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 Experle görüştüm okan abi.dosyayı inceliyip bilgi verecekler. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 (düzenlendi) Experle görüştüm okan abi.dosyayı inceliyip bilgi verecekler. Uğurum Eksperi incele bağımsızmı yani sigorta şirketleriyle çalışıyorsa uzak dur gerek duyarsan isim veririm Akşam gaza geldim fotoladım ilk kez yıkandı yeni bir yer buldum sünger-fırça-eldiven yok bayıldım bakalım inceleyiyorum huhaaaaaa 28 Ekim 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 Okan abi İzmirin neresinde bu yıkama yeri? Bana yakınsa bende deneyeyim.. Bornova civarindayim Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 Okan'ım tekrar geçmiş olsun Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah [emoji4] Yorum bağlantısı
Okan Tansel 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 (düzenlendi) Okan abi İzmirin neresinde bu yıkama yeri? Bana yakınsa bende deneyeyim.. Bornova civarindayim Yasinim point avm otopark 1 sistem güzel Okan'ım tekrar geçmiş olsun Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah [emoji4] Kardeşim benim teşekkür ederim .cemil cümlemize inşallah 28 Ekim 2016 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Uğur Çimen 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 Uğurum Eksperi incele bağımsızmı yani sigorta şirketleriyle çalışıyorsa uzak dur gerek duyarsan isim veririm Akşam gaza geldim fotoladım ilk kez yıkandı yeni bir yer buldum sünger-fırça-eldiven yok bayıldım bakalım inceleyiyorum huhaaaaaa Okan abi exper bağımsız.pek bişe çıkacağını sanmıyorum.değer kaybı hesaplamasında çarpanlar varmış km,model yılı,hasar geçmişi vb. Baklım hayırlısı.burdan bi cevap alayımda olmadı senden yardım alırım. Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 Yikattim depoyu fulledim lastik basinclarini kontrol ettim. Yağını suyunu kontrol ettim malum yarın yolculuk var Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 Yikattim depoyu fulledim lastik basinclarini kontrol ettim. Yağını suyunu kontrol ettim malum yarın yolculuk var Ankaraya gelipde forumdan görüceğin ilk kişi dolandırıcı olur ona göre [emoji41] Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 Ankaraya gelipde forumdan görüceğin ilk kişi dolandırıcı olur ona göre [emoji41]Nasıl yani Erkan abi mi [emoji50] Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 Nasıl yani Erkan abi mi [emoji50]Şaka yav ona geliceğinden haberim var ondan dedim kabloların efendisi o dünyanın en güzel en iyi çorumlu yiğidi Yorum bağlantısı
Misafir 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 Şaka yav ona geliceğinden haberim var ondan dedim kabloların efendisi o dünyanın en güzel en iyi çorumlu yiğidiBiliyorum yahu Adamın hası bayramda kusbasili leblebi yaptırıp dağıttı adam [emoji16] Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek 28 Ekim 2016 Paylaş 28 Ekim 2016 Yasinim point avm otopark 1 sistem güzel Kardeşim benim teşekkür ederim .cemil cümlemize inşallah Point yanıbaşım.. otopark 1in girişinde araçlarla ilgili ürün satan yer açılacaktı açıldı mi acaba bidahaki gidisimde bakayım. Umarım birgün orda karşılaşırız abi Yorum bağlantısı
Recommended Posts